Intervista:sugjerimet dhe komentet...

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Intervista:sugjerimet dhe komentet...

Drino coi dhe nji Lori Caffe nga ajo ne tre kualitete: Blu Jeshile e Verdhe /pf/images/graemlins/laugh.gif ta ketheje njehere fallin ne mengjes :wink: keshtu i shpeto dhe te pires se llumit ne fund te filxhanit se i bo keq per stomakun :wink:

Mando, pse s'vune ate foton tip Xhon Silver /pf/images/graemlins/laugh.gif pirati i eger /pf/images/graemlins/laugh.gif

A

Adami

Guest

Jo me gur e se na vrate.lol
Ol'drini ,ti je Drini S... apo gabohem?
Mishim e patem , ja na doli edhe kocka.lol.Por qenka e ngjitur shume saqe veshtire te shqitet.
/me kthen kete shishen e rakise virtuale dhe si uji e pi sa per te shuar etjen .Kordelja mos na mashtro me kafe tani se nuk pine pije kalamajsh apo plakash. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif .Ndonje raki me e pakta e ndonje cope meze mire do ishim, dhe keshtu qe mund ta beni intervisten si te doni se sdo kete me verejtje nga une. /pf/images/graemlins/smile.gif

ps:Mandi po fejohet Eliani para teje, kshu qe luj kembet ti se ta kaloi shoqeria. /pf/images/graemlins/smile.gif
..................................................
Me respekt Adami

Kordelja

Valoris scriptorum

Adami, kur dikush ketej nga anet tona te fton ende perdor shprehjen "Hajde te te jap ndonje kafe"...s'para kam degjuar ndonje te te thote "Ec te ta jap i meze" /pf/images/graemlins/laugh.gif ....ndoshta ju andej ndryshoni nga ne /pf/images/graemlins/wink.gif

Nejse, jam e sigurt qe s'e kape kontekstin /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

mu duk se m'doli emni! :cool:
na shkodrant jena zemergjan e t'dashtun :wub:
masandej varet konfidenca edhe lidhja qe ke me ate qe e therret; psh un nji shoqen teme qe e du fort, nuk e thrras per kafe, as per meze, por per dreke ose per darke.
kafja asht thjesht etikete, si te ata shishet e vajit ne koh te monos, kur shishja lahet etiketa bjen.
/pf/images/graemlins/tongue.gif
si asht vendi bahet kuvendi...

hajde aman mos u ngatrroni, se hidh e prit shkon lerg puna /pf/images/graemlins/smile.gif

A

Adami

Guest

Kordelja po si dreqin jo nuk e kapa domethenien e fjaleve tuaja. /pf/images/graemlins/smile.gif .Ne fakt kuptova edhe me shume se aq.
Ata qe jane nga familjet e bejlereve e agallarave e kane keshtu qe:
Kafen pa raki nuk e pine,rakine pa meze jo qe jo, por edhe mezet pa .... (etj etj) sikur nuk ka lezet.Megjithate cdo gje fillon nga kafja.
(Joking), dhe ti e the mese qarte dhe kuptueshem. /pf/images/graemlins/smile.gif
.................................................
Me respekt Adami

alinos

Forumium maestatis

Adamo sikur te te beshim nje interviste ty???

Un pushim jam deri ne shtator :rolleyes:

A

Adami

Guest

Alinos, ckemi mire je me shendet? . U be kohe qe skemi fol me. /pf/images/graemlins/smile.gif
ok, une nuk e kam llafin qe te intervistohem per vete moj ti e Kozmait, sepse sme njeh njeri ne Albforum dhe do dali nje interviste kot e pa kuptim dhe nje interviste skandaloze. /pf/images/graemlins/smile.gif
Lexo me lart dhe shikoje se cfare kam sygjeruar.He mos perto se e di qe je goce e shkathet dhe e zgjuar. /pf/images/graemlins/smile.gif
.................................................
Me respekt Adami

alinos

Forumium maestatis

E di!
Kam ndjekur terapi per lenie chati, lol.

Un mire, tani jam ne Al!
Ti mire, shpia?!

E thash me shaka punen e intervistes, edhe pse jam e sigurte qe njerezit do te donin te dinin pak per nje nga ikonat e botes virtuale shqiptare. Shume nuk e dine se ke qene nga te paret qe ka bere te mundur lojen e tyre te preferuar :CHAT! :thumbsup:

I kam lexuar verejtjet e tua dhe jam dakort! Intervistat duhen bere nga dikush qe nuk ben pjese ne administrate qe te duken me reale. Jo se s'jane, po Emes nuk ja ben zemra te beje pyetje te "keqija" per miqte e saj virtuale /pf/images/graemlins/wink.gif

...

respekte alinos /pf/images/graemlins/smile.gif

A

Adami

Guest

bravo alinos, kete po thoja edhe une.

Danae

Primus registratum

alinos kur do shkosh te takosh mandin te vij edhe une te takoj ty???
nisem me rreth 27 gushtit,me 23 e 24 jam ne plazh prape,caktonib nje date ju :wave:

alinos

Forumium maestatis

Danae ler nje dite ti, mjafton te me thoni nje dite perpara qe te rregulloj kto pune e kto orare /pf/images/graemlins/wink.gif
Check pm :kiss:

Danae

Primus registratum

ok,po shkoj te nxjerr lejen e dites /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Ore, e keni lene fare pas dore kete te intervistes juve. Ju paska dale fare nga qejfi... :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif

hudhuni, kush ka ndermend te "flijohet"?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

eM

disku

UNI

Une vetem intervisten e alinosit lexova edhe deri diku emen.
/pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:

Kurioziteti me ngacmon te shikoj zonjezen ne gjemba te intervistuar . :cool:

Gjithashtu nje ide revolucionare e kam do doja qe intervisten Blues tja bente Beba

Kurse po te me jepej mua rasti te isha intervistuesi do beja nje interviste grupore me keta persona
Logos
ximin
kordelen
neo
alinos
eM
peshkatarin
kicin
beban edhe hotin
Kshu tek e tek qershien edhe markon politikanin pa patente /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Une do kisha shume deshire ,madje do ishe edhe shume kurioze te lexoja nje interviste te smile dhe nje te gang e vogel..

Kur mund te behet e mundur kjo???? :confused:

ermaliurnick

Primus registratum

he njeher se e di qe do flasesh rrush e kumbulla /pf/images/graemlins/laugh.gif