HERMAN

herman

Primus registratum
HERMAN

TE DASHUR ADMINA OSE SOPA A KA ZGJIDHJE HALLI IM? JAM NJE CHATIST SHUME SHUME I RREGULLT DHE DESHA TE DIJE NQS SE ME NDIHMON NJERI?

PROBLEMI IM ESHTE KY UNE QE JAM NJE CHATIST I RREGULLT HY NE CHAT PER DIT EDHE PROBLEMI QENDRON QE SMUNDE TE RRI ME SHUME SE 10 MIN SE I NDERUARI AOP LORDI ME NXJERR PA SHKAK TANI UNE NUK KAM FAJ SEPSE AS NUK SHAJ KEND AS NUK BEJ FLOODE AS NUK FLAS NE GJUHE TE HUAJ AS NUK PROVOKOJ NJER AS NUK SHKRUAJ ME TE SHKRONJA MEDHAJA,DOJA TE THOJA QE PROBLEMI TJETER I IMI QENDRON QE UNE SAKRIFIKOJ SHUME KOHE PER TU BERE VOOP DUKE NDENJUR I RREGULL PA FYER ASNJERI EDHE VJEN PUNA LORDI MA HEQ.UNE NUK E DI NQS SE KAM SHARE OSE FYER NDONJE SHOKUN E TIJ PO NJE GJE DESHA TE DIJE JU LUTEM A KA ZGJIDHJE PROBLEMI IM.ME RRESPEKT HERMAN FALEMINDERIT PER MIREKUPTIMIN.

LORD

Forumium praecox
Re: HERMAN

Arsyeja qe ti More ban...

[16:55] (herman) <Lord> lord po ti vetem emra serbesh ke ne liste mer

[16:56] (@Storm) herman kujdes!!!
[16:58] (herman) po ja cfar je ti
[16:58] (herman) asgje nje kazan plerash
[16:59] * %_RRePiStI_ brb
[16:59] (herman) <Lord> po ti je nga ata tipa qe ehheheheheheheh shikon mamin kur lahet
8,1 herman 2,0 Ka permendur nick-un tuaj ne 4*( #shqiperia )*
[17:00] (@Storm) !k herman kujdes me grricjet ti
[17:00] 2¤ herman 12Eshte bere kick nga 10 Shqiperia  (kujdes me grricjet ti)
[17:02] (herman) <Lord>or lord or pillsh

[17:02] (+Candy_girl) hahhahahha
[17:02] (+Candy_girl) ashtu e
[17:02] 2¤ 07Joins: 06Invincibile 03(06zhaklina@40F14D43.AF7700C7.F0109044.IP03):
[17:02] 2¤ 07Joins: 06korcari_ 03(06korcari_@Albnetwork-642E7DA1.static.otenet.gr03):
[17:02] (+Candy_girl) se han dreqi gjan e vewt jo
[17:02] 2¤ 1Mode 3(Lord03:#shqiperia +b *!*@Albnetwork-A22DC175.polosociale.unifi.it03)
2¤ 1[4Mori Ban1]: herman
[17:02] 2¤ herman 12Eshte bere kick nga 10 Lord  (bye ·1402·)
[17:02] (+BAB_LYMI) ta kam cu dhe nje mail
[17:02] (+BAB_LYMI) se di a e ke lexu
[17:02] 2¤ 02Quits: 06seldi_ 03(06ChaTisT@CE5B2AD.B6FEEBF6.4848B9C7.IP03): Ping timeout
[17:02] (@Skafisti) lord lol (ø) herman is not on #Shqiperia
8,1 Skafisti 2,0 Ka permendur nick-un tuaj ne 4*( #Shqiperia )*
[17:02] 2¤ 02Quits: 06MESAZHJEIR 03(06hamleti@57B6DD5.BA4556F5.C2A54744.IP03): Mirupafshim!
[17:02] 2¤ 02Quits: 06_ShtrigA_ 03(06efwf@7EF0256.48BF390E.AB94A60E.IP03): Mirupafshim!
[17:02] 2¤ 07Joins: 06sebastjan 03(06Shqiponja3@61848DE3.B6FEEBF6.4848B9C7.IP03): - 10Clone 4 nga 10 *!*@61848DE3.B6FEEBF6.4848B9C7.IP (BAD_BOY ciao Dielli_ dua_femer_23_deri_35 linux sebastjan skillz_10 sportist tepelenasi vlora [10])
[17:02] (+BAB_LYMI) jo moj naqe
[17:02] (+Candy_girl) po naqe po
[17:02] (+BAB_LYMI) se ti je rob zotit
[17:02] (+Candy_girl) shum shum flm
[17:02] * @Lord .:«»| Skafisti |«»:. /pf/images/graemlins/smile.gif

