Hello rusiiiiiiiiiiiiiiiiiii

lule-bore

Primus registratum
Re: Hello rusiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Fillimisht postuar nga the_white_panther:
[qb] Ene une ne rus rri, 200 m, larg 10 korrikut, kush jeni ju pash nerin, si na cmendet. Kush i njef vellezerit KAtana? [/qb]
Une i njoh ato .ARJANI.ARBENI <BINJAKET>h
the GENTI.ATO NE rrin ne hymjen e pare une ne te dyten.nqs je ndonjeri prej tyre mund te pyesesh per ndonje gje per te hekur dyshimet rri apo srri aty ku te thash. :rockband:

the_white_panther

Forumium praecox

Ja maj naqe nuk jam asnjeri prej atyne, po jam nje shok i ngushte i atyne, Admir e kam emrin, edhe ti ne kat te peste rrin a?
sidoqofte, nice knowing you.

Po ti si e ke emrin ti, nese mund te pyes?

tungu.

Shodrane 19

Primus registratum

[qb] Ja maj naqe nuk jam asnjeri prej atyne, po jam nje shok i ngushte i atyne, Admir e kam emrin, edhe ti ne kat te peste rrin a?
sidoqofte, nice knowing you.

Po ti si e ke emrin ti, nese mund te pyes?

tungu. [/qb]
Po ti maj naqe ku rrin.sa thu ku rrin KATANATthuj ku rrin ti.se edhe une aty rri

the_white_panther

Forumium praecox

hahaha, po un nuk rri aty afer, e din shkollen mekanike bujqesore, ne mes teje dhe mekanikes rri une, lol, si e ke emrin ti? Ku rrin tesh ti ne shkoder, apo ndonje vend tjeter?

lule-bore

Primus registratum

[qb] hahaha, po un nuk rri aty afer, e din shkollen mekanike bujqesore, ne mes teje dhe mekanikes rri une, lol, si e ke emrin ti? Ku rrin tesh ti ne shkoder, apo ndonje vend tjeter? [/qb]
Krejt njit me shkollen 10 korrike rrike maj naqe.a ban me na tregu tamam ku rrin.mu prezantu ma mir se sa shpija jane midis shkolles 10korriku e mekanikes bujqesore? :confused:

shkodranja si shpirt

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lule-bore:
[qb]
Fillimisht postuar nga shkodranja away:
[qb] hej un rri perbadh shkolles 10 korriku naqe [/qb]
A rrin siper klubeve?me trego me sakte se njoh shume vet qe aty.se edhe une e lagjes jam.rri fare njit me shkollen. :wave: [/qb]
a e din ku kam ndejt siper farmacis ose afer me gjylkajt

allan

Primus registratum

A pranoni joshkodrane, apo te folur joshkodrance?
Nejse nese jo, nje pershendetje nga Tirana dhe mos u beni shume te mbyllur per ne te tjeret!

lule-bore

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga lule-bore:
[qb]
[qb] hej un rri perbadh shkolles 10 korriku naqe [/qb]
A rrin siper klubeve?me trego me sakte se njoh shume vet qe aty.se edhe une e lagjes jam.rri fare njit me shkollen. :wave: [/qb]
a e din ku kam ndejt siper farmacis ose afer me gjylkajt [/qb]
tE GJITH I NJOH.njoh dhe SANIJEN e shendosh.KIMETEN.njoh shoqen e motres time SENADA PIRIN.DHE shune te tjere.un rri karshi me gjylket.ne krah te shkolles.siper byrektores.njit me rrobaqepsin....

shkodranja si shpirt

Primus registratum

Fillimisht postuar nga allan:
[qb] A pranoni joshkodrane, apo te folur joshkodrance?
Nejse nese jo, nje pershendetje nga Tirana dhe mos u beni shume te mbyllur per ne te tjeret! [/qb]
aj me te vertet dialekti jem ka ndryshu pak se spo tham krejt po qe tan shoqnin de i kam te kosovs asnje snjoh nga shkodra,me mungon shum shkodra por gjithsesi un jam shkodrane edhe pse dialekti jem ka ndryshu sadopak.tung allan
nga shkodranja :goofy: :wave: :thumbsup:

albscutar

Primus registratum

[qb]
Nejse nese jo, nje pershendetje nga Tirana dhe mos u beni shume te mbyllur per ne te tjeret! [/qb]
aj me te vertet dialekti jem ka ndryshu pak se spo tham krejt po qe tan shoqnin de i kam te kosovs asnje snjoh nga shkodra,me mungon shum shkodra por gjithsesi un jam shkodrane edhe pse dialekti jem ka ndryshu sadopak.tung allan
nga shkodranja :goofy: :wave: :thumbsup: [/qb]
Sa pak paske nryshu ti maj naqe vetem dialektin,
ma merr menja se dhe vendlindjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodranja si shpirt

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albscutari:
[qb]
[qb]
ma merr menja se dhe vendlindjen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
je de qysh po thu se un shkodren se ndroj me asnje vend tjeter ne bote po qe kurbeti kur je larg e ban te veten pse skam shoqeri shkodrane dhe e kam te kosovs ajo sme ben te harroj shkodren de njeri
qe ketu shoh shum shkodran qe jetojn ne uk po un snjoh qaq shum bile mas me than asnje
nway se e zgjata shume biseden tung tung nga shkodranja away

albscutar

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga albscutari:
[qb]
[qb]
ma merr menja se dhe vendlindjen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
je de qysh po thu se un shkodren se ndroj me asnje vend tjeter ne bote po qe kurbeti kur je larg e ban te veten pse skam shoqeri shkodrane dhe e kam te kosovs ajo sme ben te harroj shkodren de njeri
qe ketu shoh shum shkodran qe jetojn ne uk po un snjoh qaq shum bile mas me than asnje
nway se e zgjata shume biseden tung tung nga shkodranja away [/qb]
A bahena shoke bashke maj naqe :goofy:

A

Adami

Guest

a fillut me na marr neper telefona tash a.
si nuk duroni edhe ju ma, direkt e me te propozu qysh ne forum , lene ma me ju taku qe cope bini. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

albscutar

Primus registratum

[qb] ok mar pse a ske shoke ti a?
ku jeton ti naqe?ne londer......... :smash: [/qb]
Mas me pyt ne sy te tan forumit maj se me bane me marre /pf/images/graemlins/blush.gif

albscutar

Primus registratum

[qb] pse maj un kam po skam shkodran se tan jan te kosovs
hahahahahahahahahahah mas u ban me marre e?
:thumbsup: [/qb]
Jam mar naqe ,dhe jo maj :goofy:

hihihihihihii :wave:

A

Adami

Guest

shkodranja_away cila je ne ato fotot te bashkimi.com