Hej, ju albstudent ne US, mblidhuni te qajme hallet.

butterfly

Primus registratum
Re: Hej, ju albstudent ne US, mblidhuni te qajme hallet.

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]btw.. ce du ate gocen une kur tkam ty /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po ti mua me ike nga kafazi... /pf/images/graemlins/frown.gif
U se harrova, te lashe vete une. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Never Alone

Primus registratum

wow wow wow
po ndihet mundesa juaj, ku jeni ore, mblidhuni shpejt edhe jepni llogari ku keni qene......

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeverAlone:
[qb]wow wow wow
po ndihet mundesa juaj, ku jeni ore, mblidhuni shpejt edhe jepni llogari ku keni qene......[/qb]
Lere, lere kaq e patem /pf/images/graemlins/frown.gif . Sa u zhvesh insane qe puna loooooooooooooooooooooooool /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb]
[qb]wow wow wow
po ndihet mundesa juaj, ku jeni ore, mblidhuni shpejt edhe jepni llogari ku keni qene......[/qb]
Lere, lere kaq e patem /pf/images/graemlins/frown.gif . Sa u zhvesh insane qe puna loooooooooooooooooooooooool /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
skam kohe me fillu prap nga strip -tismat, provime plot, 1 sot qe e dhje** , 1 te premten shpresoj ta marr mire, dhe me pas 1 te merkuren e thangsgiving-ut. me marrshin pleshat. /pf/images/graemlins/frown.gif

hec mo. majestico ka ke qene ti? sta kam pare me kaligrafine kendjea.

per punen e kafazit: thone therrite se mbase kthehet zogu /pf/images/graemlins/wink.gif

butterfly

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]wow wow wow
Lere, lere kaq e patem . Sa u zhvesh insane qe puna loooooooooooooooooooooooool /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
skam kohe me fillu prap nga strip -tismat, provime plot, 1 sot qe e dhje** , 1 te premten shpresoj ta marr mire, dhe me pas 1 te merkuren e thangsgiving-ut. me marrshin pleshat.

per punen e kafazit: thone therrite se mbase kthehet zogu /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Epo, busy ti, busy edhe une mo insane, fifty-fifty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif . Kam pasur goxha pune ne fakt. /pf/images/graemlins/frown.gif

Sa per punen e kafazit ja ku po theras;

Hajde insaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, hajde. :rolleyes:

Cruel_Intentions

Primus registratum

[qb]ndalohet lenja shenjave ( te te tera llojeve)
mo me thithni se pastaj menojne keto gocat kenej se jam i zonm... e sme gjujn mo[/qb]
Lere ate se sa ja rrasa me shpulle ka turp te vije me shenja...Por ne fund te fundit vete e kishte fajin se edhe thote "shenja mos me lini" edhe pastaj thote "bite me"...
Tashi dmth lejohen kafshimet o inso apo jo??

majo, ku je mi dreq se skemi fol fare dmth qe pardje lol... /pf/images/graemlins/smile.gif
te puc fort kinge..

I

insane

Guest

[qb]
[qb]
[qb]
[qb]wow wow wow
Lere, lere kaq e patem . Sa u zhvesh insane qe puna loooooooooooooooooooooooool /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
skam kohe me fillu prap nga strip -tismat, provime plot, 1 sot qe e dhje** , 1 te premten shpresoj ta marr mire, dhe me pas 1 te merkuren e thangsgiving-ut. me marrshin pleshat.

per punen e kafazit: thone therrite se mbase kthehet zogu /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Epo, busy ti, busy edhe une mo insane, fifty-fifty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif . Kam pasur goxha pune ne fakt. /pf/images/graemlins/frown.gif

Hajde insaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, hajde. :rolleyes: [/qb]
/me degjon emrin

tundimi per tu futur ne kafaz eshte shume i forte.
mendimi qe po u fut mund te mos dali me, dhe gjithashtu qe po u fut ne kafaz mund te kthehet ne nje "marionet" ( kukull me fije - se harrova si i thone) ne duart e majestic dhe cruelit eshte i frikshem..

te futesh apo te mos futesh.
kjo na paska qene pyejta...

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb]
[qb]ndalohet lenja shenjave ( te te tera llojeve)
mo me thithni se pastaj menojne keto gocat kenej se jam i zonm... e sme gjujn mo[/qb]
Lere ate se sa ja rrasa me shpulle ka turp te vije me shenja...Por ne fund te fundit vete e kishte fajin se edhe thote "shenja mos me lini" edhe pastaj thote "bite me"...
Tashi dmth lejohen kafshimet o inso apo jo??

majo, ku je mi dreq se skemi fol fare dmth qe pardje lol... /pf/images/graemlins/smile.gif
te puc fort kinge..[/qb]
spaska hic puthje per mu !!!
TERS....

butterfly

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
[qb]wow wow wow

per punen e kafazit: thone therrite se mbase kthehet zogu [/qb]
Epo, busy ti, busy edhe une mo insane, fifty-fifty . Kam pasur goxha pune ne fakt.

