Hakerët kapin foto nudo të Kim Kardashian

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumiKanye West me të vërtetë do të zemërohet...
Dikush ka marrë fotot lakuriqe të gruas së tij Kim Kardashian përmes internetit - duke e bërë kështu yllin e realitshow-it viktimën më të re të këtyre e hakerëve.Këto fotografi ishin postuar në websitet si 4 chan dhe Reddit, dhe për shkak se janë ballafaquar me reagime të ashpra, ato janë fshirë menjëherë.

 

Dreamer

Under the Dome
Aman po kjo ka bere sa e sa filmime hard qe i gjen ne Rrjet e kta i kan marre foto ku ajo eshte e zhveshur?
Te qesh me te madhe ?
Lol :D
 

scadarsko

Locus omnem
[Unik] said:
n'en sqetn po kjo ka bere sa e sa filmime hard qe i gjen ne Rrjet e kta i kan marre foto ku ajo eshte e zhveshur?
Te qesh me te madhe ?
Lol :D
Yyyyy shifeee si ka dale kjo moooo hahaa me lesh nen sqetulla
 
Top