Fillimisht postuar nga Triny:
[qb]Jom gati , hidhi 5 cope ne leter. /pf/images/graemlins/laugh.gifPenelke, kjo mund te jete nje trend interesant, pyetjen jane shume interesante, le te shikojme kush do ti pergjigjet tjeter, duke filluar nga ty sigurisht. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb]ske faj ti kam faj une qe te marr seriozisht :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Triny:
[qb]Jom gati , hidhi 5 cope ne leter. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Penelke, kjo mund te jete nje trend interesant, pyetjen jane shume interesante, le te shikojme kush do ti pergjigjet tjeter, duke filluar nga ty sigurisht. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
teper vone. /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif
Xhan xhan... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Hape, se do bejme kerdine do bejme... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Me thoni kur te jeni gati e une hap temen per ju /pf/images/graemlins/smile.gif ... Mjafton nje PM! :wave: [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Anna O.:
[qb] Penele mos ma ngacmo shume Triny'n :smash: Lejeni te pakorruptuar e mos i mesoni hile se nuk ka kush kthen pergjigje urte e bute pastaj around /pf/images/graemlins/wink.gif
Trino mos hyj shume ketej nga zonat me access ti e dashur. Kthehu aty te populli i thjeshte :kiss: [/qb]
Fillimisht postuar nga Triny:
[qb]Mire e ke. Cme duhet mua qe merrem me Penelen, ajo e ka dhe per profesion mashtrimin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Penlke, moj po cke kaq shume per te fshehur ti, qe dhe ke qejf te besh interviste dhe sikur sta mban :lol: [/qb]Nga ty s`e prisja.... mos me ofendo profesionin te lutem shume se sic kane pas thene : Ubi societas, ibi ius.
S`keni nga te shkoni .... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une s`kam per te fshehur asgje. /pf/images/graemlins/tongue.gif Thjesht kam qef te gerrmoj icik tek te tjeret. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lare, po keshtu thuj ti, se une s`e disha ket gjone teknike, te hapjes e mbylljes se deres.
T`hiki te haj dreke iher une e masnaj jam gati... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kush e ngacmoi mi, une e majta icik me hater se nja dy pergjigje i kishte anashkaluar ajo... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Anna O.:
[qb] Penele mos ma ngacmo shume Triny'n :smash: Lejeni te pakorruptuar e mos i mesoni hile se nuk ka kush kthen pergjigje urte e bute pastaj around /pf/images/graemlins/wink.gif
[/qb]
Aha ajo perralla me ujkun ste paska mesuar asgje. Ste marr me seriozisht une ty /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb]Kush e ngacmoi mi, une e majta icik me hater se nja dy pergjigje i kishte anashkaluar ajo... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Anna O.:
[/qb]
Mire mire se do i vije radha prape... /pf/images/graemlins/laugh.gif ene ta shofi hatrin masnaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kishim nje funeral sot dhe duhej te hanim dreke perpara. /pf/images/graemlins/frown.gif Akoma s`na ishte tretur mengjesi por sot qenka nje dite qe s`e ke idene.. pranvere pranvere, filluan menget e shkurtra , mezi priten robt e shkrete. /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Triny:
[qb] na ku iken, jep pergjigje se do dhe 45 minuta dreka. /pf/images/graemlins/wink.gif
Si perfundim duhet me gjet dike per inteviste se ti pranon![]()
Mund te behen dhe intervista ne grup, ndonese mund ti ngjajne pak chatit.[/qb]