Hebreu eshte Prometeu i Botes

Hebreu eshte Prometeu i Botes

Hebrenjte ne bote. Ju rekomandoj nje liber.

I AM JEWISH
Personal Reflections Inspired by the Last Words of Daniel Pearl
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/1...5327351-7175359

Sipas librave te shenjte hebrenj duhen edhe 1735 vjet te tjera te realizohet nje nga profecite me te medha ne miliarda vjet.

Kush jane hebrenjte ne arenen nderkombetare? Hudini ka dhene magjine. Franc Kafka ka dhene romanin. Einstein ka dhene relativitetin. e sa e sa miliona te tjere.
Pse urrehet kombi me brilant ne bote?

Fillmisht postuar nga ardi2005
Emri Palestinë përmendet edhe në Bibël që është mëse 2000 vjet e vjetër.
Permendet si shprehje gjeografike. Nuk permend ndonje popull palestinez sepse nuk kishte perndyshe do ishim marre skllever bashke me hebrenjte nga romaket.

Palestinezet ata qe i referohesh ti palestineze jane 100% arabe!

Palestina eshte emer latin. Vjen nga fjala POLSHTIM = pushtuesit nga Egjypti

Fillmisht postuar nga ardi2005
Atë që Shadow of self e thotë është plotësisht e pasaktë dhe përmbanë karakteristika racistike dhe shoviniste.

Unë nuk besoj, dhe jam 100% i sigurt se Shadow of self nuk është hebre/cifut. Nuk ka hebre që dijnë gjuhën shqipe kaq mirë dhe që e njohin historinë e Shqipëris/ Shqipëtarve kaq mirë si Shadow of Self.
Mos i beso Myftiut te xhamise se qytetit sepse as shqipen nuk di ta shkruaje mire nese ka arsim te larte. Pse vete ne xhami ti? Jam 100% i sigurte ardi2005.

Robert Jakov Shvarc eshte studiuesi me i mire i gjuhes shqipe pas Aleskander Xhuvanit. Ska lindur ne Shqiperi edhe eshte hebre. Jam 100% i sigurte ardi2005. Besoji hoxhes dhe xhamise se lere varja. ardi une flas hebraisht, yidish, gjermanisht, shqip, frengjisht edhe anglisht. E beson ti kete? Pyet hoxhen..

Vazhdim:

Deuterium thote se djalli nuk vdes. Merr forma, fe, karakteristika te ndryshme. Qellimin e vet e ka deklaruar me kohe. Me djallin duhet te ndeshemi perdita. E rendesishme eshte djalli te mos na nenshtroje. Kjo eshte sfida kemi perballe si komb.

Kam qejf te shkruani bashke me mendimet e ardi2005. Do i lexoj 100%. C'mendoni per hebrenjte.

StepbyAlbania

Primus registratum
Re: Hebreu eshte Prometeu i Botes

Prometeu i botes me t'futme, e dredhia, e mashtrime, e krime, e shfrytzime .. etj etj.

Ktyre ( :devil: ) ua ka dhene hakun HITLERI, e tani PALESTINEZET liridashes.

Rraca me e poshter qe mund t'ket ekzistuar ndonjehere.Jam 100% i sigurte Shadow of Self.

Kondrapedali

Kondrapedali

O Paç hijen Tate, jam 100% i sigurt që ti i ke ca dërrasa mangut dhe kjo jo ngaqë je hebre por nga ato që mbllaçit.
Palestinezët si popull janë përmendur para romakëve dhe në të njëjtën kohë me hebrejtë. Hititët kanë luftuar kundër tyre.
Për hebrejtë kam vetëm një vërejtje:
Ndjenjën e persekutimit të cilën kërkojnë ta kthejnë me çdo kusht në dominim.

Një popull që historikisht është luftuar nga të gjithë e ka një gjë që nuk shkon. Nuk është gjithmonë faji i të tjerëve. Kur çifutët të kërkojnë e të gjejnë atë që nuk shkon brenda tyre atëherë ata nuk do kenë më armiq dhe do respektohen për atë që i takon!

100% pa paragjykime dhe keqdashje, Kondrapedali!

antares

Primus registratum

Si keshtu! Viktimat profesioniste, pra cifutet na paskan dhene magjine, romanin dhe fiziken! Pra ketu paskemi pseudokompleksin e viktimes (per perdorim te jashtem goimesh) dhe kompleksin e superioritetit (magjine, letersine e shkencen)!
Ne shqip nuk egziston nje fjale e vecante per krimbat qe hane kufomat po me anglisht ka dhe eshte fjala "magot", ne italisht quhet "la grande sarcofaga", ky eshte simbolizmi me i afert me kete race te mallkuar qe etja e pakufishme per pasuri, kontroll dhe pushtet e con deri ne shkaterrim te bujtesit (viktimes). Kjo eshte nje e vertete historike qe eshte konfirmuar keto 4000 vjetet e fundit!

gurax

Pan ignoramus

Heh, nje genjeshter, pasi e thua dhe e perserit e perserit dhe e perserisin dhe e trumbetojne... fillon ta besosh dhe vete ne fund.

-------------
"We're just two lost souls
swimming in a fish bowl."