Hebreu eshte Prometeu i Botes
Hebrenjte ne bote. Ju rekomandoj nje liber.
I AM JEWISH
Personal Reflections Inspired by the Last Words of Daniel Pearl
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/1...5327351-7175359
Sipas librave te shenjte hebrenj duhen edhe 1735 vjet te tjera te realizohet nje nga profecite me te medha ne miliarda vjet.
Kush jane hebrenjte ne arenen nderkombetare? Hudini ka dhene magjine. Franc Kafka ka dhene romanin. Einstein ka dhene relativitetin. e sa e sa miliona te tjere.
Pse urrehet kombi me brilant ne bote?
Palestinezet ata qe i referohesh ti palestineze jane 100% arabe!
Palestina eshte emer latin. Vjen nga fjala POLSHTIM = pushtuesit nga Egjypti
Robert Jakov Shvarc eshte studiuesi me i mire i gjuhes shqipe pas Aleskander Xhuvanit. Ska lindur ne Shqiperi edhe eshte hebre. Jam 100% i sigurte ardi2005. Besoji hoxhes dhe xhamise se lere varja. ardi une flas hebraisht, yidish, gjermanisht, shqip, frengjisht edhe anglisht. E beson ti kete? Pyet hoxhen..
Vazhdim:
Deuterium thote se djalli nuk vdes. Merr forma, fe, karakteristika te ndryshme. Qellimin e vet e ka deklaruar me kohe. Me djallin duhet te ndeshemi perdita. E rendesishme eshte djalli te mos na nenshtroje. Kjo eshte sfida kemi perballe si komb.
Kam qejf te shkruani bashke me mendimet e ardi2005. Do i lexoj 100%. C'mendoni per hebrenjte.
Hebrenjte ne bote. Ju rekomandoj nje liber.
I AM JEWISH
Personal Reflections Inspired by the Last Words of Daniel Pearl
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/1...5327351-7175359
Sipas librave te shenjte hebrenj duhen edhe 1735 vjet te tjera te realizohet nje nga profecite me te medha ne miliarda vjet.
Kush jane hebrenjte ne arenen nderkombetare? Hudini ka dhene magjine. Franc Kafka ka dhene romanin. Einstein ka dhene relativitetin. e sa e sa miliona te tjere.
Pse urrehet kombi me brilant ne bote?
Permendet si shprehje gjeografike. Nuk permend ndonje popull palestinez sepse nuk kishte perndyshe do ishim marre skllever bashke me hebrenjte nga romaket.Fillmisht postuar nga ardi2005
Emri Palestinë përmendet edhe në Bibël që është mëse 2000 vjet e vjetër.
Palestinezet ata qe i referohesh ti palestineze jane 100% arabe!
Palestina eshte emer latin. Vjen nga fjala POLSHTIM = pushtuesit nga Egjypti
Mos i beso Myftiut te xhamise se qytetit sepse as shqipen nuk di ta shkruaje mire nese ka arsim te larte. Pse vete ne xhami ti? Jam 100% i sigurte ardi2005.Fillmisht postuar nga ardi2005
Atë që Shadow of self e thotë është plotësisht e pasaktë dhe përmbanë karakteristika racistike dhe shoviniste.
Unë nuk besoj, dhe jam 100% i sigurt se Shadow of self nuk është hebre/cifut. Nuk ka hebre që dijnë gjuhën shqipe kaq mirë dhe që e njohin historinë e Shqipëris/ Shqipëtarve kaq mirë si Shadow of Self.
Robert Jakov Shvarc eshte studiuesi me i mire i gjuhes shqipe pas Aleskander Xhuvanit. Ska lindur ne Shqiperi edhe eshte hebre. Jam 100% i sigurte ardi2005. Besoji hoxhes dhe xhamise se lere varja. ardi une flas hebraisht, yidish, gjermanisht, shqip, frengjisht edhe anglisht. E beson ti kete? Pyet hoxhen..
Vazhdim:
Deuterium thote se djalli nuk vdes. Merr forma, fe, karakteristika te ndryshme. Qellimin e vet e ka deklaruar me kohe. Me djallin duhet te ndeshemi perdita. E rendesishme eshte djalli te mos na nenshtroje. Kjo eshte sfida kemi perballe si komb.
Kam qejf te shkruani bashke me mendimet e ardi2005. Do i lexoj 100%. C'mendoni per hebrenjte.