i/e dobet dhe i/e vafrfer APO i/e shendoshe dhe i/e pasur(STUDIM AMERIKAN)

S

selda

Guest
Gjate nje studimi te psikologeve amerikan,i kryer ne Toronto u be nje sondazh neper rruget e Torontos dhe nga rezultati doli se 60% e femrave deshironin te ishin te dobeta dhe te varfera sesa te shendosha dhe te pasura.Duke qene te dobeta ato ndjeheshin me te lumtura dhe me pak para.Ndersa rezultati per mejshkujt doli krejt e kunderta:70% e meshkujve deshironin me mire te ishin te shendoshe dhe te pasur.PO JU KE NGA TE DYJA DO ZGJIDHNIT?

smino

Primus registratum
E dobet dhe e varfer.por ne realitet jam e dobet dhe e pasur.(nuk e them per mburrje)
Kjo eshte me e mira e mundshme :) Kishte te intervistuar qe nuk kthenin nje nga dy alternativat si pergjigje por thonin e dobet dhe e pasur!Dhe une e dobet jam por jo e pasur

smino

Primus registratum
Ashtu thone....dhe jam dakord.por ndonjehere mendoj ndryshe....po nese je i semure dhe nuk ke para te sherohesh....sa her i kemi pare prinderit duke mos i blere te gjitha ilacet qe i jep doktori se nuk i del llogaria se kan femijet akoma per te nxjer ne jete

mirdita

Papirus rex
Nuk me pengoj pasuria sepse pasuria shkon e vjen te jesh e pasur nuk do te thot asgje sepse vet jam e pasur ,te jesh e dobet po ashtu nuk do te thot asgje sepse vet jam e dobet, mjafton qe te kesh dashuri dhe shendet ne jet...