Heqje Vopi Pa Pikene e Turpit

remion

Primus registratum
Heqje Vopi Pa Pikene e Turpit

[03:39] <&BoBi> [15:18] -ChanServ- webmaster_news24 deleted from #shqiperia VOP list. Se Ca Bona Une Se Mora Vesh Po Nejse Kishte Qef Bobi e Hoqi Se Kshu eshte kur te hypin Pordhet /pf/images/graemlins/rockband.gif

Foti

Primus registratum
Re: Heqje Vopi Pa Pikene e Turpit

Ncncncnc o webmaster hidhi logset sic duhet jo gjysma gjysma /pf/images/graemlins/laugh.gif
na lexoi prap ktu /pf/images/graemlins/smile.gif hapi syte
dhe mos u merr me dallavere se nuk te ecin... jo ty po asnjerit /pf/images/graemlins/wink.gif bye bye

[15:17] <@Webmaster_News24> Po u Rriten Gradet Ktu Ene Bojn Si Tipa Te Shkathet
[15:17] <@Webmaster_News24> Kur Jane Vk
[15:18] <@Webmaster_News24> o BoBi ma hiq edhe vopin lale
[15:18] <&BoBi> ne vend mer
[15:18] <&BoBi> /pf/images/graemlins/laugh.gif
[15:18] <@Webmaster_News24> po se pate bezdi
[15:18] -ChanServ- webmaster_news24 deleted from #shqiperia VOP list.
[15:18] <&BoBi> [15:18] -ChanServ- webmaster_news24 deleted from #shqiperia VOP list.
[15:18] <&BoBi> ok /pf/images/graemlins/laugh.gif

THUG-LIFE

Primus registratum

ahahahahaahahahahahhahahaahha sa kom qesh e per ca e bo ankesen ti webmaster kur ja paske kerku vete me ta heq vopin /pf/images/graemlins/smile.gif se mor vesh mer shkruni mer nai gjo tjeter e ankohuni per gjera qe ja vle jo kot me kot /pf/images/graemlins/smile.gif
o bobi meqe je sop ma hiq ne mu topin ta shtofte zoti inotin ishalla /pf/images/graemlins/tonguee.gif

remion

Primus registratum

O Bobo Me Modifiku logset Dime Te Gjithe Lale Kshu Qe Ate Gjo s Ta Kam Thone , Dhe Mos Bo Si Tipi SHkathet e Logse Te Modifikume Ok Hajt Bye Bye

Nek

Primus registratum

Webo po ti pse i the me ta heq se kshu dun ato mer hajte pall hajte vk se e mer prap

bebushe86

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
O Bobo Me Modifiku logset Dime Te Gjithe Lale Kshu Qe Ate Gjo s Ta Kam Thone , Dhe Mos Bo Si Tipi SHkathet e Logse Te Modifikume Ok Hajt Bye Bye

[/ QUOTE ]

Kam qene dhe une aty kur ka ndodh kjo .... nuk dua ti dal zot asnjonit por jo te akuzosh kot per modifikim logsesh /pf/images/graemlins/wink.gif

Kujdes Plako Mos Te Grricesh Shum Se Nuk Eshte Jeta Chat /pf/images/graemlins/wink.gif

Pershendetje /pf/images/graemlins/smile.gif

Foti

Primus registratum

pirdh pirdh se lirohesh o webmaster /pf/images/graemlins/laugh.gif
skom nevoje me modifiku logse.... po hajt vrej punet tashi se na ke grric si shume kto kohet e fundit /pf/images/graemlins/wink.gif

Oxandromeda

Oxford Astrophysics

edhe sikur te jen te modifikume ti plase tu bo flood kerko dhe aop
harroje gjithsesi

remion

Primus registratum

o Tono Ke Pa Flod Me Ip Reale Te Infernos Ti ? Nqs Me Trego I Sast Qe Eshte Bo Me Ip Reale Veji Akill Pergjithmone Salles Seshte Problem POr te Gjitha Floodet Jan Bo Me Proxy QE Operatoret Tane Te Leshit Nuk i Njofin.Llogariter kur bo flood dhe me comcast leni te tjerat shtrengoja cik Aop dhe shife si bo hajer serveri Hajt Shnet

xhaxhi_eli

Primus registratum

Tema mbyllet. Nuk ka te beje me problemet ne server. Nuk e transferoj se mu thy moja tu nda punet, jam ba si polic trafiku ... 1 ktej 1 andej ... o do msoni ku duhet te postoni, o sdo postoni me fare.