Indian Food.........

alinos

Forumium maestatis
Re: Indian Food.........

/pf/images/graemlins/laugh.gif

jo dhe aq shpesh, se kisha ma shume kineze dhe japoneze perqark, por ja kam dit ca vlera.

Sa per kosin: koper te grire u vene, asgje tjeter! /pf/images/graemlins/laugh.gif

yammy yammy /pf/images/graemlins/tongue.gif

doktoresha

Primus registratum

ok po une kam ndrene nje here nje si dip me mish te skuqur me kurry e chilli te perzier me salce kosi...gjithesesi....me kane pelqyer te gjitha..

Demetrio Scutari

Primus registratum

Ushqimi indian nuk është shumë i larmishëm duke e marrë parasysh përmasat e vendit... për shembull, ngjyrat kryesore të çdo gjelle jane gjithmonë të njejtat dy, kafe dhe të verdhë...

true confidental

Forumium maestatis

Keni provu te keni komshi ndonje indian ju :mad:

Era e ushqimeve te tyre eshte e tmerrshme , mua me sjell zorret ne gryke dhe kur e shoh qe e ha ndonje shoqe ne lunch time pres qe ti beje ndonje reaksion te cuditshmem /pf/images/graemlins/laugh.gif si puna ime

Anyways une nuk eksperimentoj shume me ushqimet ne pergjithesi, me mjafton shumellojshmeria e kuzhines europiane /pf/images/graemlins/smile.gif
Enjoy ju te tjeret ......

Demetrio Scutari

Primus registratum

Ende nuk kam provuar ushqimin indian, por besoj se një ditë do ta bëj, për kureshtje nëse nuk ka arsye tjera.

Nuk mendoj se do të jem entuziasmuar, por nuk dihet kurrë...

Përshëndetje - Demetrio.

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CoYoTe:
[qb] Keni provu te keni komshi ndonje indian ju :mad:

Era e ushqimeve te tyre eshte e tmerrshme , mua me sjell zorret ne gryke dhe kur e shoh qe e ha ndonje shoqe ne lunch time pres qe ti beje ndonje reaksion te cuditshmem /pf/images/graemlins/laugh.gif si puna ime

Anyways une nuk eksperimentoj shume me ushqimet ne pergjithesi, me mjafton shumellojshmeria e kuzhines europiane /pf/images/graemlins/smile.gif
Enjoy ju te tjeret ...... [/qb]
Ushqimi indian me pelqen po te jetosh me eren s'ia vlen. Eshte vertet e bezdishme. Keshtu dhe ushqimi kinez etj etj. Edhe kur gatojne plenc shqiptar. Iiiii...

Le_Routard

Forumium maestatis

Ja dhe kjo plaka tu i shnosh keta per ti bo gati per gjell
onlyinIndia.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

berk LR :smash:
se parmbreme hengra indian food /pf/images/graemlins/laugh.gif
gjalle jam akoma /pf/images/graemlins/tongue.gif

Bukuroshja

Primus registratum

shifni indianet sa te bukur jane dhe menjehere ndoshta juve ju lepihen buzet ti hani ushqimin :lol:

-Zana-

e...Thjeshte
Me pelqen ushqimi Indian eshte i lehte dhe djeges. Me pelqen edhe fakti , qe nuk konsumojne ushqim te tepert .

Ps.. Indianet te bukur .... Me cudite, do i kesh pare vetem ne filma :D