Hey, 50 Cent vjen ne Shqiperi

nelly_nell

Primus registratum
Hey, 50 Cent vjen ne Shqiperi

A ju besohet apo jo? 50 Cent do te jete ne Tirane ne muajin shtator te ketij viti. E mrekulllueshme...
Por, nuk mbaron me kaq, ne tetor ju fansa te Deep Purple do te cmendeni. Edhe ata do te jene ketu.
A doni me?
Ok, Ne korrik vjen Panjabi MC dhe ne nentor i madhi STING>>>
kjo vere do te jete cmenduri fellas...

nelly_nell

Primus registratum
Re: Hey, 50 Cent vjen ne Shqiperi

Po nuk besove hap gazeten Korrieri te dates 21 maj 2004 dhe shikoje dhe pastaj besoje...

Oliver/Andi

Forumium praecox

po po ndonje gazete tjeter shqiptare mund te shkruaj qe edhe "elvis presley" do cohet nga varri sa per nje koncert ne tirane. aman kujt i besoni edhe juve.

personazh

Valoris scriptorum

..edhe i gjo: imagjino 50 cent e kto te tjeret tu firmos autografe e i vijn gjith fansat shqiptare me cd te masterizum /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Une ja kam marre autografin qe para nje viti , enderr tashme e bera realitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

thuji te ta boje me doren tjeter ksaj rradhe /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Kam qe ne kohen e Sudes qe nuk degjoj rrena keshtu... Si ishte?! Perserite dhe njehere.

Neser do interesohem dhe do ju them nese eshte e vertete apo mashtrim...

nelly_nell

Primus registratum

Pse jeni kaq mosbesues ndaj gazetareve xhanem eee?
Une ju them se eshte krejt e verete. Nese nuk do te jete keshtu, ketu do jemi, do flasim prape. Do ta shikoni qe ai do te vije ketu...

nelly_nell

Primus registratum

Akoma nuk e keni verifikuar ardhjen e 50 Cent ne Shqiperi? Shume ngadale punoni djema...

erisa

Primus registratum

amani mo dhe ju se vec per bamirsi vjen ...se mos ka fitime te medhaja nga nje koncert ne shqipri.

ja keni per ´ta pare kur te filloj ta bej veten si bamires ..dhe do na uli vlerat si popull.

Merr fame tjetri ne kurriz te fukarait /pf/images/graemlins/smile.gif

nelly_nell

Primus registratum

Hajde mos ja fut kot tani Erisa... Ai thjesht do te vije dhe pike... per te kenduar

erisa

Primus registratum

dhe per te siguruar nje vend ne parajse /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

...nelly kam 7 vjet qe merrem me median perdite... do ta kisha marre vesht /pf/images/graemlins/smile.gif

BISOU

Primus registratum

:lol: :lol: PO ATY KE LOKALI ESHTE BOSS KESHTU QE I DEL KOHA PER TU MARRE DHE ME MEDIAN :devil: ...

nelly_nell

Primus registratum

Me median merrem vete une sepse jam pjese e saj, ok?
E bukur ajo puna e lokalit, hahahahahahaha