HELLO !!!

nirvana_m

Primus registratum
Re: HELLO !!!

lol boll mer se e cmenet timin e shkrete , kini parsysh veten tuj sikur te ishit ne vend te atit, do mund te duronit nga 300 usera 250 kerkojne acc te gjithe ke prv timit mblidhen +memo + ketu albforum, bohhhhh ca paska qen ajo dreq acc qe i boka gjith per vete

A

arabesque

Guest

He mer metalar ste jep kush access ty eshte kthyer ne komunizem cdo gje :p

S

Scorpion

Guest

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Timi pret memo nga femrat, ju qafira i bllokoni nr. e memove per pune accessi. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

A

arabesque

Guest

hahhahaahhahahahhaha po ta bej /ms set limit parameter edhe bie rehat :ppp

Deja`Vu me thon te drejten te kisha qen une ne vend te Timit ta kisha heq ate Vop kshu si paske bo ti vlla,nga 3 memo te njejta qe shkruajne me jep aop sikur seshte shume normale,plus qe ti ke Vop edhe me mire mbaj Vop per disa kohe sesa pa gje fare sic jemi ne qe skemi as vop asgje me mire duro nje cike se mesa di une kur ke vop je ne pritje per aop kshuqe me mire duro nje cike qe te marresh aop, se une po behem 3 muaj qe pres tme kthejne pergjigje qe a e kane marre parasysh si kerkese,por gjithsesi se ca ben ti me Timi eshte puna jote /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif uroj ta marresh Aop /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Respekte te gjitheve...

Gjithe te Mirat..

O

OaSiS

Guest

epra kjo ishte edhe hisoria e DeJa'Vu qe kerkonte acc ne albnetowork , kan kaluar kaq e kaq vite edhe ky aces nuk u mor qe su mor nai her nga ky person ,gjthesi ky person tan eshte ne nje mosh te thyer por ne zemren e tj qendron akoma deshira e zjarrt per aop (priten te hapen shtimet),shkruar nga KICO LONDO, DeJa'Vu ishalla i prishet mendja edhe ta japn se eke hallall klm dhe rresp TE GJITHVE /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif