HELLO !!!

Lucignolo

Forumium praecox
HELLO !!!

Pershendetje e sata her se si sa eshte :p......kete radh po vij me bo kerkes per Vop tek kanali #ndihme ...
Ju tashme me njifni se kush jam dhe si jam ....pres pergjigjen tuaj nr te cel spo e le /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Zemrushi

Primus registratum
Re: HELLO !!!

o Timi jepi acc cunit ere se o i urt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif tamom thot ike dhon gjithkujt, mos vall don rryshfet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

`AsD`

Primus registratum

Timi beje zemren gur dhe jepja nje acc Lucignolo?
Lucignolo te uroi ta maresh sa me shpejt acc /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif

Timi

Valoris scriptorum

Ateher Lucignolo u detyrove te editoj ca shkrime te tuat. Te pergjigjetm per kerkesen: Deshe Vop e te shtova tek #shqiperia e tani don tek #ndihme. Nuk shtohen Vop tek #ndihme kot sepse ata qe shtoghen presin accesse. Ti smund te kritikosh ken vejm apo heqim ne Aop. Duhet te dish edhe jam i sigurt qe e din qe Sopet nuk i japin llogari kujt per vec Founderit per veprimet qe bejne. Ti je bere shum i besdishem e per access sinqerisht as behet fjale fare e akoma me shum po vazhdove keshtu. Mos nderhyj e shkruaj tek Temat e te tjereve.
Ps: perfitoj ti them perseri te gjithve mos i ktheni temat chit chat keni shum zona te tjera tek Albforumi. Nje gje tjeter i lutem shum edhe Aopve qe mos te japin mendimet e tyre ketu ne qofte se kan ndonje mendim te mire mund ta bejne tek #stafi. Shpresoj te me keni kuptuar....

Lucignolo

Forumium praecox

rrofsh Timi e ke lli komplet edhe pse je cun flori po prap e ke lli ,mu sme jep acc ti qe rri tere diten ne chat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

S

Scorpion

Guest

Po leri mor Timi te shkruajne, Albforumi eshte i hapur per te gjithe. Kerkesen mund ta beje kushdo, pastaj sa merret parasysh eshte pune tjeter.

`AsD`

Primus registratum

Scorpio Po duhet te meret dhe ndo nje her parasysh.
Se une e kam ber nje her kerkesen per aop dhe nuk po me kthejn pergjigje?

Lucignolo

Forumium praecox

Po ta marr edhe un mer Aop se nuk ngeli njeri pa e mere un kartrat ne rregull i kam per Aop /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Timi

Valoris scriptorum

[11:01] -MemoServ- Memo 1 da LucIgnolO (Gio 11 Ott 2007 CDT - 15:15:41). Per eliminarlo, digita: /msg MemoServ DEL 1
-
[11:01] -MemoServ- besoj se tani u bo koh e gjat me Vop tani duhet te me japesh Aop se nuk ka me lezet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
[11:01] -MemoServ- Memo 2 da LucIgnolO (Gio 11 Ott 2007 CDT - 15:15:54). Per eliminarlo, digita: /msg MemoServ DEL 2
-
[11:01] -MemoServ- besoj se tani u bo koh e gjat me Vop tani duhet te me japesh Aop se nuk ka me lezet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
-
[11:02] -MemoServ- Memo 10 da LucIgnolO (Gio 11 Ott 2007 CDT - 15:30:48). Per eliminarlo, digita: /msg MemoServ DEL 10
-
[11:02] -MemoServ- besoj se tani u bo koh e gjat me Vop tani duhet te me japesh Aop se nuk ka me lezet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
-
e keshtu me radh me memot
Lucignolo je bere shum i besdishem me temat me kerkesat e me menyra te tjera. Ti Aop tani per tani nuk merr e po vazhdove keshtu nuk do marresh kurr derisa te jem un. Po nise akoma memo te hiqet edhe Vopi. Gjith te mirat...

Lucignolo

Forumium praecox

hahhahha
o Timi po ca te bej un mer e dua ate Aop me shum se jeten time /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Lucignolo

Forumium praecox

Timi dua aop un se po shton akoma ti edhe mua sigjo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif