spank me, spank me /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Metallicupo:
[qb] KKUUSSHH PPOO MMEE TTHHEERREETT.......!?!?!?!?!?
PPEERRSSEE MMEE ZZGGJJOONNII NNGGAA GGJJUUMMII?!?!?!?!?!
DDOO NNDDEERRSSHHKKOOHHEENNII PPEERR KKEETTEE GGJJEE
ndershkimin po ja u le ne dore juve /pf/images/graemlins/laugh.gif sepse c'do kush ka menyren dhe qejfin e vet per tu ndershkuar...... /pf/images/graemlins/tongue.gif (zgjidhni e merni) [/qb]
Ato batutat alla leonorce i paska bere kudo ajo??? figura ka qene! po e dini qe nuk eshte me tek samiu leonora????? i ka fik nxensit!(LOL)Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb] She...
e paskan nxjerr surratin ca individa te lezecem ktu ee...
Dje kisha provim ne biologji. Fotosinteze e gjenetike. O brigg...me mbahet mend qe kemi bo iher i provim bashk ne biologji se se bom me klasen. Maj men qe sdishim asigjo dmth.
![]()
Ehhhh ca kohesh t'lumtura.
Pastaj me lluken e kemi pask pisk ne un ne ti...Kujtimi i tij do te mbetet stuck ne mendjen time.
Sa per Beqirin me mbahet mend kur thoshte "funiiiiii, funiiiii" /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apo top modelen Eleonoren e biologjise. Qe plasi tu thon permenc librin. Brigg te mbahet mend kur i tha Hoshes:
" po sju pergjigje kesaj pyetjes do te te ve 4. "sa m kub dhe nxirret nga nje grope nje meter e thelle nje meter e gjate dhe nje e gjere" nejse, humori i leonores ky!!!![]()
ehhhhhhhhhh
Metalli...po ti sdenjon te kthesh as pergjigje ore i nderuar. Te kam dhe burre pale!!! ahhhh mbete duke ja dredhur dynjase o i uruar /pf/images/graemlins/wink.gif
Gjeja me funny pastaj ka qen Klementi i informatikes. Qe hynte me frike e dilte duke qare nga klasa jone!!!!-te mbahet mend?
ehhhh, samiu samiu...
ca na thoni noi gjo tjeter???
-B [/qb]
uhhh se nga ata byrazeret e djegshem je ti. Po mir ore na fal 5% se perdesh te konfuzuam gruan.... ku esht kjo iher se se kam pare fare.Fillimisht postuar nga Metallicupo:
[qb] o cruel duhet te me diqte ajo qe the ne fillim......?!?!?!?!?
nejse......
po une moj te kisha shkruajtur ketu,prandaj mendova qe nuk qe nevoja te te dergoja dhe e-mail.
EJ une te kam grua por kujdes se eshte dhe gruja ime e <<hershme>> dhe e <<perhershme>> dheeeeeee e di ti....nuk do shume ajo ta mari per ters.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
ti mire andej,ndonje burre ke zene?
loooooooooooooooooooooooooooool
anyway see u (online)
bye [/qb]