heyy ju samistat nga jeni sjeni...

B

briiigi

Guest
Re: heyy ju samistat nga jeni sjeni...

Andin e takova nja 100 here, azamin, Takova Rikin looooooooooool Takova Isiden, kason, Erjolen, auroren...and this is it /pf/images/graemlins/smile.gif
te gjithe mire dukeshin. Edhe ate zyshen e Fizikes ne shkolle e takova /pf/images/graemlins/smile.gif ate qe ngeli erion coken

Cruel_Intentions

Primus registratum

lol....ca ti bej un asaj qe e ngeli. Ai vet e pati fajin /pf/images/graemlins/laugh.gif
isida c'thosh? aurora??? haha.....sa kohe pa i pare.

B

briiigi

Guest

ato mire ishin, me msime shkonin mire, te pakten kshu me thane /pf/images/graemlins/wink.gif gjera te perditshme mo. Aurora kishte pre floket, i shkonin etj /pf/images/graemlins/laugh.gif
mua po me merr malli per vete, sidomos ideja qe mund te mos shkoj po me cmen fare /pf/images/graemlins/frown.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

e di mi lal...
Mua me ka marr malli shume. Sidomos per kohe te gjimnazit (qe detyrimisht mlli do me kish marr edhe po te isha ne shqiperi). Mendoj se jane kohe qe s'kthehen me...che barrba..!!!!
LLuken ma takove moj, aman te keqen, cma nxiu jeten edhe ai njeri mua. LEqe cne vetem mua, te gjithve thuaj!!!!
Mos u merzit lali, boj qejf, and enjoy
-B

B

briiigi

Guest

Llukun...e takova theeeeeeeee
edhe rruges kur dilja me shoqni e takja...dukej sikur me ndiqte nga mrapa kesaj vere /pf/images/graemlins/wink.gif
Ne fakt une kam arsyet e mia qe sjam dhe aq entuziaste per ate periudhe /pf/images/graemlins/smile.gif por ama, ka gjera qe do i doja back /pf/images/graemlins/smile.gif
gjithshesi hajttttttttt mo.
Ti me shkollen mire? po na nderon?!
kisses
O

B

briiigi

Guest

nuk flas jo, po e di qe eshte ne IT...
kaq! pffffffff, ca pytjesh bo ne ti mo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

Amon ne ti mo!!!!...lat nam..po nejse...
Mu mka marr malli per Vasilin moj, lol. Po ai nga behet. DEgjova qe sikur mezi kish kapur piket e provimit per universitet, se besova!!!!!
Migena me kan thene ne greqi. Isida tek ekonomiku bashk me kason dhe oriolen.
nejse....Bera nje provim sot uffi o oriiii, kot me kot e shrkriva fare me duket. Sandra ca ben? akoma me B?
HEy Genci nga behet. I kam len mamit nje porosi per te, por me tha qe nuk jep me mesim ne shkolle.
Me duhet nje rekomandim nga ai...po nejse
Dua te nderroj shkolle aman, se ketu i'm getting bored.
Ti andej? cfare majori ke nje her se sme ke thene?

B

briiigi

Guest

oboboooooooo, sa gjate i paske ra /pf/images/graemlins/tongue.gif
per vasilin kam nigju qe eshte ne shkolle tulle fare /pf/images/graemlins/smile.gif
Migenen e takova nje here ne avion duke u kthyer se i rashe nga athina /pf/images/graemlins/smile.gif . Kshuqe e di qe eshte ne greqi. Une sapo mora nje pergjigje te nje provimi A- ... not bad /pf/images/graemlins/smile.gif considering qe zysha eshte tmerr fare /pf/images/graemlins/smile.gif
Une kam double major, International business and International relations . Jo keq jo keq /pf/images/graemlins/smile.gif
ti ku e ke ne plan ta cosh koken? Une per vete e kam me qef ktu dhe per momentin sdua te leviz ... po kush e di me te pame
Genci eshte mire, dhe nuk besoj te jete prob per rekomandime /pf/images/graemlins/smile.gif lol
nejse ika se kam nje paper per te mbaruar /pf/images/graemlins/wink.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Ec aty gjendja civile e Saimut /pf/images/graemlins/tongue.gif Oro une ncuq ne Shqiperi(do e enderroj per nja 2-3-4 vjet) Ju puf te 2-jave /pf/images/graemlins/wink.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

uaa ges, nuk do shkosh me??? po pseee
PO TI ATY E KE OREEEEEEEEEEEEEE
po une /pf/images/graemlins/frown.gif !!!!

