HELP.... ASAP

bm1

Primus registratum
HELP.... ASAP

hey... problemi qendron ketu:
kam qene e lidhur me nje person per tre vjet e gjysem (15-18 vjec) e kam pare cdo dite gjate kesaj periudhe dhe e kam dashur dhe me ka dashur me shume se cdo gje ne kete bote. Te dy kishim ndermend te mbaronim shkollen dhe martesa mbas disa vitesh ishte thjesht nje vazhdim normal i dashurise sone. Asnjehere nuk e mendoja te isha aq lucky qe te doja nje person kaq shume dhe po ky njeri te me donte ne te njejten menyre.Ne te njejten kohe kam pasur dhe nje presion shume te madh nga familja qe ta mbyllja kete lidhje para se te behej me serioze sec ishte. Mbas shume resistence nga ana ime me ne fund e mbylla si histori ( me shume qe familja te me linte te qete). Per disa kohe mendova qe ishte e mundur to move on por me vone e kuptova qe kjo ishte vetem nje mekanizem qe te genjeja veten dhe mos ti ndjeja aq shume dhimbjen. Mbasi u ndame (arsyeja nga ana ime ishte qe te shifja boten pa te sepse isha lidhur shume e vogel bla bla bla.) por arsyeja e vertet ishte familja. Familja ime jo se kishte ndonje urrejte te madhe po thjesht mendonte qe une mund te gjej nje person me te mire dhe qe eshte keq qe une te martohem me lidhjen e pare serioze qe kam patur. Kur u ndam ky djal u mundua shume qe te luftonte dhe ta mbante kete relationship ( 3 muaj te tere duke pere perpjekje por sigurisht nga ana ime une isha e vendosur qe duhet ta mbyll kete muhabet n.q.se dua qe familja ime te jete e qete). Mbas shume perpjekjesh nga ana e tij me ne fund u dorzua pak dhe mbas 4 muajsh doli me nje vjaze tjeter. Kur une e morra vesh ( te them te drejten ndihesha aq e sigurt sa qe nuk mendoja qe ky do dilte kaq shpejt me nje person tjeter) dhe fillova ta kuptoja gabimin tim dhe te mundohesha te afrohesha. Tani kane kaluar 8 muaj qe ai eshte me kete gocen tjeter dhe megjithse me jep shpresa qe ne nje dite do jemi bashke, refuzon ta leje kete tjetren sepse kjo eshte e pafajshme ne kete histori. Une vazhdoj dhe pres mundohem ti afrohem por sa kalon koha behet dhe me e veshtire sepse ai megjitheese me jep shpresa te medha (dhe mua me duket sikur me do akoma por eshte shume hurt nga ca une kam bere) vazhdon te jete me ate tjetren. Une kam 7 muaj qe mundohem dhe i tregoj ndenjat e mia. Ju lutem mendimet tuaja duhet te vazhdoj te kem durim me shpresen qe ai do ndahet me ate nje dite( sepse me ka thene qe me ate nuk eshte gje serioze si martese p.sh.) apo mos humb me kohe sepse po vras veten time kot megjithse e dua dhe jam e sigurt sikur ai te jepte a second chance we would be soooooooooooo happy.
P.s. sorry per kete msg kaq te gjate /pf/images/graemlins/frown.gif

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: HELP.... ASAP

e di ça, me vjen keq, por vet u fute ne kete loje, tani mbaj pergjejsit e tua, un ne vend te atij çunit, skisha me u kthy kurre, sepse siç ti u dorzove 1 here, do dorzohesh perseri, dhe kur te vij puna per ta mbrojur serisht dashurin tuaj...ti ke per ta lene serisht...keshtu qe eshte çeshtje e humbur qe ne fillim,
dhe me vjen keq por nuk mendoj se ti don te kthehesh me ate nga dashuria e madhe qe ke, sepse po ta kishe dasht aq shum skishe me e lene, por mendoj se don me u kthy me ate sepse ti e shef qe ai po ta var siç ja vare ti dhe mbi te gjitha qe dikush tjeter zuri vendin tend.

