heyy ju samistat nga jeni sjeni...

Florus

Forumium maestatis
Re: heyy ju samistat nga jeni sjeni...

posi posi, u cmalla me profet :mad: mu duk sikur po beheshin shume vjet atje :sleep: nejse...edhe ne te hotel Tirana e beme "party"-n.... :rockband:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Fairy of the Woods:
[qb] Atje e beme neve dhe gjysma e se keqes se matura2000 e beri te Shtepia e Ushtrise. [/qb]
:lol: shyqyr qe paskam ikur me kohe ... edhe c'mall te madh te kesh per presoret e Samiut aman ... mua me kujtohet nje e biologjise e kimise ... Monda ... tmerr e kishte gjithe klasa ... :mad: e nje prapesire qe kemi bere ... ka qene qe mbyllem klasen me dryn e hodhem celsin lol .. s'kishte njeri celesin ... une kisha lene mesimin ate dite s'dija gje .. shkoj te nesermen bo .. problem i madh ... shyqyr qe u thashe isha ne shtepi e semure ... se te tjeret u thirren ne drejtori /pf/images/graemlins/laugh.gif ... gjithmone me permendnin 'familjen e brendshme' ... yuck! :mad:

PS: :kiss:

Elsi

Forumium praecox

Mondes i ka bere te njejten gje edhe klasa ime, ne 1994; ajo sapo kishte filluar tek Samiu dhe ngaqe na kishte frike na vinte vetem nota te mira. Nga fundi desh te bente te forten, por kishim mesim oren e fundit me te dhe ia mbyllem deren /pf/images/graemlins/laugh.gif
Megjithate nuk u be problem se nuk ia mbante atehere asaj. Vitin tjeter e ne vazhdim morem vesh qe Monda e kishte pesuar njehere nga ne, dhe tani i bente zbor gjithe shkolles /pf/images/graemlins/frown.gif , por ne shpetuam, nuk patem me mesim me te...
A e dinit se ajo e ka pasur hnden si te Skenderbeut /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ka bere operacion?

fairy

Primus registratum

O Beba c'me kujtove Monden. Po e ke arritur kohen ti kur beri Monda operacionin ne hunde dhe u be e bukur apo e mban mend sic e ka bere nena. Mua Monda me ka vene 2 ne regjister nje here dhe edhe une e kisha tmerr ate dhe si perfundim kisha tmerr kimine deri ne vit te katert. :mad: :book: /pf/images/graemlins/wink.gif

bebivogel

Forumium maestatis

:lol: e mbaj mend si e ka bere nena edhe me hunde skulptore /pf/images/graemlins/tongue.gif ... mua me vinte 6 edhe 7 lol me hater gjoja ... me thoshte as ate s'e meritoj ... megjithse i bera naften ... javet e fundit qe do vija ketu ... s'mesoja hic fare ... e asaj i vinte me plas me ngrinte ne mesim cdo dite .. :goofy: bashke me kujdestaren ... Sabrien /pf/images/graemlins/tongue.gif

Marenglen

Primus registratum

Mir ke samiu po ke <partizani> ka qen na njoni,apo keni vetem moca

fairy

Primus registratum

Sot me ra rruga andej nga Samiu dhe e kishin rregulluar e lyer dhe e bukura ishte qe ne te gjithe pjesen perpara te shkolles kishin shkruar SAMIU, sa gjithe faqja e murit. Goxha fantazi ne lyerje. Takova dhe Bertin e gjeografise, qe nuk kishte ndryshuar fare.

Cruel_Intentions

Primus registratum

Berti looool, zot i madh sa me ka marr malli /pf/images/graemlins/frown.gif
GJithmon kshu me ngjet mua. Ssa iki un rikonstruktohen shkollat. Mir te Samiu po tek shkolla ime tetvjecare dyshemeja me beton tregonte gjurmat e kembeve te mijve qe kishin kaluar aty kur nuk qe thare akoma. Dhe kur shkoje ne banjo duhet te ta mbante dikush me kembe deren nga jasht...ahhh cfar drameee. Tani esht ber yll bote!!!

Monda ma ka depresionu gjithmon me ato provimet per doktorr shkencash. Ndersa per LLuken me ka marr malli...

hajd ciao,

fairy

Primus registratum

Sa per tetevjecaren, edhe ajo imja para ca javesh e kishte festen e perurimit te rikonstruksionit, shyqur qe kam kapur regullimin e universitetit, por edhe atje, tek godina e re bejne mesim viti i pare dhe i dyte, ne "te rriturit" shkojme rralle e per mall, vetem kur bejme provime. Ato provimet dhe 2-shat e Mondes, akoma i kujtoj. Para nja 8 muajsh, takova Valin e gjeografise, qe sa s'mu hodh ne qafe, ke pare ti, ajo qe me ka zhdep ne 7-a se thosha keq nxjerrjet e mineraleve. /pf/images/graemlins/smile.gif

Elsi

Forumium praecox

Cer ishte bo ashtu Samiu mer jahu!!!!! Cfare ishte ajo SAMIU me te madhe ne fasaden e shkolles??!!

Kur e pashe per here te pare nuk i besoja syve dhe thashe me vete me siguri ia kane lene ne dore ndonje qeverie nxenesish se nuk ka mundesi te katranoset ashtu fasada, pune kalamajsh ishte. Me vone me thane qe e paska bere Edi Rama --- eshte pak toc ai, gjithe ate shkolle e ka bere si kopsht me dreke :shrug:

Cruel_Intentions

Primus registratum

edhe mua sa sme rane te fiket kur pash nej video qe e kish filmuar vellai. skandal...cqene ajo yje?? lere...lol

-B

Guest

jam una mi ti cke???? /pf/images/graemlins/tongue.gif

lart e me lart samiun..ip ip urrrraaaaaaaa :wave:

bebivogel

Forumium maestatis

ti mcef ne emrat na ke hutu fare ... /pf/images/graemlins/tongue.gif ... ne te samiut si rob te humb neper bote ... :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Meqe me akuzut per fshehtesi...e pranoj...por doja tu boja i supize /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une kete jave jam pushim ...so du me kalu diten ene naten :cry:
Me kete rast po ftoj ex samistat me dhe pa 4 vjet sami te mblidhen per i cike bum bum.

Lejohen shoqeruesit miq te samiut if not :smash: dru do hane /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajde beba luj cike ka i cike :devil:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga J'adore:
[qb] edhe mua sa sme rane te fiket kur pash nej video qe e kish filmuar vellai. skandal...cqene ajo yje?? lere...lol

-B [/qb]
pse sju pelqeu fasada juve re :rolleyes:
apo u pelqente me shume ashu ngjyre hiri kur ishim ne :confused:
kishin bo edhe i shtese pale :cool:

Cruel_Intentions

Primus registratum

Kati_i_Dyte_S_Frasheri_1