Humor Karagjozi

Hektor12

Locus omnem
Nderkohe nje debat mec ciftit :
Grua, boll shikove emisione gatimi se prape gatimi jot ta shpif. - i thot burri gjith nerva ngaqe donte te shikonte ndeshjen!
- Se ti qe shikon filma erotik e ndrite - ja kthen gruaja

Hektor12

Locus omnem
Dy burra te moshuar takohen te shtepia e njerit prej tyre
Njeri thote:
-Keto ilacet qe mora me bejne shume mire. Nuk harroj me asgje. Jam shume mire me mendjen.
Tjetri i thote:
- M'i trego pak ilacet, t'i shikoj se cfare jane.
Ky i pergjigjet: Me thuaj nje emer luleje. -Trendafil.
-Jo, jo, nje tjeter
-Karafil.
- Jo, nje tjeter
-Manushaqe.
- Tamam ashtu. Manushaqe moj m'i jep pa ilacet e mia, t'ia tregoj ketij shokut...

Hektor12

Locus omnem
Ushtari ishte bere tap gjithe naten dhe po kthehej ne kazerme.
Te dera i del komandanti.
-O komandant, me falni, po a mund te futem? -i thote ushtari i dehur
-Mire, mire, futuni i thote komandanti, po pa zhurme dhe ne rresht per nje, jo keshtu garrumbull...

Hektor12

Locus omnem
Hyn gjenerali ne kazerme dhe u thot ushtareve
- kam dy lajme 1 te mire dhe nje te keq ,ke doni te parin ???
- te mirin te mirin - than ushtaret
- ok pra , sot me ne fund do i nderroni te gjit mbathjet
- urra urra urra - u hodhen ushtaret
-ndersa lajmi keq eshte se do i nderroni me njeri-tjetrin

Al-Punk

Still here
Hyn gjenerali ne kazerme dhe u thot ushtareve
- kam dy lajme 1 te mire dhe nje te keq ,ke doni te parin ???
- te mirin te mirin - than ushtaret
- ok pra , sot me ne fund do i nderroni te gjit mbathjet
- urra urra urra - u hodhen ushtaret
-ndersa lajmi keq eshte se do i nderroni me njeri-tjetrin
ahahahaha, e padegjuar :)

Hektor12

Locus omnem
Dy shoqe bisedonin me njera - tjetren per burrat e tyre.
Vdiqa me burrin dite per dite me vjen tap ne shtepi, dhe vetem grindje kam.
Tjetra : Ti je budallaqe edhe mua me vjen burri tap ne shtepi, por ja kaloj shume mire me te.
Posi ja ben qe shkon mire ?
Po ja, kur vjen ai marr nje legen me uje te ngroht ja fus kembet, i bej pak meze, nje shishe raki, nje shishe vere, edhe i bej pak masazh te krahet edhe shkojme per bukuri.
Po mire keshtu po e bej edhe une, ja kthen kjo.
Vjen burri ne shtepi, dhe gruja e pret me lajka.
Erdhe zemra?- E merr e ul ne kolltuk, legenin me uje te ngrohte, shishen e rakis, shishen e veres,pak meze ne nje pjate dhe fillon ta ferkoj nga krahet.
Burri: haaaa rrofsh mi dashnore, se nuk me bohet me shku ne shtepi te ajo qelbesina

Hektor12

Locus omnem
Ne nje interviste pune, mbas nje kohe te gjate, punedhenesi e pyet punekerkuesin:
"Cila esht pika juaj e dobet?"
Punekerkuesi i thote:
"Po pika ime e dobet eshte sinqeriteti, i them njerzve gjerat troc ne sy sic i mendoj"
Intervistuesi, i cuditur i thote:
"Po une nuk mendoj se ajo eshte nje pike e dobt. Perkundrazi".
Kurse, i intervistuari ia kthen:
"Nuk po me plas fare se cfare mendon ti".

Agjenti_007

Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres
Anëtar i Shtabit
Mami: -O Beni Mere Njeher
Babin Ne Telefon Se Nuk Kam
Lek Mami Qe Ta Mar. . .

Beni: -O
Mami I Rash 3 Her Po Me Doli
Nje Grua . . . .

Sa Hapi Burri
Deren E Shtepis Gruja Nuk Priti
As Nje Sekond Po E Goditi Me
Tigan Ne Koke, , ,

Burri -Çpate
Moj Grua Mos Ke Lajthitur
Gje? . . .

.Gruja -Beni Eja Ketu Ke
Mami Dhe Me Thuaj Cte Tha Ajo
Gruja Ne Telefon?! . . . . .

