heyy ju samistat nga jeni sjeni...

Hey Joe

Primus registratum
Re: heyy ju samistat nga jeni sjeni...

samiu ka qene shkolle qe te cante i cik ***** sidomos ca zysha kare , por kshu ne pergjithesi ne krahasim me gjimnazet e tjera kena qene me te miret, te pakten ne kohen e te kuqit. s ka pas si koha e L&M , Epirit, Blirit ,ja ku perfundun robt qe tallshin trapin me te gjithe tani duhet me u bo si masa, me maru i shkolle te qelbet. atyre n amerike u doli bretku tu punu , ata ne milano nejse, ata ne gjermani , ata ne paris , ne ne austri jena bo me bo noi video : Dead can dance .

ishalla ta mbarojme te pakten ket mut shkolle..
hajt shnet

lir

Primus registratum

Samiu ka mbajtur dikur nje thesar qe fatmirsisht mu dha rasti ne jete ta zbuloj..
per gjitha te tjerat benzineeeeeeeeeennn!!!!!!

Hey Joe

Primus registratum

ej po keta te kolegjit turk mer daje sa i merrka malli me fol me njoni tjetrin , une i maj men se si cunat edhe gocat kan qene katnare totale . nejse per robte e samiut doja me ju thone se tani per vit te ri qe isha m tirone takova pavlin dhe bertin , sikur ishin karepsur ca , ndoshta mosha .....

hajt shnet

princi i vogel

Primus registratum

Ej u kenaqa kur pashe qe paska nje faqe edhe per ne te samiut /pf/images/graemlins/smile.gif ) me shkrite kur lexova emrat e profesorave.me keni kthyar na 8 a 9 vjet para
Une jam matura 99.Hey JOe me pelqeve plako se ti me ke kujtuar me shume gjera se te tjeret me blirin epirin malboron lm etj etj ti duhet tja kesh me shume se te tjeret idene samiut ketu kam idene.nejse edhe ajo beba me kujtoi klasen e vet ku kam pasur 2 te dashura una.Beba klasen tende e njof komlet goce,kam pas ardhur shpesh te klasa jote,nejse po he.shof qe shume anetare i tregojne historirat e te tjereve si te vetat edhe kur po lexoja bashke me nje shokun tim u shkataruam duke qeshur me kete fakt se ca historira te treguara ishin dhe te tonat,ej una po iki ta pi kete gote vere per qef tani ,ju puth fort te gjithe samistat ,pacim.

princi i vogel

Primus registratum

ej se tani sa te lexova ty moj e shkallafitura,ti duhet tja kesh idene me mire se hey joe samiut.rrezik do kemi pire na nje here bar bashke (une kam qene te e 4-2)fene i kemi pas luajtur tek ai dreq samiu po sma ben zemra te kaloj andej se shof ca te lodhur /pf/images/graemlins/frown.gif ((aman aman nuk ka ngel koker rebeli te samiu.pacimmmmmmmmm

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga princi i vogel:
[qb] Ej u kenaqa kur pashe qe paska nje faqe edhe per ne te samiut /pf/images/graemlins/smile.gif ) me shkrite kur lexova emrat e profesorave.me keni kthyar na 8 a 9 vjet para
Une jam matura 99.Hey JOe me pelqeve plako se ti me ke kujtuar me shume gjera se te tjeret me blirin epirin malboron lm etj etj ti duhet tja kesh me shume se te tjeret idene samiut ketu kam idene.nejse edhe ajo beba me kujtoi klasen e vet ku kam pasur 2 te dashura una.Beba klasen tende e njof komlet goce,kam pas ardhur shpesh te klasa jote,nejse po he.shof qe shume anetare i tregojne historirat e te tjereve si te vetat edhe kur po lexoja bashke me nje shokun tim u shkataruam duke qeshur me kete fakt se ca historira te treguara ishin dhe te tonat,ej una po iki ta pi kete gote vere per qef tani ,ju puth fort te gjithe samistat ,pacim. [/qb]
ndoshta njihemi ... /pf/images/graemlins/smile.gif ... por per cfare historish e ke fjalen se une nuk po te kuptoj? :confused:

Hey Joe

Primus registratum

ej , ketu qekan bo ca mesazhe ekstra , princi i vogel , ket te shkallafituren se lexova , sidoqofte njihena plako . dhe kom pershtypjen se njihena mire . 4.2 he . ha ha ha . nejse mos nxirr ketu pislliqet e rradhes more vesh apo jo , mos e dhi forumin fare me grunge stuff dhe histori bari , ket beben se morra vesh ca mature ka qene ? sidoqofte ia kalofshi mire .

Hey Joe

Primus registratum

beba po ti qeke e brezit tone mer , ca e 4 ke qene mos me thuj edhe ti 2 , se aty kena pas njof gjithe klasen , a keni pas kujdestare sabrien mos filloj me emra gocash se behet shume banal pastaj , por po them vetem se ca jane kthyer nga usa , ndersa ca jane ne milano , nje ne rome , am I right ? i takum per vit te ri ke Plan B dhe ke Living Room . ky plan b ket dimer kishte mbledh gjithe brezin grunge , shpresoj qe edhe ne vere te jete si ne dimer se jena kenoq , i vetmi lokal aka easy me rob akoma me easygoing ne tirone .

hajt shnet .

bebivogel

Forumium maestatis

Joe ... kam qene e 4 (1shi).. po po sabrien kujdestare ... per ne USA e di qe jam une /pf/images/graemlins/tongue.gif ... edhe di per nje Jona Repishti nuk e di ne te kujtohet ... te tjeret nuk e kam idene me se cbehen ... une u largova ne 1998 keshtu nuk di me si kane vajtur gjerat...sidoqofte me shkruaj nje pm e me thuaj ke njef ... mbase dalim te njoft /pf/images/graemlins/laugh.gif ... ose te pakten te di cbehet me reston e njerezve ...

:wave:

princi i vogel

Primus registratum

he me samiu cafre behet sot:).ej do ju shkruj na nje dite tjeter me gjate se sapo me doli n je pune,ika ju puth te gjitheve,edhe na thoni na nje thashethem se shqiptare jemi /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

B

briiigi

Guest

si ishte ajo me zyshen e letersise? se sme hapet linku mua.

Cruel, si ke qene lal?

Pashe llukun para nja 1 muji ne tirane...
nuk kishte ndryshu fare, gjithmone isoj.
Isha dhe ke samiu, vetem Ajselen dhe Monden takova, te tjeret sikur kishin avullu.

U poooooooo dhe 2 bertat, ate te fiskultures dhe bertin e gjografise...
e ma men ca i bote kosturit ai?!

-O