Hyrem, bëhet me të dashur të ri (Foto)

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumiIshte ditëlindja e saj këtë vit që duket se ishte fillimi i shkrirjes së akullit në mes të Meyrem Uzerli dhe babait të vajzës së saj, Can Ateş.
Çifti ishte ndarë kur Meyrem, e njohur si Hyrem, për portretizimin e gruas së Sulltan Sylejmanit në serinë e njohur televizive, derisa ajo ishte shtatzënë.Por në ditëlindjes e saj të 30'të ai i dërgoi lule dhe e ka vizituar disa herë në Berlin.

Por fakti që Meyrem, u kthye në Stamboll, sipas mediave turke ka ndikuar në afrimin e tyre.

 
Top