pasi hyri prap:

[17:19] (herman) se kam per ta slash motrennnnn
[17:19] (herman) ne bir te shpelles
[17:19] 2¤ herman 12Eshte bere kick nga 10 Lord  (HEC.... ·1405·)

[17:29] (herman) ahahhahahahah ta futa kord
[17:29] (herman) hahahahahahah ja me i fuqishem se tuy
[17:29] (herman) ahhahaha jam njish
[17:29] (herman) sjam kosovar pillsh
[17:30] 2¤ 1Mode 3(Lord03:#shqiperia +b *!*@Albnetwork-C9789CE2.polosociale.unifi.it03)
2¤ 1[4Mori Ban1]: herman
[17:30] 2¤ herman 12Eshte bere kick nga 10 Lord  (pa ofendime ·1407·)

Herman: Te gjith ata qe ofendojne ne main dhe shkaktojne telashe dhe Grindje mes userash ndeshkohen me kick+ban dhe nese Keto perseriten gjate dhe prap ofendojne merren masa edhe me te medha...
Te rekujtoj ty dhe te tjereve qe lexojne ketu se: Ofendimet e cfardolloji jan te NDALUARA! dhe ndeshkohen.

Gogoli

Forumium praecox

herman para se te vish ktu me u anku , prit te ankohemi nji her ne nga sjedhja jote

xhaxhi_eli

Primus registratum

S'guxo robi me shajt nga robt i aop se merr ban. :shrug:
SOP-t duhet ti shofin kto abuzime /pf/images/graemlins/tongue.gif

S

Scorpion

Guest

Fillimisht postuar nga Xhaxhi_ELi:

S'guxo robi me shajt nga robt i aop se merr ban.
SOP-t duhet ti shofin kto abuzime
Bobobobo e keni kap te gjithe me @ aop-at. Si nuk u ankua njeri per sop a ircop. :goofy:
Pastaj qe thua ti Xhaxhi_Eli s guxo robi me shajt nje aop nga robt. Ne aop-et me sa kam pare i kemi nga te gjithe viset e Shqiperise, dhe ne disa zona, sharja e cilado grade qofte, eshte nje ofendim per ta pavaresisht se jemi dhe ne virtualitet ketu. Jane ca sharje qe ata s'mund ti lejojne per vete faktin e ambjentit ku jane e kultures. Lord gjithmone ka qene i persekutuar nga keto gjera. Lord se njoh personalisht, po perderisa eshte ne rolin qe ka si @ aop, mendoj se nuk eshte vene kot, si dordolec per te trembur sorrat. Gjithesesi nese thuhen e mendohen qe keto qe shkruhen e ankohen ketu ndodhin ne te vertete duhet te merren masa nga ata qe merren me kete pune. E shani pak me takt o njerez, jo aq shqeto fare. :goofy:
Tung!

