Re: If tomorrow never comes?
HMMM...,if tomorrow never comes..hmmmm...
s'e di Ema,vertet s'e di...!!Nuk di do te ish dita me e cmendur apo me e qete e jetes(duke menduar se do te ish e fundit...)
Do te doja te beja shume dhe ne te njejten kohe...azgje???..Pa sens he? Ndoshta ,por nje gje eshte e sigurt,do te ish nje dite e vecante...
E dashur Emeo te gjeja si fillim ne kete dite te fundit,nje vend te qete.Nje vend me te qete se vete paqja.Te qete si siperfaqja e detit ne mesnate ne rrefleksin e te cilit do te mundohesha te kujtoja....Do te kujtoja c'te mundja nga jeta ime e shkurter ne kete bote.P'a perjashtuar mekatet,genjeshtrat,dashurite dhe vuajtjet..!!!Ajo,jeta ime ,ka qene e mbushur me te tilla..Por te them te drejten kur mendon se dita qe ngryset nuk eshte e fundit,nuk mendon ne te njejten menyre per c'ka ke lene pas.Por ndryshe ,krejt ndryshe do te ishte ne se "e nesermja nuk do te vinte".
Me pelqeu narracioni yt dhe u mundova te bej dhe une nje te tille me kete rast,d m th ne se e nesermja nuk vjen,ose me mire te them nese eshte neser tshme ....
Njeri i mire:
Nese dikur,rruga jote ketej ka rene
Ne varr'n e vecuar lexo epitafin
Qe para se te "shkonte"
Nje i mjere ka lene:
Ne Ferr ne shkofsha,nuk jam pishman,
Se me te keqija,shume njerez kam munduar.
Ne Parajse,po ashtu,e meritoj
Se te mirat botes prej meje kurre s'i kane munguar
Por nese shpirti perhere do t'humbiste,
Ne Parajse apo Ferr vend s'do te kishte
S'do te doja kurre o udhetar ate fat
Nga varri do te dilja ne terr q'ate nate.
Do te vrapoja nxitimth' neper rruge
Njerezve meshire do t'ju kerkoja,
Qe shpirti..AHH shpirti te me prehej i qete..
Klithma hienash do te leshoja...
....UNE:njeriu i pa fat..
HMMM...,if tomorrow never comes..hmmmm...
s'e di Ema,vertet s'e di...!!Nuk di do te ish dita me e cmendur apo me e qete e jetes(duke menduar se do te ish e fundit...)
Do te doja te beja shume dhe ne te njejten kohe...azgje???..Pa sens he? Ndoshta ,por nje gje eshte e sigurt,do te ish nje dite e vecante...
E dashur Emeo te gjeja si fillim ne kete dite te fundit,nje vend te qete.Nje vend me te qete se vete paqja.Te qete si siperfaqja e detit ne mesnate ne rrefleksin e te cilit do te mundohesha te kujtoja....Do te kujtoja c'te mundja nga jeta ime e shkurter ne kete bote.P'a perjashtuar mekatet,genjeshtrat,dashurite dhe vuajtjet..!!!Ajo,jeta ime ,ka qene e mbushur me te tilla..Por te them te drejten kur mendon se dita qe ngryset nuk eshte e fundit,nuk mendon ne te njejten menyre per c'ka ke lene pas.Por ndryshe ,krejt ndryshe do te ishte ne se "e nesermja nuk do te vinte".
Me pelqeu narracioni yt dhe u mundova te bej dhe une nje te tille me kete rast,d m th ne se e nesermja nuk vjen,ose me mire te them nese eshte neser tshme ....
Njeri i mire:
Nese dikur,rruga jote ketej ka rene
Ne varr'n e vecuar lexo epitafin
Qe para se te "shkonte"
Nje i mjere ka lene:
Ne Ferr ne shkofsha,nuk jam pishman,
Se me te keqija,shume njerez kam munduar.
Ne Parajse,po ashtu,e meritoj
Se te mirat botes prej meje kurre s'i kane munguar
Por nese shpirti perhere do t'humbiste,
Ne Parajse apo Ferr vend s'do te kishte
S'do te doja kurre o udhetar ate fat
Nga varri do te dilja ne terr q'ate nate.
Do te vrapoja nxitimth' neper rruge
Njerezve meshire do t'ju kerkoja,
Qe shpirti..AHH shpirti te me prehej i qete..
Klithma hienash do te leshoja...
....UNE:njeriu i pa fat..