Hajde insaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, hajde. :rolleyes: [/qb]
/me degjon emrin

tundimi per tu futur ne kafaz eshte shume i forte.
mendimi qe po u fut mund te mos dali me, dhe gjithashtu qe po u fut ne kafaz mund te kthehet ne nje "marionet" ( kukull me fije - se harrova si i thone) ne duart e majestic dhe cruelit eshte i frikshem..

te futesh apo te mos futesh.
kjo na paska qene pyejta...[/qb]
Kot qe rron me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif . Eshte njelloj si ti besh vetes pyetjen:"To be, or not to be, that's the question?"Po pse mo refuzohem une? :rolleyes: :rolleyes: S'ma ditkerke kimetin akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

butterfly

Primus registratum

O Cruel mi, si je ti grupi? Hic mos e puth insane, le te terbohet /pf/images/graemlins/laugh.gif . O zhvishet prape ai, o s'ka as kisses as hugs only :smash: :smash: .
Pastaj ate le ta puthin kinezkat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif . See ya around.

Cruel_Intentions

Primus registratum

hey babe...mir e ke ti !!!!
po prap do ta zhveshesh moooooooooj. O ins...i pelqeve nudo ti Majos.
O Majo hajde e marrim insanin te dyja edhe i bejm ca te duam...hehe
(plus torture kineze ne kafaz) qe mos i shkoj me mendja per kinezka pastaj
:rockband: :rockband: :rockband:

I

insane

Guest

"Po pse mo refuzohem une? :rolleyes: :rolleyes: S'ma ditkerke kimetin akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif lol[/QB]
ashtu eshte sta di!!! do ma tregosh? )

I

insane

Guest

[qb]O Cruel mi, si je ti grupi? Hic mos e puth insane, le te terbohet /pf/images/graemlins/laugh.gif . O zhvishet prape ai, o s'ka as kisses as hugs only :smash: :smash: .
Pastaj ate le ta puthin kinezkat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif . See ya around.[/qb]
edhe ti me thenjet e popullit kush te rreh te do?
hec mi beje nje ndryshim ( kush te puth te do... )
vetem per kete rast /pf/images/graemlins/wink.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb]hey babe...mir e ke ti !!!!
po prap do ta zhveshesh moooooooooj. O ins...i pelqeve nudo ti Majos.
O Majo hajde e marrim insanin te dyja edhe i bejm ca te duam...hehe
(plus torture kineze ne kafaz) qe mos i shkoj me mendja per kinezka pastaj
:rockband: :rockband: :rockband: [/qb]
po arriten punet aq larg deru tek nudoja.. patjeter qe do i kem pelqyer:p

butterfly

Primus registratum

Eme e , ma hoqi trurin fare nudo, edhe pse kishte postuar nje palo-pederast aty. /pf/images/graemlins/laugh.gif Imagjino te qe ai vete, (i teri edhei beri /pf/images/graemlins/wink.gif ups!!!!!!!!). lol

Cruel_Intentions

Primus registratum

[qb]Eme e , ma hoqi trurin fare nudo, edhe pse kishte postuar nje palo-pederast aty. /pf/images/graemlins/laugh.gif Imagjino te qe ai vete, (i teri edhei beri /pf/images/graemlins/wink.gif ups!!!!!!!!). lol[/qb]
amon mi ti ce do te bere ??...e du esell-thuj qe te pakten te marri vesh c'behet!!!

butterfly

Primus registratum

[qb]
"Po pse mo refuzohem une? :rolleyes: :rolleyes: S'ma ditkerke kimetin akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif lol[/qb]
ashtu eshte sta di!!! do ma tregosh? )[/QB]
Ca provash do ti, virtuale? S'kaaaaaaaa. Thuaji Cruelit, per ato. Une nuk dal dot nga rrethi i ngushte i gjerave konkrete. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Loooooooool Cruel. Po me po, esell, po nje shprehje thashe edhe une e shkreta. Esell qe te terbohet fare... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

[qb]
[qb]
"Po pse mo refuzohem une? :rolleyes: :rolleyes: S'ma ditkerke kimetin akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif lol[/qb]
ashtu eshte sta di!!! do ma tregosh? )[/qb]
Ca provash do ti, virtuale? S'kaaaaaaaa. Thuaji Cruelit, per ato. Une nuk dal dot nga rrethi i ngushte i gjerave konkrete. /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/QB]
Po me muaaa cke mi? un su qava gje pastaj provat ti kerkoi ty jo mua!!!!
nxirre tashi ketu ne shesh te burrave dhe grave te albforumit sa je e zonja!!!!
perndryshe te besoi njeri...
po te erdhi turp me fut nje fishkellime I'll hold your hand babe!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

butterfly

Primus registratum

Nuk jam e zonja virtualisht pra, me ndihmo icik /pf/images/graemlins/frown.gif . Konkretisht pastaj manovrohem vete, lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po dale te me thot njehere se ca provash do ai? /pf/images/graemlins/wink.gif Depends. Se kushedi se ku i ka shku menja atij, edhe neve chit chatim kot...