HELENA E TROJES EDHE 10000000!

iliriano

Primus registratum
Re: HELENA E TROJES EDHE 10000000!

Helene po mupse sme ftove... apo kishe hall se te haja byrekun /pf/images/graemlins/laugh.gif me ka marre malli per byrek me gjize /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erison700

Forumium maestatis

Urime nga ana ime. Shume, shum, shum vjecare u befsh
(Xander)

017.jpg

I love new york

Primus registratum

Liro you got it /pf/images/graemlins/laugh.gif
Xander wowwwwwww na paske neru me presencen tate serish ne AF, dhe direkte ke tema ime, I am moved /pf/images/graemlins/laugh.gif
thank you so much lal dhe ty te shkofshin mbare te gjitha gjerat, akoma ne memedhe je /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Helena u bofsh dhe i her 100 vjec!

Desha me te thone shyqyr qe te kena, lum si AF me i llaf. Ngjo, ku osht ajo tema jote me ondra se kom pa i onder mrom sikur po flija me i moderatore, ne desha me dit car do me thone, do me bojn ban apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

:lol: :lol: :lol:

A te rafte nai gja e mire ishalla!!! :lol:

RediRock

Primus registratum

happy b-day to helen, when she comes back from troy,
edhe 1000 ditelindje, te tjera do t'shikoje,
ja kalofsh mire zemer, megjithese me vonese,
me mire vone se kurre, ta them kete me pendese,

u befsh edhe 1000 zemra dhe tu plotesofshin te gjitha deshirat

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Helena u bofsh dhe i her 100 vjec!

Desha me te thone shyqyr qe te kena, lum si AF me i llaf. Ngjo, ku osht ajo tema jote me ondra se kom pa i onder mrom sikur po flija me i moderatore, ne desha me dit car do me thone, do me bojn ban apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: me shkrive

Rrofsh iher per urimet, edhe lumsi une qe ju kam qe m'keni muve /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa per ondrren, vallaj osh icik me spec, po nqs ke qene ne top performance me ate moderatoren, ka rrezik edhe te boj i sy qorr ajo dhe i vesh shurdh se i ka ardh mire ca mund t'i kesh thone ke veshi kshu qe ja hudhe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vec kujdes heres tjeter se mos e shef me nanji admin dhe pastaj behet c'behet :devil:

Erison700

Forumium maestatis

Helena ne fakt jo se kam munguar, por nuk kam shkruar. Present kam qen gjithmone por me goj kyc /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Edhe faleminderit per konsideraten. Nese dikujt i behet qejfi (edhe kjo eshte e sigurte!) qe un shkruaj, do ta bej me te shpeshte komentin tim.
Megjithate per tu pergjigjur: Jam akoma ne shqiperi :cool: . E si mund te iket nga Shqiperia me gjith ket plazh qe kemi. Meqe ra fjala nuk kisha qen ndonjehere ne Velipoje, very nice :cool:

ciao...

P.s
Ca thot shotja? Mos e kan fut mren se ka hum fare :lol: .

Guest

belatedbirthday02.htm

Shori per vonesen!!!!
Te kam shume fare xhan /pf/images/graemlins/smile.gif dhe uroj te kesh kaluar nje ditelindje sa me te mrekullueshme....si ti ne fund te fundit! :kiss:

na vi sms se te pakten te bejme noj cerre ashu..
Te fala eshte atij mistrecit /pf/images/graemlins/laugh.gif ( do me nxije tani ai mua :tipsy: )

I love new york

Primus registratum

he miiiiiiiiiiii u bone e gjalle eeee

fenk ju fenk ju per urimet, e dija qe nuk je available prandaj edhe nuk te shava /pf/images/graemlins/laugh.gif
Neve kaluam shume bukur ne fakt, u kenaqem. kam fol icik edhe me ate mistrecin tjeter :devil:

akoma ne memedhe je ti??? bej plazh edhe per muve icik

Erison700

Forumium maestatis

Helena po i ngjajte ksaj te kerkoj zyrtarisht doren per tu martuar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

e kam fiksim fare. ah me fal ju kam fiksim fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Xandri :smash: je vone se ka ik ai muhabet :devil:
s'e lane doren qe ta kerkosh virtualisht /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erison700

Forumium maestatis

Che peccato /pf/images/graemlins/frown.gif
U pa puna tani njona qeka e zonme, duhet meshku ke tjetra tani :idea:

A di gjo njeri ku e ka shpin liv tylor :cool:

ODISEA

Primus registratum

Keshtu eshte kur hyn rralle ne AF, te ngelen formalitetet pa bere :devil:
Edhe 100 Helenes :rockband:
happy%20birthday%20to%20me.jpg

I love new york

Primus registratum

uaaaaaaaaaaa c'e deshe mo Gono :devil:
nejse s'kam c'te them se e ke djegur ne realitet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
thanks a bunch lal :kiss:

gezim lame

Primus registratum

heheheeh Helene /pf/images/graemlins/smile.gif
edhe te duash nuk ta harron dot njeri dt. lindjen, sido te jete megjithse kane kaluar 2 vjet jam i mendimit se te eshte bere dikur the greatest party that AF ka pare ndonjeher /pf/images/graemlins/laugh.gif madje nuk ma merr mendja se do te perseritet ndonjehere si ajo virtual party /pf/images/graemlins/laugh.gif sido te jete te urimet me te mira suksese jete te gjate dhe me plot suksese profesionale e familjare /pf/images/graemlins/smile.gif
take care