PS: sorry nese nuk te thash noj mendim pozitiv ...por duhet me qen pak realist /pf/images/graemlins/wave.gif

Princesha

Primus registratum

Shiko ti je lidhur shume e re dhe ne fund te fundit nuk te ve faj, por me habit fakti pse tashi problemi i familjes u zhduk, i cili ishte kryesori qe ju coi ne ndarje. Ne moshen tende njeriu nuk e din se cfare don.

Per mendimin tim, mos rri me ne shpresa te tij, shiko jeten tende rri single dhe e pavarur. Me beso qe ke nevoje per nje dicka te tille. Atij djalit mos ja prish lidhjen nqs ai te don me te vertete do te vije vete, jepi kohe, nqs nuk vjen ath ske pse te merzitesh.

Per mendimin tem vazhdo jeten tende, merru me shkolle dhe me gjera te tjera, sdo te thote te jesh e lidhur se s'ben, behet edhe pa lidhje per pak kohe te pakten. Mbas nje kohe do ti shikosh gjerat ndryshe.

Te uroj fat /pf/images/graemlins/wave.gif

ndricim

Primus registratum

ku ka keshilla me te mira se te vajzave per ceshtje dashurie /pf/images/graemlins/ooo.gif
edhe une kame probleme, por pyetjen do ta bej me PM, eshte shume e nderlikuar.

ndricim

Primus registratum

ok, po dergoj k'tu

ajo e di qe une e dua shume, dhe une e dij qe ajo me do shume. tashti..., kjo ngaqe e di qe une e dua shume ate, me hiqet sikur ajo nuk me do dhe me ben lojra(kuptohet te ndryshme).

si tja bej qe ta afroj? /pf/images/graemlins/grin.gif

bm1

Primus registratum

pinkparadise, e di qe ke shume te drejte por nga ana tjeter une kam 7 muaj qe pres nderkohe qe ai eshte me tjeter, dhe duroj edhe ndonje muhabet qe ai e ben per ate tjetren (sepse i still talk to him sometimes).dhe n.qe.se ai kthehet im willing to take him back anytime. Jam e sigurt qe nuk eshte thjestht sepse jam xheloze. ME TE VERTET E DUA. e di qe punen e kam prishur dhe kjo eshte komplet faji ime. por te lutem me jep ca mendime ca duhet te bej qe mos ta humb kete person perfundimisht. (jam e sigurt qe ky ka akoma ndjenja te forta prenda por une skam si tja nxjerr sepse ky po del me tjeter). e di qe kam gabuar por edhe qe te paguaj gjithe jeten time per kete nuk eshte e drejte. if there is anything i could possibly do... /pf/images/graemlins/confused.gif

Indulgence

Primus registratum

Moj BM1-kë! Come on! Cheer up! Jepi ca kohe, mos bej asgje! E ke marre me shume vrap, qe eshte mese normale per moshen tende, por nuk eshte fundi i botes! Je shuuuuume e vogel e dashur! Mundohu te njohesh me mire veten tende dhe mos nderto gjithçka rreth ketij personi. You have no idea how big the universe is and how much you can explore it and yourself! Une do ta shihja si me tragjike te kunderten, pra qe pas nja nje viti te ishit martuar, ndoshta dhe me kalamaj, ti rreth 22-23 vjeç, wanting to smell other flowers... /pf/images/graemlins/shrug.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Rritu dhe i cik e kishte llafin me duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jepi kohe Kohes te te ndihmoj te harosh vuajtjet e para dhe te behesh me e forte per te dytat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Edhe me kismet.... bingo mase ben me te tretat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Po mos te kish gjetur ai kete tjetren do te vriste kaq shume? /pf/images/graemlins/idea.gif Po sikur te kishe gjet ti nje me pare se ai do te interesonte me?
Ne dashuri ka vetem egoizem( mos ma merrni per baze se e kam ende ne perpunim si mendim lol). Ti bere nje hap te nxituar dhe tani e vuan.Te gjithe kemi gabuar, por duhet te mesosh edhe te humbesh! Leri ata te jetojne fatin e tyre dhe kerko fatin tend ne rrugen qe ke marr....(femrat edhe kur i lene vete meshkujt, prap i duan nga mbrapa... lol)

Ps: Mos u merzit pse vuan.. dashuria edhe harrohet, dhimbja jo /pf/images/graemlins/shrug.gif.

deax

Primus registratum

un mendoj se ti ke nevoje te rrish ca kohe vetem qe ta njohesh me mire veten e te kuptosh cfare do.por nqs vertet nuk arrin te rrish pa te atehere lere te kuptoje se nuk do e presesh gjithe jeten dhe se duhet te vendose shpejt me ke do te rrije. me duket se kjo situate eshte shume komode per te, pavaresisht se e ke lenduar tani eshte ai qe po ben te njejten gje me ty pa e vrare shume mendjen as per ty as per te dashuren e tij.

