i mbuluar ne tatuazhe!!!

qafiri

Primus registratum
i mbuluar ne tatuazhe!!!

kam 8 vjet qe jetoj ne angli dhe ka 8 vjet qe jeta me perplas pa meshire neper sfida qe s`do te deshiroja askujt.
i martuar, i divorcuar pas nje viti martese!
i droguar deri ne prag te vdekjes!
i pastrehe duke lypur 1 penny change per nje kafshate goje!
TE GJITHA I LASHE PAS!
DUA TE HARROJ GJITHCKA QE ERRESOI ATE FRGMENT TE JETES SIME!

qafiri

Primus registratum
Re: i mbuluar ne tatuazhe!!!

....por...
sa here qe zhvishem dhe shoh trupin tim te mbuluar ne tatuazhe me kujtohet ajo kohe e cmendur.
ne shpinen time kam te vizatuar nje shqiponje dykrenare me nenshkrimin"PROUD TO BE ALBANIAN"
KRAHET I KAM TE MBULUARA ME SHIRITAT KUQ E ZI DUKE PERSONIFIKUAR UNIFORMEN E AC MILAN.
ndersa ne pjesn e majte te kraharorit kam te pikturuar fytyren e nje vajze qe s`dua ta kujtoj kurre.
Tani kam ndryshuar.
por shenjat cmendurise sime kane mbetur ne trupin tim.

sweet eda

Primus registratum

duke shikuar tatuazhet e tua ne trup do te thote qe ti ke pasur te kaluar, ke te tashme, dhe do kesh nje te ardhme, dmth ke jetuar dhe jeta eshte aventure. si ti kesh ato te vizatuara ne trup, apo jo prap do ngelen ne kujtesen tende. /pf/images/graemlins/smile.gif

pussykat

Primus registratum

Fillimisht postuar nga qafiri:
[qb] ....por...
sa here qe zhvishem dhe shoh trupin tim te mbuluar ne tatuazhe me kujtohet ajo kohe e cmendur.
ne shpinen time kam te vizatuar nje shqiponje dykrenare me nenshkrimin"PROUD TO BE ALBANIAN"
KRAHET I KAM TE MBULUARA ME SHIRITAT KUQ E ZI DUKE PERSONIFIKUAR UNIFORMEN E AC MILAN.
ndersa ne pjesn e majte te kraharorit kam te pikturuar fytyren e nje vajze qe s`dua ta kujtoj kurre.

edhe une me te burrin tim zihemi aq shume sa une kam shenja ne mure kam vrima kam gropa ne dere dhe etj etj etj edhe pse kto shenja me kujtojne per cmendurite tona te perdtishme ne po i mbyllim gropat e po lyejme murin por prap nen atij mbulimi eshte veprimi fakti qe me kujton qe ne zihemi aq po aq shume ama sa se ke idene.prandaj mos u deshpero shiko anen e mire te tatuazheve mos i shiko anen e keqe mundohu te mendosh per gjera te tjera te mira qe ke bere ne jete.nese ke nevoje mund te me PM /pf/images/graemlins/smile.gif
Tani kam ndryshuar.
por shenjat cmendurise sime kane mbetur ne trupin tim. [/qb]

Dullaloqka

Primus registratum

domethon ju (quna e cika) thoni qe
sesht mire me i hy ktyne puneve
epo athere spo ihy me mir /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lushnja jon qytet plasmasi
rritet gruri rritet prasi.

shine*

Primus registratum

Rendesi ka qe ti i ke konstatuar vet gabimet. Asnjehere nuk eshte vone. Te shkuara te harruara. Kujtimet qe ke mundohu ti zevendesosh me te reja, te jetes "se re". /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: :wave:

JoNiDa1

Primus registratum

[qb] ....por...
Tani kam ndryshuar.
Po mund ti mbulosh ato tatuazhe qe ke ne trup!!Nuk e di ku jeton ti tani por me nje operacion plastik behesh fringo i teri dhe i harron ca ke pas /pf/images/graemlins/smile.gif

qafiri

Primus registratum

Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb]
[qb] ....por...
Tani kam ndryshuar.
Po mund ti mbulosh ato tatuazhe qe ke ne trup!!Nuk e di ku jeton ti tani por me nje operacion plastik behesh fringo i teri dhe i harron ca ke pas /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
e ke idene sa kushton nje operacion i tille???
me duhen vite per te kursyer aq para!!
nje shoku im anglez vetem sa drejtoi veshet ne nje operacion plastik dhe pagoi £2500.

