Hej, ju albstudent ne US, mblidhuni te qajme hallet.

Darien

Primus registratum
Re: Hej, ju albstudent ne US, mblidhuni te qajme hallet.

do sherr kjo Cruelsja më duket /pf/images/graemlins/wink.gif unë nuk i bërtita fare - kushedi ç'plan djallëzor ka, si tek filmi - megjithatë i duhet një kalë, prandaj po ia bëj dhuratë
Kliko këtu ta marrësh

Cruel_Intentions

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb] ske faj ti, majesticut i ben per dhurate aroplan ti qe te fluturoje kurse mua me thua "hipi gomarit, me fal "kalit" :mad:
megjithate, po me pelqeka, spo e kthekam mbrapfsht, apo ska ketu fields sa te duash!!!!
xhijaaaaaa kaloooooo
-B [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif

Darien

Primus registratum

hehe, po Majestic e ka vënë tabellën TheTwoHeadedEagle - shqiponjat fluturojnë, i shkon ajo dhuratë

mirë që nuk ke parë Cruel Intentions 2 - kur ta marrësh vesh për çfarë pune i duhet kali asaj do zihemi prapë më duket /pf/images/graemlins/tongue.gif

butterfly

Primus registratum

Heheheheh edhe ketu keni filluar te griceni per dhuratat ju :rolleyes:

Curelse lere rrehat Darienin e shkrete, ai ben nje te mire ti ia ngec ne fyt. Te thashe A/P bashke e kemi, hajde me jep noi mendje per kolltuqet, po gjerat t'i kemi te ndara:
SHQIPONJA JAM UNE /pf/images/graemlins/laugh.gif

Darien

Primus registratum

Shqiponja është Majestic, mos ta vëjë njeri fare në dyshim

Të isha ende në kolegj mbase do bëja pak debat për këtë çështje se e përdorja shpesh si simbol - shumicën e kohës sfondin e kompjuterit (desktop background) e kisha flamurin tonë, në të cilin kisha shtuar në anën e djathtë me shkronja ngjyrë ari O malet e Shqipërisë, dhe ju o lisat e gjatë, fushat e gjera me lule, që ju kam ndërmend ditë e natë... dhe nja dy vargje nga Noli që nuk më kujtohen tani.

për atë punën tjetër: unë të zihem me Cruelsen?! - s'ka mundësi /pf/images/graemlins/smile.gif ; si thoshte një shoku im në gjimnaz, "kur të qethen viçat"

Cruel_Intentions

Primus registratum

qyqe....avash ore se na bere te marrim carcafin te fshim lotet /pf/images/graemlins/smile.gif
-B

Darien

Primus registratum

ueeeeeeeeeeee ç'u bë kështu, dal, dal, mos qaj ti, po deshe zihemi, vetëm mos qaj /pf/images/graemlins/smile.gif

flashback: Seinfeld episode about men being unable to resist comforting a woman crying

I

insane

Guest

haj!!!

Darien

Primus registratum

Shif ky, thotë "haj" dhe nuk e mba mendjen n'msim. Ik merr dhuratën andej nga Thashethemi.

Darien

Primus registratum

eh më humbën fare këta studentat /pf/images/graemlins/smile.gif
sa shumë që mësojnë more, ujë fare i kanë bërë ato librat (birrë në rastin e insane - po e longshme osht, gjithsesi) /pf/images/graemlins/tongue.gif

na thoni nga i haj se na merr malli
:cool:

Never Alone

Primus registratum

Darien ne rralle te pare HAJ
Edhe ju te tjereve HI

A ka be ndonji nga ju kerkese per optional practicing time, pas cfare degree edhe ca ju kane thene?

Ps: Happy Spring Break to all....edhe beni qef...u know what I mean?

Darien

Primus registratum

KurIshimTeVegjel,

rrofsh që më the HAJ
haj bek

ky avatari i ri të shkon shumë, yll fare je bërë
të pjekur apo të zjerë e ke atë misrin?

po qe i pjekur dua edhe una çik /pf/images/graemlins/smile.gif

Never Alone

Primus registratum

të pjekur apo të zjerë e ke atë misrin? Darien, une e ha te zjer misrin (Kallamoqin si i thojme na nga Veriu) po ti mos ke merak se ta pjekim fill /pf/images/graemlins/wink.gif

ky avatari i ri të shkon shumë, yll fare je bërë
OPS tashi filluan te me rriten veshet mua, /pf/images/graemlins/tongue.gif

Darien

Primus registratum

i zuri prapë gjumi studentët

për dy javë që nuk hyra unë në forum mendova se do kishit shkruar diçka

çfarë bëtë ndonjë gjë të bukur për 'spring break'?
/pf/images/graemlins/smile.gif

Gigo

Primus registratum

kjo tema eshte per halle po ju nuk me dukeni se keni. Mbase e dini nga temat e tjera po degjojeni prape nje hall qe e meriton te quhet i tille:
kerkoj financim per studime master-i. nuk kam leje pune. Keto jane halle /pf/images/graemlins/frown.gif

butterfly

Primus registratum

Sa i zgjuar qe je mo Gigo, financim dua edhe une per undergrad so far, po he ku ta gjej. Leje per pune kam, po leka s'kam. Sdo qe mire sikur te me financonte dikush??? :rolleyes: :rolleyes: :book:
Paskemi te dy te njejtin hall... :cry:

Gigo

Primus registratum

Mer plak, une kam dhene TOEFL dhe GRE, i kam marre piket qe duhen, me ka pranuar edhe universiteti te vazhdoj studimet aty ku dua vete, tani po pres vetem per financim, se pune s'kam e s'me lejohet, por po te kisha leje pune si puna jote, e dija vete si e zgjidhja ket muhabet.

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb] Sa i zgjuar qe je mo Gigo, financim dua edhe une per undergrad so far, po he ku ta gjej. Leje per pune kam, po leka s'kam. Sdo qe mire sikur te me financonte dikush??? :rolleyes: :rolleyes: :book:
Paskemi te dy te njejtin hall... :cry: [/qb]
Merr financial aid woman !!!
Plus be essays edhe apliko ne organizata private te japin naj $$$$ lol

I

insane

Guest

puno "nen tavoline"....

moonlight

Primus registratum

Pershendetje!
Kam nje pyetje per kedo qe mund te me pergjigjet...
Jam ne usa me vize te skaduar studenti (me I-20 valid) dhe dua te shkoj ne Toronto ne fillim te veres. Puna eshte hyrja ne usa; para nja dy vitesh kur isha ne Toronto pata mundesi ta 'renew' vizen americane (vec per nje vit) so, nuk pata problem te rihyja, por tani thone se nuk ta japin me vizen ne Canada (duhet te shkosh tek vendi i lindjes). Ka pas qene dhe nje rregull ..tip: mund te dalesh dhe hysh nga Kanadaja ne Amerike brenda 30 ditesh; tani me duket se nuk eshte me ne fuqi ky rregull.
Di ndokush me teper?????