Guest

PO je e vogel moj te mbyllesh jeten qe sot. Dil dhe shiko perreth se ke nje oqean jo nje det te veckel per para teje. Do i gjesh te gjithe llojet e peshkaqeneve. Se deri sa ai sdo te kthehet me ty, se po te donte do e kishte bere, mos e vrij me mendjen.
Apo nuk eshte keshtu moj cupani, " Nje bie ,100 ngrihen" ?!

Pac me shume fat heren tjeter!

bm1

Primus registratum

shume flm per mendimet:) tani une kam 6-7 muaj qe e pres dhe te them te drejten ky me ka thene goxha shprese ( per arsye se e dashura e ketij do ikte jashte kontinentit per 3-4 muaj dhe une shpresova qe keshte keto to beheshin me cold) ajo ka 1 muaj qe ka ikur dhe gjate kesaj periudhe ky eshte sjell si zakonisht ( pervec deklaratave te rastit te dashurise qe i bente edhe kur ajo ishte ketu). meqe llogjike ishte qe ky te konsideronte qe te kthehej kur ajo te ikte edhe une prita per 6-7 muaj por tani pritja qe ai kerkon eshte deri ne shtator!!!!!! une e di qe kam bere gabim por a eshte normale une te vazhdoj te pres deri ne shtator kur ai po nderton dicka me nje person tjeter plus lajmi i fundit qe zbulova eshte qe ky ka ikur ti bej nje vizite kesaj ne kontinentin tjeter:((((((((((
p.s. jam bere icik si obsessed me kete pune sorry:(

Guest

O lale po se kupton qe po tall menderen me ty ky robi mi? Qe po te ben te paguash ate cka i bere me pare ti? Kaq e mefte qenke?

Le_Routard

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Edhe me kismet.... bingo mase ben me te tretat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po pse ta mari me kaq nxitim ajo mi? C'jan keto urime kaq te padurueshme keshtu. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

o Lr aman te keqen na trego mbas sa biletash bere bingo ti?! jo per gje po u dukerke nga ata te sojit ti.

Ja te keqen xhan, se ndihmojme edhe cupken keshtuza neve.

Le_Routard

Forumium maestatis

Ne dashuri ka vetem egoizem( mos ma merrni per baze se e kam ende ne perpunim si mendim lol).

Perpunoje, perpunoje dhe i cik e pastaj posto prap. /pf/images/graemlins/laugh.gif Mbase me eogizem fillon, por vazhdimi nuk mund te jet fillim.

Te gjithe kemi gabuar, por duhet te mesosh edhe te humbesh!

Edhe ti mi??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ncuq, ncuq, ncuq. Eshte e vertet qe duhet dish te fitosh por duhet te dish edhe te humbesh, ashtu sic eshte e vertet qe shpesh ajo qe ty te duket humbje nuk eshte gje tjeter vecse fitore.

Te mesosh te humbesh... pffffff, na pika tya! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Leri ata te jetojne fatin e tyre dhe kerko fatin tend ne rrugen qe ke marr....

Tragjike! Fatalitet! /pf/images/graemlins/laugh.gif Kerko rrugen qe te con ke fati.

(femrat edhe kur i lene vete meshkujt, prap i duan nga mbrapa... lol)

Amon na bo noji skic ta sqarosh kete iden me te detajuar! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps: Mos u merzit pse vuan.. dashuria edhe harrohet, dhimbja jo

Dmth????

Le_Routard

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
o Lr aman te keqen na trego mbas sa biletash bere bingo ti?! jo per gje po u dukerke nga ata te sojit ti.

Ja te keqen xhan, se ndihmojme edhe cupken keshtuza neve.

[/ QUOTE ]

LR, eshte LR, nuk eshte as ti as ajo goca, gjithashtu as ajo goca as ti nuk jeni LR. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kshu pra secili gjen numrin e tij te buletave!