I shifni noj here keto kerkesa apo jo????

monte

Primus registratum
I shifni noj here keto kerkesa apo jo????

:rockband: Pershendetje eshte hera e trete qe bej nje kerkese per acc te #shqiperia dhe nuk e di nese hapen per tu pare noj here keto kerkesa apo jo?!!! apo vazhdon akoma ajo menyra me e thjeshte dhe me e sigurte "miqesite" ne fakt eshte nje rruge sa e thjeshte aq edhe e sigurte. Me duket se ka ardh koha qe ti leme keto rruge qe jane po aq te dyshimta, "ka ardhur koha per ndryshim" /pf/images/graemlins/smile.gif , nejse me thoni se ca do behete qe mos te lodhem te pakten.
p.s me beni noj zile kur te vendosni noj gjo.
Me respekt
monte,^^TuTaNkHaMeN^^ :smash:

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: I shifni noj here keto kerkesa apo jo????

Ketu do shtohen dhe do rishtohen te gjithe ata qe jane hequr dhe qe kane ikur...kuptoje qe eshte nje cikel qe do zgjasi pergjithmone.Me vjen keq qe ka usera si ty qe kam hasur ne chat edhe ato pak ore qe qendroj dhe qe nuk ju shqyrtohet kerkesa ,pikerisht per keta njerez te rinj ka nevoje chati.do e kuptojme ndonjehere valle kete gje? :wink:

monte

Primus registratum

E di qe tani shpejt do behet nje mbledhje e sop per te vendosur nese do shtohet ndonje me acc apo jo, nuk ka rendesi nese do jem te pakten kandidat per acc apo jo, por te pakten bejini gjerat "me duar te pastra" :smash: sepse e di qe ka shume qe kane bere kerkese per acc dhe them qe eshte me mire qe te marri acc ai/ajo qe e meriton se sa ai/ajo qe njef me shume, falenderoj Timin per vop qe me dha dje ta kam borxh, sa per sjelljen e Keltit e di qe do i prish pune vetes me kete gje po ja ku po ta them Kelt vetem mos me rafsh ne dore per noj gjo se te betohem qe do te ta shperblej ne te njejten menyre sic ma bere ti, e din shume mire qe bota eshte me rrota do vij nje dite qe do permbysen gjerat.Nejse se po e mbyll se me duket se u zgjata si shume faleminderit qe me keni shkruar dhe jeni gjithmone te mirpritur te vazhdoni te shkruani faleminderit.
Me respekt
monte , ^^TuTaNkHaMeN^^

xhim_kopsa

Primus registratum

hi churchill
hi lips
churchill si te kam? shpresoj mire.une kam pak kohe te lire dhe thashe te rikthehem per pak kohe.
lips po ti si je? shpresoj mire dhe per ty.
suksese ne jete dhe shihemi ne chat /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Xhim kopsa pershendetje dhe nga une /pf/images/graemlins/smile.gif .Im fine /pf/images/graemlins/smile.gif .me vjen mire qe ke kohe te lire tani te chatosh ne chatin shqiptar.Kalofsh sa me mire dhe kujdesu per veten /pf/images/graemlins/smile.gif .

Monte uroj te shikohet accesi jot.Rikthesoj mendimin tim Ky chat ka nevoje per te rinj,une jam gati te heq dore Po ti Churchill ?

S

Scorpion

Guest

Churchill boll mer e "ngacmove" Lips se ti thy brinjet. /pf/images/graemlins/laugh.gif Dhe ti Lips rri urte se te erdha aty, akoma me problemet e chatit ti. Lene Qurqon ne hall te vet. Pupupupu. /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

UU ushtari i paqes.RROfte NATO /pf/images/graemlins/tongue.gif

acid

Forumium praecox

ju dy grate jeni jashte teme . /pf/images/graemlins/tongue.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Acid ne jemi me ne teme se kurre,ja po bejme i dore gallate ketu se njeriu si rruhet per te kthyer pergjigje kshu qe po presim te arkivojme dhe kete teme /pf/images/graemlins/tongue.gif ,ti po deshe futu ne mes ose ik na bej nje kafe /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

monte

Primus registratum

ACID akoma nuk u bo kafja po shpejt se na lodhe? Mire e ke LIPS me duket se nuk po e rru kush se per cfare arsye eshte hape kjo teme te pakten te bejme nje dore gallate qe mos te me shkoje mundi qe hapa temen kot /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gifnejse se nuk kam kohe te shkruaj dhe shume se me duhet te iki kalofshi mire te gjithe. :book:

Mr_BoBi

Primus registratum

Aop re kam 5 vjet cuni huj e si jepni aop ncnccncnc

Arturi_Dr

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Du Aop

[/ QUOTE ]
Skaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
ncuq mo aopa ! (ma jepni muve i aop i her ene mos shtoni mo) hahahhahha lool !!
uroj ta marresh ate aop ere dele !!

monte

Primus registratum

Artur po ti re ca aop do prit mer se ka rradhe ktu une kam 1 vit e gati 2 qe kam bere kerkese e sa kam qendruar perapra dhe nuk e kam marre akoma ti direkt do aop /pf/images/graemlins/tonguee.gif.Ju kerkoj dhe nje here Sop te albnetworkut qe te me kthejne pergjigje ne lidhje me temen qe kam hapur.faleminderit per mirkuptimin /pf/images/graemlins/smile.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

s'ka fonde albnetworku per rogat e aop-ve te vjeter jo te punesoje te rinj, rini urt aman se mos na heqin edhe ne se kemi kalamaj per te rritur /pf/images/graemlins/cry.gif

monte

Primus registratum

D_E_L_I_R po ti kush je mer se nuk po te njof me kete nick pastaj ti e di se secili ka rriskun e vet do hame nga buka jone ne jo nga buka juaj /pf/images/graemlins/smile.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

s'ka edhe 3 dit buk ka albnetworku /pf/images/graemlins/smash.gif

S

Scorpion

Guest

Dhe bar do hani, por idealet e Albnetwork, skeni per ti shkel... /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

he se ti duhet te japesh shembull mqse je ircop /pf/images/graemlins/laugh.gif
tufen e pare te barit do e hash ti /pf/images/graemlins/grin.gif
e keni problem nqse un e dredh barin???