Harap trashegime!

H

harap

Guest
Re: Harap trashegime!

hajt se spo ja prishi /pf/images/graemlins/smile.gif
po se ka aedhe ndonje tjeter sme vjen keq /pf/images/graemlins/tongue.gif

stellina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]hajt se spo ja prishi /pf/images/graemlins/smile.gif
po se ka aedhe ndonje tjeter sme vjen keq /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
çpo te duhet nje tjeter,un e jam teper per nje djal si ti,bile zdi si mi ka marr zoti mend e kam ra mren se e mjera un me ty...hahaha /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

[qb]ej po shoh me kujdes se paskam pas kandidate po asnjera sma ka shprehur hapur /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
amon me amon ku i ke pas syte qe te paskan ik keto kandidatet prej shalsh .
ki menien ne mesim her tjeter :smash: :smash: :smash: :smash: :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga stellina:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb]ej po shoh me kujdes se paskam pas kandidate po asnjera sma ka shprehur hapur /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
SHif e shkruj tani dhe boj nai zgjedhje ...[/qb]
e din mir ka me zgjedh po turperohet shpirti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Haha Vetem Ai qe nuk ka Turp megjithate mua me tha . e kam Zgjedhur Eshte CANDY...

stellina

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
SHif e shkruj tani dhe boj nai zgjedhje ...[/qb]
e din mir ka me zgjedh po turperohet shpirti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Haha Vetem Ai qe nuk ka Turp megjithate mua me tha . e kam Zgjedhur Eshte CANDY...[/qb]
Tedi..kush asht kjo se po bahem xheloze un..uffa.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

TEA bere nje gabim te vogel mund te me kene ik nga ndonje vend tjeter po kush vjen para shaleve nuk shpeton dot .hahahahahah. /pf/images/graemlins/smile.gif

edhe nqs me pyesni perse Candy , sepse keshtu me pelqen amstel /pf/images/graemlins/smile.gif

stellina

Primus registratum

[qb]TEA bere nje gabim te vogel mund te me kene ik nga ndonje vend tjeter po kush vjen para shaleve nuk shpeton dot .hahahahahah. /pf/images/graemlins/smile.gif

edhe nqs me pyesni perse Candy , sepse keshtu me pelqen amstel /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
meqe tea ka gabuar ather jam un nr1..urraaaaaaaaaa

TEDI

Valoris scriptorum

Stelina MOs U bej Xheloze . E di vete ai ... Po deshi nai gjo te thote vete... I kam mesuar ca menyra si te kontaktoje njerezit e pakontaktueshem ...

TEA

Forumium maestatis

[qb]
[qb]TEA bere nje gabim te vogel mund te me kene ik nga ndonje vend tjeter po kush vjen para shaleve nuk shpeton dot .hahahahahah. /pf/images/graemlins/smile.gif

edhe nqs me pyesni perse Candy , sepse keshtu me pelqen amstel /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
meqe tea ka gabuar ather jam un nr1..urraaaaaaaaaa[/qb]
prite iher prit se po ngaterrojm shain me sheqerin se nuk ishte per mu me . di vet ai qe kur me la ne aeroport tu prit ....
... une i thash harpit me qe te hapte syte se nuk kishte kuptu /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

si eshte puna kur je nejri i mire te gjithe te duan /pf/images/graemlins/smile.gif

stellina

Primus registratum

[qb]si eshte puna kur je nejri i mire te gjithe te duan /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Kush dreqin te don ty..hahah,ska le ala ajo qe te don kot gzohesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Eshte Nje Stelina po eshte Anonime . Mua ma tha iher Ktu n TIrone ... Mgjt mos ki dert se nese ti insiston shume ne kerkesen tende ahere Kapterri .M fal Harapi do e marre parasysh kerkesen tende ...

stellina

Primus registratum

[qb]Eshte Nje Stelina po eshte Anonime . Mua ma tha iher Ktu n TIrone ... Mgjt mos ki dert se nese ti insiston shume ne kerkesen tende ahere Kapterri .M fal Harapi do e marre parasysh kerkesen tende ...[/qb]
mire mire un pres se e re boll jam,ather mos harroni me na i ba dhuratat /pf/images/graemlins/smile.gif , deshta me than urimet mu e harapit se tash ju ftojme ne dasem... /pf/images/graemlins/tongue.gif

H

harap

Guest

epo sa here duhe ttju them qe sdo martohem.
/pf/images/graemlins/wink.gif

lola

Primus registratum

URIME! URIME! Na e shtofsh kombin me shume cilimij!
:rockband: :rockband: :rockband:

stellina

Primus registratum

[qb]Eshte Nje Stelina po eshte Anonime . Mua ma tha iher Ktu n TIrone ... Mgjt mos ki dert se nese ti insiston shume ne kerkesen tende ahere Kapterri .M fal Harapi do e marre parasysh kerkesen tende ...[/qb]
Uh,u merzita besa...spo e marr hiç harapin,kisha hallin per me pas nje unaz arit se per tjeter spo e kam fort prob /pf/images/graemlins/laugh.gif ,ather harapi her me thot qe me don her jo /pf/images/graemlins/frown.gif ..vajza hidhuni ju tesh se un po terhiqem /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Pse per Unaze e deshe ti HArapin . Po ashtu shko ke haremi se te vesh komplet me Ar e Flori ai ...

stellina

Primus registratum

[qb]Pse per Unaze e deshe ti HArapin . Po ashtu shko ke haremi se te vesh komplet me Ar e Flori ai ...[/qb]
Haha,po ku e di un se kush esht haremi..ka mbete mbapan pak me historite tuaja..por mgjth ti Tedi keke djal i lezetshem..BRAVO... /pf/images/graemlins/smile.gif