Hajduti-Hurmave ngrihet ne detyre...

personazh

Valoris scriptorum
Re: Hajduti-Hurmave ngrihet ne detyre...

lale te njelet mes nesh, po une bossin e kom me titull Ragioniere /pf/images/graemlins/laugh.gif ......

papi, qafsh se me ze makina mu e lal, edhe kabriolet te jete

mostro

Putraku

S'kemi pa akoma provat..dum qe nazhuku te qis paret dhe te na qerasi me birre te gjitheve......
per ta festu e kom llafin,pastaj te merremi me thashe themet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Duto paske llafe ti re, une thashe se e kisha hak nje faqore birre po mesa shoh aha edhe ti na dole firme piramidale...
Nejse une te ul edhe nga detyra po deshe lol
Keshtu qe kujdes... /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

çerri me akulole ke dora e pi birren ti me rafshin dy pika ne batare mu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

putro ho me lal e pi biiren kjo 'edra?...se ne burrnia nuk bojm naze per kshu asortimentesh.

Petroninsja

Primus registratum

Duti ketu sflitet per burreri i dashur perkundrazi per grarreri dhe jam ne gjendje ta pi nje faqore burre per shendetin tend, pune tjeter pastaj nese sdo te na e japesh....
Po ashtu edhe nje tas me akullore e ben punen...
Mundesisht me luleshtrydhe dhe arra... /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

hik m'kthej pergjigje ti i her sa t'hudh akulloret e birrat ne gota e tasa une /pf/images/graemlins/tongue.gif

Petroninsja

Primus registratum

Po re e pi birren, kot tani...
Ec hudhe nje faqore aty.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

po ne ven ere, birre, e ça te dush ti, mjafto deshira mire me i bo gjojnat.

me kthej i çik pergjigje ke PMMMMMMMMMM-ja! :mad:

Petroninsja

Primus registratum

Je i sigurt qe me ke kthyer mua pergjigje ne PM?
Se nese behet fjale per muhabetin e vjeter, fola me tet moter dhe i sqarova ca gjona per ate mikun.....
Nejse po ta qendis nja dy gisht leter...
Po hudh birren ti... /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

hahahah....
ho mi te qeka blloku PM-ja e?
epo po kaloj athere, te jap birren e te te zhbllokoj edhe PMMMMMMM-ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

Nje ngritje ne detyre dhe kaq qetesi, e di une i zoti punes asnjehere nuk ndihet ne kesi rastesh, sa modest qe je...po nje arritje eshte nje arritje jo shpesh i kemi te tilla /pf/images/graemlins/wink.gif
ej po si thone te mocmit edhe po s'deshe ti fjala del...fjala me dy vete ka kom edhe ec vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

urime urime, thuj kapos te rrisi dhe busta pagen,ose po deshi t'i japi edhe ne te zeze vetem ta rrisi eshte e rendesishme.

P.S o nazho me vjen keq per xingun se e pat interi e bobo vieri bashke me te /pf/images/graemlins/tongue.gif

Petroninsja

Primus registratum

ZEve lere te gjorin se i iku rroga duke qerasur robte, ska futur asnje leke ne xhep qe nje muaj te shkuar....
Po se leme te qete derisa te na japi birren se na iku goja mbrapc lol... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une thash se te kishin ngrit ne peme, ty te paskan ngrit ne detyre! Hajd moooo, e gzofsh postin e managjerit!

Ehh ndersa une sa pashe "Hajduti i hurmave ngrihet...." mendova se mos u ngrit nga varri /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif
kjo tema duhet te quhej "1001 menyra me te rrjep i birre"

ps: lajm i funit ky: do hapka nji hotel tjeter shefi, me lendine rreth e qark e te madh qamet, per me bo dasma sidomos......Xingo do vish te te gjej pune: Te lefesh si qen! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nazho, Statusi Civil i Pronarit :idea: :goofy: :smash: