heyy ju samistat nga jeni sjeni...

bebivogel

Forumium maestatis
Re: heyy ju samistat nga jeni sjeni...

Si nuk doli nje i matures 2000 /pf/images/graemlins/frown.gif ajo mesuesja e fizikes qe thua ti Dot mund te jete Sabirja ... po te jete ajo e kam patur kujdestare ...
wacko.gif

B

briiigi

Guest

e 4 4, e ku e keni pas klasen juve? une jam hutuar fare /pf/images/graemlins/tongue.gif
O beba, ajo sabrija dukej nam fare mi /pf/images/graemlins/tongue.gif (lol, never had her) pse ben ashu ti?

Guest

Ne vit te katert kemi qene afer sekretarise!Kujdestar kemi pase beqirin...

B

briiigi

Guest

hehehhehe e mbaj mend ate klase /pf/images/graemlins/laugh.gif
mire mire jo keq /pf/images/graemlins/laugh.gif
kushedi dhe njifemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Nuk besoj po si ftyra patjeter! /pf/images/graemlins/smile.gif

B

briiigi

Guest

per ate e kisha fjalen dhe une /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

po pse e keni lene kete teme kaq te ndekur???me verte jem pak ketu por te bejme cca gjurulldi o nipat e uncle sam-it! /pf/images/graemlins/wink.gif

B

briiigi

Guest

jemi mi jemi ...
ja ti bejme nje thirrje
Duwsakuuuuuuuuuuuu, Cruelllllllllll, Metallicupooooooooooooo
hajdeni pra, mo na lini vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif

O

Reziii

Primus registratum

KKUUSSHH PPOO MMEE TTHHEERREETT.......!?!?!?!?!?
PPEERRSSEE MMEE ZZGGJJOONNII NNGGAA GGJJUUMMII?!?!?!?!?!
DDOO NNDDEERRSSHHKKOOHHEENNII PPEERR KKEETTEE GGJJEE

ndershkimin po ja u le ne dore juve /pf/images/graemlins/laugh.gif sepse c'do kush ka menyren dhe qejfin e vet per tu ndershkuar...... /pf/images/graemlins/tongue.gif (zgjidhni e merni)

Guest

Duan gjurulldi ,duam gjurulldi!

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga Metallicupo:
[qb] KKUUSSHH PPOO MMEE TTHHEERREETT.......!?!?!?!?!?
PPEERRSSEE MMEE ZZGGJJOONNII NNGGAA GGJJUUMMII?!?!?!?!?!
DDOO NNDDEERRSSHHKKOOHHEENNII PPEERR KKEETTEE GGJJEE

ndershkimin po ja u le ne dore juve /pf/images/graemlins/laugh.gif sepse c'do kush ka menyren dhe qejfin e vet per tu ndershkuar...... /pf/images/graemlins/tongue.gif (zgjidhni e merni) [/qb]
spank me, spank me /pf/images/graemlins/tongue.gif
lol
Kur do takohemi??? /pf/images/graemlins/frown.gif miss dat /pf/images/graemlins/frown.gif

Queen

Primus registratum

Hej edhe une nga Samiu vetem pak shume me e vjeter matura 90-91. Po Ridvanin e Maliqin e matematikes e kujton njeri.

:mad:

Cruel_Intentions

Primus registratum

She...
e paskan nxjerr surratin ca individa te lezecem ktu ee...
Dje kisha provim ne biologji :mad: . Fotosinteze e gjenetike. O brigg...me mbahet mend qe kemi bo iher i provim bashk ne biologji se se bom me klasen. Maj men qe sdishim asigjo dmth. :cool:
Ehhhh ca kohesh t'lumtura.
Pastaj me lluken e kemi pask pisk ne un ne ti...Kujtimi i tij do te mbetet stuck ne mendjen time.
Sa per Beqirin me mbahet mend kur thoshte "funiiiiii, funiiiii" /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apo top modelen Eleonoren e biologjise. Qe plasi tu thon permenc librin. Brigg te mbahet mend kur i tha Hoshes:
" po sju pergjigje kesaj pyetjes do te te ve 4. "sa m kub dhe nxirret nga nje grope nje meter e thelle nje meter e gjate dhe nje e gjere" nejse, humori i leonores ky!!! :eek:
ehhhhhhhhhh

Metalli...po ti sdenjon te kthesh as pergjigje ore i nderuar. Te kam dhe burre pale!!! ahhhh mbete duke ja dredhur dynjase o i uruar /pf/images/graemlins/wink.gif

Gjeja me funny pastaj ka qen Klementi i informatikes. Qe hynte me frike e dilte duke qare nga klasa jone!!!!-te mbahet mend?

ehhhh, samiu samiu...
ca na thoni noi gjo tjeter???

-B

Guest

Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb] She...
e paskan nxjerr surratin ca individa te lezecem ktu ee...
Dje kisha provim ne biologji :mad: . Fotosinteze e gjenetike. O brigg...me mbahet mend qe kemi bo iher i provim bashk ne biologji se se bom me klasen. Maj men qe sdishim asigjo dmth. :cool:
Ehhhh ca kohesh t'lumtura.
Pastaj me lluken e kemi pask pisk ne un ne ti...Kujtimi i tij do te mbetet stuck ne mendjen time.
Sa per Beqirin me mbahet mend kur thoshte "funiiiiii, funiiiii" /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apo top modelen Eleonoren e biologjise. Qe plasi tu thon permenc librin. Brigg te mbahet mend kur i tha Hoshes:
" po sju pergjigje kesaj pyetjes do te te ve 4. "sa m kub dhe nxirret nga nje grope nje meter e thelle nje meter e gjate dhe nje e gjere" nejse, humori i leonores ky!!! :eek:
ehhhhhhhhhh

Metalli...po ti sdenjon te kthesh as pergjigje ore i nderuar. Te kam dhe burre pale!!! ahhhh mbete duke ja dredhur dynjase o i uruar /pf/images/graemlins/wink.gif

Gjeja me funny pastaj ka qen Klementi i informatikes. Qe hynte me frike e dilte duke qare nga klasa jone!!!!-te mbahet mend?

ehhhh, samiu samiu...
ca na thoni noi gjo tjeter???

-B [/qb]
Ato batutat alla leonorce i paska bere kudo ajo??? figura ka qene! po e dini qe nuk eshte me tek samiu leonora????? i ka fik nxensit!(LOL)
ene lluka kur thoshte goce e di a se di?po se dite ulu n'ven nuk kena kohe me humb kot!
Po gencin e ekonomise e mbani mend???? e kujton edhe tani kur thoshte mejbi mejbi...
me ka marre malli te isha edhe nje here! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Hej Cruel te uroj te kesh dale mire ne provim! /pf/images/graemlins/wink.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

lol, esse...me shkrive me ate te llukes. Sikur ma tha perpara syve mu duk. Po kur i thoshe nje gje gabim dhe ai ta kthente
-aferisht, /pf/images/graemlins/smile.gif
kurse nga genci akoma e kam ate kujtimin e hidhur te 3shit qe mora qe diten e dyte te shkolles.
cfare esht pamjaftueshmeriaaaaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif ))
aiiaiiiaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif
-B

Guest

Amam mi po ai i historise (spo me kujtohet emri).kur thoshte he mo tafalla, si je mo tafalla....
kur shpjegonte si me tregu i prralle.
cila e 4 ke qene ti me????

Cruel_Intentions

Primus registratum

kam qen tek e 4/2 /pf/images/graemlins/smile.gif
i historise? mua vetem pavli sikur me ka dhene. DHe ai si perralle e shpjegonte historine.
Po Odeta? lol...sme mbahet mend nese kemi bere me shum kimi se 2 jave ne te gjith vitin /pf/images/graemlins/smile.gif
-B

Reziii

Primus registratum

o cruel duhet te me diqte ajo qe the ne fillim......?!?!?!?!?
nejse......
po une moj te kisha shkruajtur ketu,prandaj mendova qe nuk qe nevoja te te dergoja dhe e-mail.
EJ une te kam grua por kujdes se eshte dhe gruja ime e <<hershme>> dhe e <<perhershme>> dheeeeeee e di ti....nuk do shume ajo ta mari per ters.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
ti mire andej,ndonje burre ke zene?
loooooooooooooooooooooooooooool
anyway see u (online)
bye

Cruel_Intentions

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Metallicupo:
[qb] o cruel duhet te me diqte ajo qe the ne fillim......?!?!?!?!?
nejse......
po une moj te kisha shkruajtur ketu,prandaj mendova qe nuk qe nevoja te te dergoja dhe e-mail.
EJ une te kam grua por kujdes se eshte dhe gruja ime e <<hershme>> dhe e <<perhershme>> dheeeeeee e di ti....nuk do shume ajo ta mari per ters.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
ti mire andej,ndonje burre ke zene?
loooooooooooooooooooooooooooool
anyway see u (online)
bye [/qb]
uhhh se nga ata byrazeret e djegshem je ti. Po mir ore na fal 5% se perdesh te konfuzuam gruan.... ku esht kjo iher se se kam pare fare.
Burre une? Sa te duash o, me bollek kendeja..
bo ca dite di merr*a thuaj!!!!
-B