il permesso di soggiorno

pippo

Primus registratum
Re: il permesso di soggiorno

Kush di gje udhetohet per ne shqiperi me "ricevuta" kete vite .... ?????

Diddy19

Su@mi

Po po,udhetohet me ricevute,mjafton te kesh fotokopjen e permesso-s se skaduar edhe normalisht ricevuten!

(te pakten kshu i kishin thene nje shoqes time meqe ai sapo i ka fute dokumentat edhe ka pak shprese ti rinovojne permesson deri ne fund te korrikut kur i duhet asaj)

romeo

Forumium maestatis

per momentin nuk mund te udhetohet vetem me riçevute. Pritet qe te dali nje qarkore e ministrise se puneve te brendeshme italiane brenda korrikut qe do te beje te mundur nje gje te tille!Deri atehere nuk mund te levizet vetem me riçevute!!!!!!

renata

Forumium praecox

Ketu ku jetoj une,eshte skandal.Per te rinovuar permesson duhet nje vit,edhe per studentat.Permessoja e fundit me kishte skaduar brenda,akoma pa e marre.E kam futur per ta rinovuar ne shtator,kam shkuar nja tre here deri tani per ta terhequr,por s'eshte akoma gati.Tani nuk shkoj me,se e di qe do jete gati ne tetor,kur te jete skaduar dhe do me duhet ta rifus per ta rinovuar dhe keshtu qe une jam gjithmone me ricevute e me permesson e vjeter,qe datohet 2003.

Diddy19

Su@mi

Eshte Trans prandaj s di nese duhet ta quaj "ai" apo "ajo"... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Bej shaka,ishte thjesht lapsus,ne fakt beht fjale per "ajo" ngaqe edhe nje shoqja ime..Kshu eshte kur ben 1000 gjera ne te njejten kohe! :shrug:

Duhet te zini mend e ti çoni ato permesso per rinovim para se ato t'ju skadojne(ne teori ato duhen çuar per rinovim 3 muaj para dates se skadences) kur e dini shume mire sa kohe vonojne per ti nxjerre,aq me teper kur dini qe brenda nje kohe shume te shkurter do keni nevoje per to!

gica

Primus registratum

desha te pyse dua qe imigroj ne canada se si te veproj kure te arri ne canade ju faliminderit shume.agimi nga prishtina?

pippo

Primus registratum

o dafne une i kam fut dokumentat vjet ne mars e akoma nuk ma kane dhene ti thua tre muaj ..... A DI NDONJE NGA JU NESE EGSISTON NDONJE SHOQATE A KU DI UNE QE NDIHMON TE HUAJT QE KANE PROBLEME ME POLIZINE OSE ME MIRE ME ZVARITJE PRAKTIKASH ???

Guest

O faithless, ta qaj une hallin qe ste pyet njeri se sa muaj para e sa muaj prapa i ke futur.
Nese ske ze pi nja 2 kokrra veze esull, futi dhe nja 2 gota vere....dhe merri me rradhe. Mos pyet ne eshte polic i thjesht apo jo. thuj du lejen e qendrimit se du me ik ne shtepi. Jeni ju qe favorizoni krimin. Une jam student...e sa per dijeni kam status tjeter se me ka sjelle shteti e jo autobusi e skafi. ju jeni komplet jashte ligjit kur per 20 dite duhet te me jepni dokuentat se une kam hall e duhet te kthehem. pastaj si perfundim bo nje kerkese ugjence sikur do vizitohesh tek mjeku ne shqip dhe duhet te ikesh patjeter dhe kjo gje mund te pershpetoj kerkesen tende. ose fut noj mik qe njeh dike qe punon aty se ske shpetim ndryshe....

Billy

Primus registratum

zakonisht cirkolare per te shkuar me ricevute ne shqiperi eshte perjudha nga 15 korrik -15 shtator,shpresojme qe dhe ket vit te jete keshtu.

personat qe duan permesson shpejt ne kete perjudhe duhet te marrin ndonje certifikate per gjendje te rende shendetsore te ndonje familjari ta noterizojne ne shqiperi,dhe ta paraqesin ne kuesture.kuestura eshte e detyruar te japi nje zgjidhje

pippo

Primus registratum

Mua me thane qe dhe kete vit shkohet me ricevute................ Dikush di me shume.

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga faithless:
[qb] Mua me thane qe dhe kete vit shkohet me ricevute................ Dikush di me shume. [/qb]
Nuk ka dalur akoma qarkoria "circolaria" dhe kete vit me duket se perfitojne vetem ata qe jane ne vit te pare, te cilet nuk e kane pasur permeson nje vjecare por disa mujorshe.

Keshillohet te mos nisesh vetem me ricevute.

LUANESHA

Primus registratum

faithles per mendimin tim mos u nis me ricevute :shrug:
se te duhet masanej ne Shqipri me marr vize dhe i ke parasysh burokrazinat /pf/images/graemlins/frown.gif

Rambla

Primus registratum

Vize nuk mund te japin, sepse nese te japin vize te djegin automatikisht permesso-n.
Sa kot ky muhabeti ricevutes, se kuptoj pse s'duhet te levizin dhe tek vendet e area shengen!!

Rambla

Primus registratum

Ne fakt qejfi ma kishte me fluturu ne France. Kishe ndonje problem ti?

p.s. mos u grric kot çuno, ty s'ta kam shume qejfin!

pippo

Primus registratum

Ti shko ku te duash po nuk kuptoj pse duhet te te lejne me ricevute .....

ps.jo pergje po ndoshta nuk harrin ta kuptosh qe ricevuta nuk eshte dokument :.
Ne gushte eshte vape e madhe ne Paris .... do te avulloj dhe ai pak tur qe ke .... :rolleyes: upps u griza

Albert Zylyftari

Primus registratum

]Fillimisht postuar nga rambla:
Ne fakt qejfi ma kishte me fluturu ne France.

Per ne France edhe nqs te lejon policia s'te lejojne kompanit ajrore kur ske pashaporte evropiane ose vize chengen.
Treni ose makina do ishte zgjidhja me e mire per ty.

Rambla

Primus registratum

Me makine pa dyshim, kesaj here shkohet per plazh, shtepija eshte nja 30 km nga italia, keshtu avioni nuk ishte marr ne konsiderate.

p.s. Ti je gjynah Faithless, ti s'je rehat, kuptohet kjo, ty s'te marr me ne konsiderat (ne fakt s'te kam marr ndonjehere, po ti ke zakonin e keq me fut hundet ku s'te duhet, dhe me e forta s'di as me shkrujt /pf/images/graemlins/laugh.gif ).