^^MIA^^

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga XHaXHi_ELi:
[qb] S'guxo robi me shajt nga robt i aop se merr ban. :shrug:
SOP-t duhet ti shofin kto abuzime /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ore do thuash ndonjehere ndonje llaf te mire ti /pf/images/graemlins/tongue.gif o tolerojme ne o stoleron njeri,perkundrazi ngelem duke thene kujdes fjalorin kujdes kete kujdes ate.
Pse je kaq opozitar dhe pse me vjen te te rraf tani :tipsy:

DON^OMAR

Primus registratum

herman!!!Logset e mesiperme tregojne qarte
Chati nuk eshte qe njerezit te shahen me njeri-tjetrin.Ti the qe nuk shan njeri,por logset treguar te kunderten a atyre fjaleve qe the.
:tipsy:

S

Scorpion

Guest

Elian me gjithe respektin per ty , dhe mesa shoh une gjithmone kundra te tjereve del ti kur ka ankesa. Logset qe tregoi Lord jane te verteta, per vete faktin qe eshte permendur dhe nick-u im kur i kam bere ban. Nqs s'do ishe ne pv me ndonjerin/ndonjeren e te shihje ne main do shihje kush ka te drejte Lord apo herman.
Nejse kot postojne userat ketu, se askush su zgjidh hallet apo te merret ndonje mase. Vetem fjale te bukura e diplomaci gjen ketu.
Hajd tung!

xhaxhi_eli

Primus registratum

Ca thu mer? tka myt vapa m'duket. Ik futja i te lame ne Shkumbin po s'qe i kuq /pf/images/graemlins/tongue.gif .
S'guxo robi me ba humor se ke frike qe se marrin vesh robt. E vetmja gja qe elaboroni nga scriptet jo nga truni eshte:
if (sharje == true) kickban $user;
else print mireserdhe $user || po $user;
Trunin daku /pf/images/graemlins/tongue.gif sta ka fal zoti vetem per peshe.

^^MIA^^

Forumium maestatis

[qb] Ca thu mer? tka myt vapa m'duket. Ik futja i te lame ne Shkumbin po s'qe i kuq /pf/images/graemlins/tongue.gif .
S'guxo robi me ba humor se ke frike qe se marrin vesh robt. E vetmja gja qe elaboroni nga scriptet jo nga truni eshte:
if (sharje == true) kickban $user;
else print mireserdhe $user || po $user;
Trunin daku /pf/images/graemlins/tongue.gif sta ka fal zoti vetem per peshe. [/qb]
Elian algoritme jane ato? Aman boll i shof ne shkolle,mos posto me ketu se te vdiqa,me ke bere me hije me gjithe string qe me ve aty /pf/images/graemlins/tongue.gif .
O elian ka njerez qe kuptojne humor,ka dhe nga ata qe bejne humor me shume serizoitet.Ti je nga keta te dytet /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :ika ika se mora kot tani.pthuuu poshte shkolla!!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

S

Scorpion

Guest

I nderuar Z.Elian une s'para perdor scripte, hyj me mirc te thjesht zakonisht, por dhe kur perdor scripte i perdor per "piacere" , me shume per kuriozitet. Nejse me teper se !kb e !kick s'di te bej une (dhe @ me mik e kam marre) :tipsy: Persa i perket ketij herman mendoj qe eshte muhabet i kote, se nuk shan e provokon vetem Lord po ka filluar dhe me te tjere. Ky herman mire ankohet ketu, po shkon e grricet e provokon serish ne chat. Se kuptoj c'show po ben. E si puna ketij jane me qindra ne chat. Ne qafe marrshit veten po vazhduat keshtu. Po thuaj keto pune keshtu jane, tiqe mos e keput, IP s 'mund te vihet ne akill a akick ku di une se shpirti grrices ekziston gjithmone. E gjithmone aop dalin ne faj. Nejse per mendimin tim do thoja teme e mbyllur, por ne fakt ia le kenaqesine Elian se ia ka marre doren ketyre gjerave.
Tung o njerez te mire! :wave:

^^MIA^^

Forumium maestatis

C'inderuar more c'inderuar,thuaji elian berisha ketij se jemi ne rregull :tipsy: .O elian,o opozitar :smash: :smash: .ne vend te na mbrosh na gjuan me shume /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .ika ika se qekam rehat fare /pf/images/graemlins/tongue.gif .edhe mbylleni si teme se qeka futja kot /pf/images/graemlins/tongue.gif

I

insane

Guest

[qb]
Trunin daku /pf/images/graemlins/tongue.gif sta ka fal zoti vetem per peshe. [/qb]
Hahahaha 1sh je,
Elian si me je?