assassino26

Primus registratum

Mbas disa kohesh do jesh krenar per ato tatu...Ne mos je qe ttani.Do konstatosh me krenari qe ke lene pas me shume sukses 1 te shkuar shume te hidhur qe kurre s'ka per tu kthyer me pas.Ato tatu do jene deshmitaret me te mire te rruges qe ke bere per te ndryshuar

Ela_001

Primus registratum

Shit happens, don't let it hit the fan though. Po te isha ne situaten tende do ndjehesha njesoj si ti. Kjo pasi kur dicka nuk eshte me pjese e jetes sime bej gjithcka qe te zhduk evidencen, nuk dua asgje dhe evitoj totalisht gjithcka qe do ma kujtonte. That is why a tatoo as remebrance is a baaaaaaaaad idea. Ca te sugjeroj, te ka sugjeruar mjaf jeta jote, have your tatoo removed or covered by another tatoo, you can do that.

Blendi

Primus registratum

Mua me eshte dukur gjithmone gabim vendosja e emrave te personave te tjere ne trup si tatuazh. Edhe e portreteve, eshte e njejta gje.
Eshte me mire te besh tatuazhe te njejta me dike, nese do te kesh dicka simbolike, por jo emra dhe portrete.
Sa per ty plako. Mos e vrit shume mendjen. Ca kane shenja plagesh, ca kane tatuazhe, ca kane fotografi. Nuk eshte turp te kesh qene i droguar, eshte krenari qe ke qene boll i forte ta mundesh. As martesa nuk eshte turp, as divorci... Mos u be pishman per asgje grup. /pf/images/graemlins/wink.gif
Vetem ato vijat e kuqe te Milanit zbardhi, te zezat leri si jane /pf/images/graemlins/laugh.gif Forca Juve.

Sallaku

Primus registratum

Mo e rr*j bithen or ti,bej sikur ishte nje enderr e keqe dhe mjaft. :thumbsup:

qafiri

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
Vetem ato vijat e kuqe te Milanit zbardhi, te zezat leri si jane /pf/images/graemlins/laugh.gif Forca Juve. [/QB]
te lutem
mos shaj!!!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Te gjithe e kemi nje te shkuar te memorizuar ne tatuazhe ose jo, te gjithe kemi shenja ne trup edhe pse te padukshme, por sapo gjeje pakez forca tek vetja shohim perpara kerkojme mundesite perpiqemi dhe dicka arrijme.Une do perpiqesha po te isha ne vendin tend, te mos i shihja si dicka e keqe "shenjat" ne trup apo edhe ato qe jane me te keqija ato ne shpirt.Merri si pervoja, merri si shtysa, merri si vite qe (le te themi) mbase duhet t'i jetoje dhe shih tutje, ngrije koken dhe ec pa harruarr qe jeta te jepet vec nje here.Mundesine per ta rijetuar fatkeqesisht askush nuk e ka.Jetoje me te mirat dhe te keqiat e saj.Jetoje!

/pf/images/graemlins/smile.gif

olti

Neo

Une ne radhe te pare te uroj qe ke kaluar keto faza qe jeta na i dhuron, sepse nuk varet aspak se sa i mire apo i keq je. Kjo eshte JETA, nuk ka jete normale, te mire, te bukur apo te tmerrshme, ka vetem JETE. Per tatuazhet do te thoja qe te mos shqetesohesh fare. Ate shkrimin, shqiponjen si dhe shirtat e Milanit i ke shume OK vllai :thumbsup: (Edhe une per vete po mendohem te ve ndonje te tille :rolleyes: )

Jeta ecen e ne vetem duhet ta jetojme ate!

sweet eda

Primus registratum

kur kam pas nje roommatte amerikane, ajo e kishte fiksim qe te beja une tatu, dhe i thashe: ok do ta bej dhe do shkruaj-this is a tatu-ajo filloi te qeshte.
e di qe eshte pak si jashte teme (edhe pse flet per tatu)por mendova t'a shkruaja keshtu qe kjo tema te cheer-up nje cik se sikur ishte bere si shume serioze..... :tipsy: :lol: :tipsy: