Indrit Fortuzi Goli qe shetiti boten !

olololol

Primus registratum
Indrit Fortuzi Goli qe shetiti boten !

Hyri ne minuten e 80-te te ndeshjes Larisa-Iraklis dhe shenoj nje gol Alla Maradona "Zogu" epitet qe ja kane vene Tifozat bardh e blu Fortuzit.
Kishte 400 dite pa luajtur nje ndeshje futbolli, shkak e demtimeve, inateve te tranierve hyri nga stoli dhe shenoj golin e Fitores per ekipin e tij i cili kishte 11 jave qe nuk fitonte , shenoj nje gol sipas stilit te tij , une jam me <font color="red">PARTIZONIN </font> , por Fortuzin e kam pas qef elegant ne dribling, nje goleador i lindur nje sulmues rrace , i dha lojtareve te ekipit dhe 30.000 euro premio per fitoren e shumepritur .

Ju ftoj te thoni dicka ne keni per te thene per Fortuzin
gjithashtu te shikoni dhe golin ne linkun me poshte :
http://www.greeksoccer.com/forums/index.php?act=module&amp;module=gallery&amp;cmd=si&amp;img=1144

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Indrit Fortuzi Goli qe shetiti boten !

Vallaj Lymo, Indriti ka qen talent qysh kalamo. Po të menosh që ka fillu me lujt relativisht von me klube ai do kishte qen ylli i futbollit shqiptar. E pengon shum mungesa e përgatitjes fizike. Megjithatë mbetet një lojtar shumë teknik dhe i rrezikshëm për mbrojtjen kundërshtare në çdo moment. Me kët gol m'ka kujtu triblimet që na bote kur lujshim n'lagje /pf/images/graemlins/laugh.gif.

S

Scorpion

Guest
Re: Indrit Fortuzi Goli qe shetiti boten !

Ky ka harru me vdek mer, ku di me lujt ky mer. /pf/images/graemlins/laugh.gif