hihihi po se u trema...po kallxoj nuk o vetem ne dialekt :tipsy:Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] kam mendu se kallxove e kena me kopirajt ne shkodranet![]()
nejse, sa seriozisht e more ti maj, me ata smileys. [/qb]
aiiii ja ka sha nanenFillimisht postuar nga Kordelja:
Krejt sic i var edhe jot'ome. Shpresoj te mos e kem zgjuar nga ndonje gjume i thelle.
Maroi kjo pune , te tjeret te rrijne e te degjojne /pf/images/graemlins/smile.gif .Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Do boj interviste me komision me duket /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga * Pa gjo fare *:
Korde , a mund te ta bej une intervisten? /pf/images/graemlins/smile.gif
Pse jo /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Mas Kodes e ke ti radhen... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Triny:
[qb] Kordja mua me duket goxha reale.....
Pranoj se kam dhe une disa pyetje /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Kujt me ia dhone miFillimisht postuar nga Triny:
Po e dha Kordja e jap dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sido qe ta them une, kush ka me e marr per se mbrapthi do ta marri per sembrapthi /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Kujt me ia dhone mi![]()
Vendos kundrinorin se na habise /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Triny me njef, duhet nai pisanjos te me nxjerri te palamet /pf/images/graemlins/laugh.gif ndaj keni infiltru Penelinen juveeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif se vetem ajo s'me ka taku /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Ku pytjaFillimisht postuar nga Triny:
..Ne cdo rast sikur nuk na dhe pergjigje![]()
Do te besh interviste apo jo? /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Ku pytjaFillimisht postuar nga Triny:
..Ne cdo rast sikur nuk na dhe pergjigje![]()
[/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Nelk@:<br />[qb] Alfons pervec emrit (dhe faktit qe agjeron cdo 2 jave ) s'mesova gje te re, me sa mjeshteri qe i ben bisht pyetjeve o burr i dheut. Edhe munlajti me gjithe durimin e saj te papare, me duket se u be gati te nxjerr tym nga hundet :lol:
The qe te pelqen shume uji i gurres nga vendi ku jetoje ne shqiperi. C'vend eshte ky, dhe nese une shkoj atje si turiste c'gje (send ose eksperience) duhet te provoj patjeter para se te iki.(mos me thuaj ujin e gurres! /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
Flm. /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga albana:
[qb] them se ne af ka shume antare te nderuar per te cilet nuk dime asgje reale si psh penelja [/qb]
aaaaaaaa s`di gjo une... /pf/images/graemlins/laugh.gif s`ka shaka per keto gjera, ja ku po pervesh menget. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Triny:
[qb] mi bej mua se ti them une /pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s. shaka penelke /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb]Komenti im lidhej me faktin se une do ti pergjigjesha pyetjeve per ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif se kemi goxha te perbashketa.Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] mi bej mua se ti them une /pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s. shaka penelke /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]