Intervista:sugjerimet dhe komentet...

terepervetezotipertegjith

Primus registratum
Re: Intervista:sugjerimet dhe komentet...

hola EMA po mua kur do ma besh nje interviste /pf/images/graemlins/smile.gif ) e kam shume me mall ket gje ne itali svij dot vetem se sme jep kush viz se jam i keq /pf/images/graemlins/laugh.gif [gjasme] gjithsesi kam pase me ter mend gjithmone deshire te te njof realisht dhe pres me mall intervisten tende /pf/images/graemlins/tongue.gif
DRINO o njeri ke humb fare do ta hudh ate pallatin ne er se atentatet kane dal ne mode tani /pf/images/graemlins/smile.gif hihhiihihihihi ceyahhhhhhhhh later people /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Po nga Muve do Njeri Interviste me ??? Se ighlandersi sdo e di Una ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Une vetem intervisten e alinosit lexova edhe deri diku emen.
/pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:

Kurioziteti me ngacmon te shikoj zonjezen ne gjemba te intervistuar . :cool:

Gjithashtu nje ide revolucionare e kam do doja qe intervisten Blues tja bente Beba

Kurse po te me jepej mua rasti te isha intervistuesi do beja nje interviste grupore me keta persona
Logos
ximin
kordelen
neo
alinos
eM
peshkatarin
kicin
beban edhe hotin
Kshu tek e tek qershien edhe markon politikanin pa patente /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
heu mpaska dal emri :rolleyes:

bebi

Primus registratum

[qb] Une vetem intervisten e alinosit lexova edhe deri diku emen.

Kurioziteti me ngacmon te shikoj zonjezen ne gjemba te intervistuar .

Gjithashtu nje ide revolucionare e kam do doja qe intervisten Blues tja bente Beba

[/qb]
hahaha, sa fantazi t'marre qe ke ti! ti s'kishe mujt me gjet pytje per mu ee? :lol:
Beben e kam yll, :kiss: po s'besoj se kam me dhan ndojher intUrviste.
KIsha dasht me lexu intervisten e Munit hirko jo per gja, por asht si e ka emnin (emnin jo nickname) edhe te LR, se e di se ka me m'ba me mbajt barkun me dore. (forza rrugaq se xhej t'ban tifozllek si gjithmone).
Gjithashtu kisha dasht intervisten e ZOG, s'di pse por jam kurioze. (ket me e ba kordja, me m'ja shpupurish puplat).

ndersa per ata qe jane kurioza per smile, me tregoni ku mundem me ju nis nr e llogarise teme, ku mundeni me depozitu oferta...

ps: kur ti bani interviste unit, ju lutem kini parasysh ket pytjen teme:
-nga ju ka ardhur idea e njebrireshit? apo nga mungesa e....
t'pasunit dy! :devil:

alinos

Forumium maestatis

Fusbalisti im i preferuar :kiss:

Je njeri i mire, shume i mire per te qene i vertete, por persa kohe me rregullon avatarin, po te ve note kaluese. lol

Prap me ke borxh nje takim, telefoni nuk quhet /pf/images/graemlins/tongue.gif
:thumbsup:

Alfons pervec emrit (dhe faktit qe agjeron cdo 2 jave ) s'mesova gje te re, me sa mjeshteri qe i ben bisht pyetjeve o burr i dheut. Edhe munlajti me gjithe durimin e saj te papare, me duket se u be gati te nxjerr tym nga hundet :lol:

The qe te pelqen shume uji i gurres nga vendi ku jetoje ne shqiperi. C'vend eshte ky, dhe nese une shkoj atje si turiste c'gje (send ose eksperience) duhet te provoj patjeter para se te iki.(mos me thuaj ujin e gurres! /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Kordelja

Valoris scriptorum

....Kurioziteti me ngacmon te shikoj zonjezen ne gjemba te intervistuar . :cool:
....
Intervisten time do doja te ma bonte qershia.... ajo di te nxjerre rrenjet.....

Goca

Primus registratum

Korde , a mund te ta bej une intervisten? /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Harrova me thene edhe kete, kush te doje mund te me intervistoje pa merak. Kam qef me u marre njehere ne pyetje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga * Pa gjo fare *:
Korde , a mund te ta bej une intervisten? /pf/images/graemlins/smile.gif
Do boj interviste me komision me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse jo /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

S'di ca te them... /pf/images/graemlins/frown.gif

Coni pytjet gjithe se kush e do pergjigjem te gjitheve nga 5 pytje psh :shrug: ca te them une....ose s'di... /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug:

zog

Primus registratum

pytja par /pf/images/graemlins/laugh.gif , sa dashnora ke pas ti korde dhe kush te ka pelqy me shum, i pari apo i mbapmi?

pytja prapme /pf/images/graemlins/laugh.gif , kur i var te mrençmet ne ballkon per ti tha, ke ça teli i vendos, para çarçafeve apo mrapa tyre.

pytje tjera s'kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

U pat puna, me zog'un u dashka mbajt politika mire se ti qitka breket ne selamet :tipsy:

Kordelja

Valoris scriptorum

pytja par /pf/images/graemlins/laugh.gif , sa dashnora ke pas ti korde dhe kush te ka pelqy me shum, i pari apo i mbapmi?

1-Krejt jashte teme: Te kem te t'i shpupuris iher ato puplat e te te shtrydh mire e mire ne dore si portokall. Ta morr frymen!!

pytja prapme /pf/images/graemlins/laugh.gif , kur i var te mrençmet ne ballkon per ti tha, ke ça teli i vendos, para çarçafeve apo mrapa tyre.

2-Po jashte teme me besimin se do e lexosh: Krejt sic i var edhe jot'ome. Shpresoj te mos e kem zgjuar nga ndonje gjume i thelle.

Kam une nje per ty: Ti vetem kur te kane fut nai shkelm ne vend te keq hyn ne AF? Dukesh shume i frustruar.

Guest

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] pytja par /pf/images/graemlins/laugh.gif , sa dashnora ke pas ti korde dhe kush te ka pelqy me shum, i pari apo i mbapmi?

1-Krejt jashte teme: Te kem te t'i shpupuris iher ato puplat e te te shtrydh mire e mire ne dore si portokall. Ta morr frymen!!

2-Po jashte teme me besimin se do e lexosh: Krejt sic i var edhe jot'ome. Shpresoj te mos e kem zgjuar nga ndonje gjume i thelle.

Kam une nje per ty: Ti vetem kur te kane fut nai shkelm ne vend te keq hyn ne AF? Dukesh shume i frustruar. [/qb]
:lol: te lumte goja :lol: sa mire ja kallxove :lol:

bebi

Primus registratum

dotto, mos na e vjedh dialektin! :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] dotto, mos na e vjedh dialektin! :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ca dialekti mi moter?????? :eek: :eek: :confused: