Harap trashegime!

Elian

Primus registratum
Re: Harap trashegime!

Cuna, sa fola me Harapin ne telefon ... nje za i embel (se mos e merr per keq mar ti) ne sfond me la te kuptoj qe dicka kishte ndodh me verte.
Tani per ju qe doni ti bni nje dhurate Harapit, mund te nise ne kete conto bancare leket ....
3456723/45 ABI 34289
Harap Zotnia
Banca Di Roma
/pf/images/graemlins/tongue.gif

H

harap

Guest

po Eliani ka te drejte aty mi dergoni /pf/images/graemlins/smile.gif
Tedi kot lodhesh se haremin se leshoj gjalle /pf/images/graemlins/smile.gif grate i leshoj e ate jo /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.S. Elian 50 me 50 dona me i nda leket ee /pf/images/graemlins/tongue.gif

H

harap

Guest

ok ma mire ishalla bahen leke per nje ferrari se me pelqen shume /pf/images/graemlins/smile.gif

Elian

Primus registratum

Ferrari ne miniature /pf/images/graemlins/tongue.gif

Me FIAT 131 ke me shku me e marre nusen /pf/images/graemlins/tongue.gif

H

harap

Guest

o per ashtu nuk shkoj me e marr hiç /pf/images/graemlins/smile.gif

skodrinon

Primus registratum

Harap mar mut ne nje shpi jena e prap e marrin te tjeret vesht se je feju para mejet.Megjithate thash po te uroj perpara kolektivit fshatar ne af /pf/images/graemlins/smile.gif
Uroj qe ....... po e le me kaq mjafton ?

alinos

Forumium maestatis

Harap te trashegohesh.
Elian ke hedh kanditaturen ti zemra, po shiko se ty te kam merak vete, kshu qe mos merr ment e Harapit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Elian

Primus registratum

Fillimisht postuar nga simply me:
[qb]Harap te trashegohesh.
Elian ke hedh kanditaturen ti zemra, po shiko se ty te kam merak vete, kshu qe mos merr ment e Harapit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Care kandidature mi? :eek:

alinos

Forumium maestatis

per tu feju re pra, vec hap syte se ke kohe, shifi i her gocat me rradhe, bashkejeto me njanen e masnej merr nje adoleshente pa eksperience /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]ok ma mire ishalla bahen leke per nje ferrari se me pelqen shume /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Harapo e kom i furrarri ke furrxhiu ktu e shet ai do me e ble ti ... HUdh kaparin 20 milion paradhonie ene kerrin e merr kur plotsosh 50 miloncin ... :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]po Eliani ka te drejte aty mi dergoni /pf/images/graemlins/smile.gif
Tedi kot lodhesh se haremin se leshoj gjalle /pf/images/graemlins/smile.gif grate i leshoj e ate jo /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.S. Elian 50 me 50 dona me i nda leket ee /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
E ce dum Haremin Pa gra mer ... APo thu Grate e jetes Publike... :confused: :confused: :confused:

H

harap

Guest

po nderroj mendje per me u martu se po shoh se simply_me qenka kthyer perseri edhe me duhet te pyes edhe njehere ate para se te fejohem /pf/images/graemlins/tongue.gif

durrsakja

Primus registratum

Ta pyesesh more gocen si jo, pytet gruja pare para se me rreshtu te tjera hahahahaha

Me delenxhi rob se ty Harap nuk paska /pf/images/graemlins/tongue.gif

H

harap

Guest

me marrsh te keqen se jam njeri i mire e prandaj kam kaq kerkesa per tu martu. /pf/images/graemlins/smile.gif
do martohem keni inat ju ??? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O HaRaP, po qe s'e eshte e vertete,
U TRASHEGOFSH :rockband: vlla,
po q'e se s'eshte atehere mos caj kok se jemi msu ne me rrena.

P.s.Vertet qe i paske bo njerzit budallenj se e shof qe gjith pysin po apo s'po martohesh (mgjths hallin e kam s'e kujt do ia lesh Haremin) e po t'qajn hallin.
O popull ky po terheq vemendjen ke vetja per me e mbajt vemendjen tuaj larg nga "nusja", HaRaP na trego icik si osht ajo se une jam shume kureshtare, he iher....

Ema

Goddes

Hahaah!

vetem une ene Bluja u tregum te zgjuta e morem vesh rrenen!
Hajt Harap u trashgofsh ene ne koke te Alinosit ishallah!
/pf/images/graemlins/smile.gif

Elian

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]Hahaah!

vetem une ene Bluja u tregum te zgjuta e morem vesh rrenen!
Hajt Harap u trashgofsh ene ne koke te Alinosit ishallah!
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
:eek:
E sigurte?

Zeus

Primus registratum

Une per vete ne rregull jam! Nje kurban do e kem sidoqofte!

Nese ka rrejt Mandi, heheeee, xhaxh ben mire te marresh arratine a te hidhesh ne ilegalitet se te gjeti belaja qe na fute spicat kot se koti!

Nese po rren HaRaP-i , pffff HaRaP-o ben mire ti kesaj here te rrish aty ku je se prape ne Rinas do me kesh kur te vish (po erdhe) dhe te piu e zeza te piu, po nuk te lame te besh rrugen Rinas-Tirane ne kembe! Jo vetem qe do te te leme ashtu, po do na kesh gjate gjithe rruges e po bere autostop do u themi robve qe te mos te te marrin!

Hajt shnet te gjitheve se e di une si zgjidhet kjo mesele!

P.S. HaRaP-o me prit ne areoport te merkuren! Oren e di vete ti!

Teardrop

Primus registratum

Kujtesen e kam te mire...
Nje here e nje kohe ne af e vjeter harapi hapi llafin se ishte feju mandi...
Kjo eshte hakmarrja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif !
SIMPLE

Horri :tipsy: :smash: