ideja juaj mbi ciftet e martuar ne chat..

futbollisti_gr

Forumium praecox
ideja juaj mbi ciftet e martuar ne chat..

pershendetje te gjitheve....quhem andrea me banim ne greqi,jam i martuar dhe me nje djale. jo pa qellim para nje viti kam filluar te hyj ne kete chat edhe te jem user me i rregullt(dmth qe hyj perdite).kam tani e nje vit qe jam ne chat bashk me gruan time. kete gje e bem bashk me gruan per te treguar se dhoma shqiperia (chati shqiptar ne pergjithesi) nuk eshte vetem per djemt e rinj edhe per ata qe kan iden se chati eshte dicka e kot qe hyn vetem per te ber gallat e per tu tallur... disa nga ju do thoni qe cpune ke ti re vlla me gruan ne chat?.....sepse jam i medimit qe chati eshte nje vend ose dicka per te kaluar kohen e lire per te gjithe njerezit qoft te martuar ose jo.. dhe te heqim ate konceptin tone si shqiptar qe themi se un gruan time ose te fejuaren se le te huj ne chat.. do te doja edhe mendimin tuaj per kete teme qe hapa pak me lart. me respekte futbollisti_gr

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: ideja juaj mbi ciftet e martuar ne chat..

Une do mendoja qe si cift i martuar qe jeni sdo kishit pasur kohe me u fut ne chat me u mar me njerez te panjohur,po duhet te rrini sa me shume me njeri tjetrin dhe te mos humbisni kohe kot me budalliqe si chati.Ndonjehere fokusohemi aq shume ne budalliqe dhe humbje kohe te tilla si chat,facebook etj,sa harrojme ke kemi dhe ne krevat.
Ka menyra te tjera per tu treguar tolerant me gruan,jo me kte menyre koti.

futbollisti_gr

Forumium praecox

qe te futesh ne chat ose ne fb nuk do te thote qe je tolerant me gruan ose me te dashuren dhe nuk mendoj qe kjo eshte menyre koti. kjo eshte nje njohuri dhe njohje virtuale me te gjithe shqiptaret anemban botes.. por gjithesesi secili ka mendimin e tij..

^^MIA^^

Forumium maestatis

Po pra,pse u dashka patjeter me u njoft me shqiptaret ane e mbane botes aq me teper dhe virtualisht?? Per cfare sherben kjo?

Al-Punk

Still here

andreas nuk ka asgje te keqe te rrish me ke te duash ne chat. Lere Lips se eshte nga ato qe deshiron ti shmanget chatit keto kohe

futbollisti_gr

Forumium praecox

lips me duket se qenke shum i ashper me patriotet e tu vlla... po sepse jena shqiptar e shqiptari gjithmone ben per shqiptarin edhe ne nje njohje vituale.... por perseri eshte mendimi yt dhe eshte i respektueshem

^^MIA^^

Forumium maestatis

O Mand pervec kohes se humbur me thuaj ti cfare te mire te sjell te qendruarit ne chat? S'them qe sjell gje te keqe,por ama me thuaj nga ana tjeter cte mire sjell?

Al-Punk

Still here

smile.gif
Lips, nuk po diskutojme per kohen e humbur. Njerez te ndryshem ne periudha te ndryshme preferojne te argetohen ne menyra te ndryshme.

Andreas e gjen te argetueshme chatin dhe po ashtu dhe bashkeshortja e tij, cfare te keqe ka ketu?

^^MIA^^

Forumium maestatis

po pra dakort...une po them per te shpenzuar kohen SIPAS MEJE ne menyre te shendetshme dhe chati sme duket i shendetshem..PER MENDIMIN TIM GJITHMONE!!!

bimbumbam

Primus registratum

pajtohem me mendimin e parafoleses!

ose ose mund te chatosh deri sa te shihesh pastaj te njihesh me nje kafe!

niky

Primus registratum

po sepse jena shqiptar e shqiptari gjithmone ben per shqiptarin edhe ne nje njohje vituale.

po pse cfare ben ti ne nje njohje virtuale per nje tjeter shqipetar?mua me duket qe ne chat hyne per veten tende,qe ti te krijosh njohje ,jo se bene dicka per nje tjeter,qoft shqipetar apo jo.

Has

Primus registratum

po mir si chati si jeta si cdo gje qa ndryshimi ka?
Jeta nje skene e madhe teatri eshte e secili luan ne menyren me te mir te veten, chati eshte pjes e kesaj loje.kaq
merreni pak me let, ne chat hyn kush do me njoft njerz per cdo arsy ne bot e jo per te ber patriotin, kush a patriot te marrin pushken e te vrasin komshin, keshtu rrit pronen e vet te atdheut te patundshem hahahhaha