Re: Harruam te urojme Drinin!
Faleminderit te gjitheve per urimet (rastesisht e pashe dhe temen se s'me kish thene njeri gje). Te njejtat gjera te mira ju uroj dhe juve kurdo qe ti keni ditelindjet.
Enton, birren tende do e marresh kur te vish se s'ta porosis dot qe ketej /pf/images/graemlins/smile.gif
Admirali, pak nga pak lihen te gjitha /pf/images/graemlins/wink.gif
Emanuela, c'eshte e verteta s'i thashe njeriu, por Essenza e forumit per te marre hak per urimin qe i pata bere, me uroi biles para kohe se mos mbushej kutia e mesazheve private diten e ditelindjes /pf/images/graemlins/smile.gif
Ema, aparati vjen me vonese por do e quaj si dhurate qe ia bej vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif
LR, makina gati eshte,
une per vete gati jam,
me duhen vetem nje pale krahe,
ta kthej ate bidon ne aeroplan.
Jam qethur dje, dhe zbulova nje fije te bardhe floku (thinje te jete valle?) qe s'pertova ta shkul. Ja si duket jeta pas nje viti /pf/images/graemlins/smile.gif
McByrek, edhe 100 grupo, ditelindjet nuk jane dite vuajtjesh por kujtese qe po kalon koha dhe duhet ta shfrytezojme ne maksimum cdo sekonde qe na jepet. Rrofsh qe nofka jote me sjell eren e parezistueshme te byrekut trekendesh qe po ma prish trunin e do iki vrap jashte sapo te printoj dhe nja dy gjona ketu ne zyre.
Dhurate per ditelindje nuk kam marre as nga prinderit te cilet e harruan per vete (pervec mbremjes se djeshme nga Kordelja dhe Mandi) dhe nuk prisja nga njeri. Po mendoja t'ju ftoja gjithe juve qe jeni ne tirane per ndonje kafe por do falimentoja me kete rast duke qene se ma ka qejfi ta boshatis kuleten kur dal per qejf :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif
Falenderoj dhuratat e Kordeles dhe Mandit si dhe Eni_883 dhe nje person qe s'futet ne forum (e di vete ajo /pf/images/graemlins/wink.gif ) per prezencen e tyre. Kalova nje mbremje te kendshme fale jush. Faleminderit te gjitheve.