HEAVY METAL

shqipe

Primus registratum
Re: HEAVY METAL

Hail to the KINGS :wub: :rockband: :wub:

band.jpg

shqipe

Primus registratum

nje pershendetje me nje nga kenget me te bukura te Gamma Ray degjojeni ketu!Land of the Free

I madhi Kai Hansen!!!! E kam pare ne koncert, eshte me vertete nder me te miret si kitarist ashtu edhe vokalist! :wub: :wub:

wacken2003_08.jpg

korn83

Forumium praecox

me pelqen teper "forsaken" e kenduar bashke me Jonathan Davisin...teper ama...me jep ndonje keshille,psh kush eshte albumi qe te duket me i bukur qe ta marr :wave:

epiphany

Primus registratum

mua albumi i pare "The sickness" me pelqem me shume.mbase edhe sepse me "down with the sicknes" qe eshte aty ,i kam njohur si grup dhe me kane pelqyer shume.edhe "the game" e po ketij albumi eshte shume e bukur...te them te drejten mua me pelqejne pothuajse te gjitha si te albumi i pare dhe i dyti "Believe" qe fillon fuqishem fare me "prayer".(shpresoj mos te te kem bere lemsh /pf/images/graemlins/laugh.gif )
:wave:

Ps. sdq per momentin mezi po pres koncertin e system of a down ne 30 maj

korn83

Forumium praecox

:wave:
faleminderit
sa per albumet e system of a down i pata te tera,por tani kam vetem nje miks me disa nga kenget me te bukura...nuk me pelqejne shume si grup...kenget me duken te ngjashme,megjithese duhet te pranoj qe zeri i kengetarit eshte fantastik fare :thumbsup:
nje pyetje...armen eshte vetem kengetari,apo jane te gjithe pjestaret e grupit armene? :wave:

epiphany

Primus registratum

armen jane te gjithe.artistikisht jane rritur ne amerike pvr se vecantia ka mbetur.fillimisht dhe mua me dukeshin njelloj kenget por kane nje orkestrim shume te larmishem dhe mbi te gjitha shume te fuqishem.

korn83

Forumium praecox

Mindless Self Indulgence...shume te veçante!!!jane nga Nju Jorku
motres sime i pelqejne shume,pra nuk kane muzike shume agresive...MSI i therrasin shkurt :thumbsup: