HISTORI PERSONALE DHE SHOQERORE

asklepi

Primus registratum
HISTORI PERSONALE DHE SHOQERORE

HEJJJJJJJ.TEK KJO TEME MUNDOHUNI TE TREGONI HISTORI TE VERTETA ,TE GEZUESHME,TE SIKLETSHME,E TE TJERA.(SI DO TREGOJ UNE PER VETEN DHE RRETHIN SHOQEROR)

asklepi

Primus registratum
Re: HISTORI PERSONALE DHE SHOQERORE

E DINI SE SI U LIDH NJE SHOKU IM?
DONTE TE NDALONTE NJE GOCE POR AJO I IKTE GJITHMONE.NJE DITE TE BUKUR IU AFRUA DHE I RA ME GRUSHT.NJE NE SY E NJE NE BARK.TE NESERMEN KUR IU AFRUA PRAP,AJO NGRITI DUART DHE I THA "PRIT SE DO TE TE DEGJOJ" /pf/images/graemlins/laugh.gif
QE ATEHERE U LIDHEN .
SOT NATYRISHT JANE TE NDARE.

KY DJALI IA TREGOI NJE TJETRI QE KISH TE NJEJTIN PROBLEM,DHE AI U MUNDUA TA ZBATONTE,POR NUK I HECI.AJO SOLLI DY VELLEZERIT DHE AI PERFUNDOI ME SY TE NXIRRE DHE BRINJEN E FUNDIT TE KRISUR. :cry:

PO JUUUUUUUUU :idea: :idea: :idea:

li

Forumium praecox

po tregoj dhe une nje . po ti re , ku pive ti ............ :shrug:

po tregoj dhe une nje , histori personale dhe jo e sajuar .

nje here me ka pyetur nje vajze , - o cuni ke ore ,
-po kam iu pergjigja une , dhe vazhdova rrugen time i qete .

vajza ngeli , e dini vete se si , :eek:

li

Forumium praecox

kjo histori eshte bazuar ne nje ngjarje te vertete :

nje shoqja ime njehere , me kerkoi ta shoqeroja ne pazar , per arsyen se , do blinte nje dhurate per nje kusheririn e saj .
shoqja - dalim pak se dua ti blej djalit te dajes dicka per ditelindje , a me ndihmon pak me ndonje ide
une - posi , dalim . une te sugjeroj ndonje komplet sportiv .
shoqja - jo jo , eshte dicka qe ia kam blere heres se kaluar , dua ti marr nje gje te vecante kesaj rradhe .
une - po mire , mund ti blesh nje top , nje pale atlete , a ndonje byrzylyk dore prej sermi
shoqja - ohu ti , jo pra jo . thashe dua qe kesaj rradhe ti marr dicka te vecante ; nuk dua as top , as atlete e as ndonje gje tjeter te zakonshme , dua ti marr pra dicka te vecante , shume te vecante , dicka qe nuk ia ka blere nje njeri tjeter me perpara
une - atehere shume mire , . . .
mund ti blesh nje PRIZE

ps. mund ti gjeni dhe tek konkursi i barcaletave .