durrsaku

Forumium maestatis

Po se isha tashi ne vere mo lali prandaj,pastaj ene kto te shpise i kom knej kshuqe s'bohet gjo.Ti duro ene icik,boj si te bosh.Merr icik shembull nga kushoja qe kemi ne Hollande /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

edhe une kam qene tek samiu.matura 2001.
he mo dhe ju se lluka ka qene i madh(si peshe e kam fjalen)lol,jo mo jo se edhe si njeri!eshte presor klas.
/pf/images/graemlins/frown.gif tani mbeten vetem kujtimet. /pf/images/graemlins/smile.gif

Reziii

Primus registratum

O CRUEL-seeeeeeeeeeeee
ja dhe une,me vonese po ska gje /pf/images/graemlins/laugh.gif right ????
ti me briiigin mo fjalim kishit majt sikur skeni e-mail....
briiigi:po <<xh>>-n ne afrike e takove?
cruel:po <<zh>>-n ne kine?
briiigi:po <<c>>-n ne irak?
aman......lereni ate <<s>> ne itali,se do ket kap pune te mire......(se ca pune po ja le briiigit ta zgjedhi...por jam i sigurt qe do jete sikur te me kete lexuar mendjen... /pf/images/graemlins/wink.gif )

ej po turp...po per <<R>> se mos thonit ndonje gje...apo keto lloj temash i thoni ne e-mail /pf/images/graemlins/tongue.gif

anyway
cruel e kam lexuar postimin tend,por ste kam gjet ne chat....ca ore futesh mi goc????

:cool: kaq

STAY HEAVY AND ROCK ON (ST.ANGER)

Reziii

Primus registratum

o cruel......o dreq(qe thote fjala)
po tani ne kete moment te shoh te forumi....po futu mi ne chat
SHPEJT!
TANI!
MORE VESH?
LEVIZ!
HAJT!

Guest

Sot ne mengjes me eshte kujtuar Pavlli i historise.Ndersa shpjegonte tha qe "kohet kane ndryshuar tani tha ai zbret ai e pret"
Ishte nam le pastaj kur te terhite vemendjen!
o filani ca ke mer ti? hahahaaaaaaaaaaaaaaaa

Turing

Primus registratum

Gjimnaz llaftar ka qene dhe Samiu.Te gjithe specimenet e mundshem i gjeje.Duke filluar nga me alabaket e duke mbaruar tek ata me "high".

Zush nobel ka qene Mamica dhe shpirt njeriu ka qene Flutura e letersise.

Kurse ajo qe ta shpifte, ishte nje zyshe fizike qe ia kam harruar emrin, por njeri me te korruptuar pas Sonjes dhe Anes nuk kishte ne ate shkolle.

Ah, ketu nuk ka ndonje nga matura 99,thjesht sa per te kujtuar ca kohet ku ishim te vegjel dhe kapeshim per dore,hamin cokollata e hanim akullore...

Tani po me kujtohet nje personazh i Samiut, Van Dami.Nuk e di nese maturat mbas meje e kane kapur por ai ishte me te vertete nje specimen.

B

briiigi

Guest

ke fillu me gjujt te tjerat eee?
po turp ste vjen?? Ne sy tim???
sa per punen e <<S>> ma ke marre nga koka mendimin, si gjithmnone shpirt, si gjithmone /pf/images/graemlins/smile.gif

Hey Dot.essa, po ti ca klase ke qene ,se dhe ne matura 2001 jemi /pf/images/graemlins/smile.gif apo jo Cruel?

Guest

tek e 4 4 kam pase qene. /pf/images/graemlins/wink.gif