Beni -
Ajo Me Tha Abonenti Qe Ju
Kerkoni Mund Te Ket Fikur
Telefonin...

gurax

Pan ignoramus
Gjeni cfare kane te perbashket keto foto.

beyonce-fly.jpg

:D

gurax

Pan ignoramus
Pervec kesaj Airbourne, emri i kesaj mizes eshte 'Scaptia beyonceae'. Eshte nje lloj mize kali. :D

gurax

Pan ignoramus
Shume njerez qe kane blere iPhone 7, duke qene te pakenaqur qe ne telefon nuk ka me vend ku te futet konektori per kufjet klasike te telefonave, kane shpuar nje vrime te vogel fiks atje ku ne telefonat iPhone te meparshem ka qene vendi i konektorit; :eek: ku te mund te fusnin perseri kufjet.

... YouTube video has amassed over 7.5 million views since being posted online last week, with it attracting 81,000 dislikes in the process. The comments section is currently torn between people who are in on the joke, people who criticize TechRax for damaging his iPhone 7, and most unfortunately, people who have tried the "hack" out for themselves. Although this is YouTube so you can never be quite sure of whether or not these folks are trolling, parsing the comments section reveals some pretty convincing complaints lobbed in TechRax's direction. It's also firmly believable that there are people dumb enough to attempt drilling a hole into their iPhone 7, which is unfortunate but that's the way the world is in 2016.

... video ne Youtube ka mbledhur mbi 7.5 milion shikime qe kur u postua javen e kaluar, dhe ka marre edhe 81.000 'dislike' gjate ketij procesi. Seksioni i komenteve eshte i ndare ndermje atyre qe ju pelqeu dhe jane dakord me kete shaka, atyre qe kritikojne TechRax qe ka demtuar telefonin e tij iPhone 7, dhe fatkeqsisht atyre qe e kane provuar kete 'truk' me telefonat e tyre. Ndonese flitet per YouTube dhe asnjehere nuk mund te jesh i sigurt nese keta njerez jane duke bere gallate, vezhgimi i komenteve nxjerr ne pah disa ankesa bindese ne drejtim te TechRax. Gjithashtu eshte plotesisht e besueshme se ka njerez aq budallenj sa tentojne te hapin nje vrime ne telefonat e tyre iPhone 7, dicka fatkeqe por ama kjo eshte gjendja e botes ne vitin 2016.

Airbourne

Papirus rex

Perkthehet ne SHQIP: nje miku im shkodran me tha: fatkeqesisht edhe ne Scutari pati permbytje,dhe kam pershtypjen qe mediat do te fajesojne perseri ty.
PS: ka humor Putin.....nuk e dija.

Onna

Forumium maestatis
Një Burrë Dilte Ne Gjyq Për Një Krim Te Përsëritur. Vriste Bashkëshortet.
– Pse E Vrave Gruan, E Pyet Atë Gjykatësi
– Më Tradhtoi, I Përgjigjet Prerazi Krimineli
– Po Gruan E Dyte Pse E Vrave, Vazhdon Gjyqtari
– Dhe Ajo Më Tradhtoi
– Po Gruan E Trete Pse E Vrave, Nuk I Ndahet Gjykatësi
– Po Ja, Me Duket Se Mu Be Ves… :hidhu::hidhu:
Hahahahahahahhahah

Eléonoré

Valoris scriptorum
IMG_1979.JPG

KAM MBI DY JAVE QE PO LLAP E LLAP E ASNJERI NUK ME BERI NJE «LIKE». EDHE UNE KAM SHPIRT QE DO NJE LAJKE...:p
Te pakten nga Forumium Fshataris TANI jam Forumium Qytetaris.:p

Eléonoré

Valoris scriptorum
upload_2016-11-6_19-33-6.png

Rregullorja per Macen e Shtepise:
Rregulli Nr.1: Macja nuk duhet te shtrihet ne divan;
Rregulli Nr.2: Ok, macja mund te shtrihet ne divan, por asnjehere mbi tavolinen e kuzhines;
Rregulli Nr.3: Ok, ok, macja mund te qendroje mbi tavolinen e kuzhines, por asnjehere kur pergatis ushqimin;
Rregulli Nr.4: Ok, ne rregull, ne rregull, macja mund te shkoje ku te doje e kur te doje, por nuk ka te drejte te me lepije surratin qe ne sabah me 5 te mengjezit, qe une t'a ushqeje;
Rregulli Nr.5: Macja do te ushqehet ne oren 5 cdo mengjes.

Une kam vetem nje qen, por tek shtepia e mamit tim kemi 4 mace: Nje te bardhe si debora, nje te kuq, nje bardhe e zi (e vetmja femer) dhe nje gri i cili ka lindur cyryk. Te fundit e mbajme me hater. E quajne Miu. Here here e therrasim tricikel. Keto rregulla te mesiperme jane te vlefshme ne shtepine tone.

Ciao