Hajd po e provoj dhe une njehere

Admirali

Primus registratum
Hajd po e provoj dhe une njehere

Nje Gjermane ishte me pushime ne veri te Shqiperise. Atje na u njoh me nje malesor vigan dhe na u dashurua me te. Kur po i vinte fundti pushimeve, i thote gjermanja malesorit qe te shkonte me te ne Gjermani, Jo i thote malesori. Po pse e pyet ajo, sepse kam bageti dhe toka ketu, i thote ai. Po mire i thote ajo, nuk ka problem, se une jam e pasur dhe te te blej cfaredo te duash ti. Po mire i thote ai, pse do qe une te vij me ty? Sepse une te dua i thote ajo. Tjeter i thote ai. Sepse ate "mikun" e ke shume te madh. Mendohet pak malesori dhe i thote: dakort , ja te pyes vellain e madh dhe te te kthej pergjigje. Gjermanja cuditet dhe i thote se pse do pyesesh vellain. Po ja i thote malesori, vellai nje dite doli ne mal per dru, dhe qe nga ajo dite, arusha vjen mengjes per mengjes ne shtepine tone dhe na sjell mjalte.

Admirali

Primus registratum
Re: Hajd po e provoj dhe une njehere

Nje burre po priste ti lindte gruaja ne martenitet. Del infermierja nga salla dhe i thote burrit: - pergezime, jeni baba i nje djali qe peshon 3.6 Kg-, mese normale ia kthen burri, une merrem me sport, apo nuk kam nje oxhak, a don ta shikosh- e pyet ai infermieren. Ajo iken e skuqur. Prape vjen infermierja dhe i thote - pergezimi zotni, jeni babai i nje djali te dyte qe peshon 3.6 Kg- prape burri i thote- mese normale, shih ca muskujsh kam, jam sportist, apo nuk kam dhe nje oxhak, a don ta shikosh- e pyet ai, infermierja iken e turperuar. Mbas 5 min vjen doktori dhe i thote ketij burrit- urime zotni, jeni babai i nje djali te trete qe peshon po 3.6 Kg. Burri i thote doktorit qe kjo gje eshte mese normale, pasi ai eshte sportist, ben palester, ka muskuj, dhe qe ka nje oxhak te madh; e pyet burri doktorin nese don qe t'ja tregoje atij oxhakun. Doktori i thote - pikerisht aty desha me dal dhe une, ate oxhak ben mire ta pastrosh, pasi qe te tre femijet i ke zezake.

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Admirali

Primus registratum

Shkon lepuri tek ariu dhe e pyet nese ka droge, ariu i thote qe jo. Te nesermen lepuri shkon prape tek ariu dhe e pyet per drogen, prape ariu i thote jo. Ky muhabet zgjati disa dite, derisa me ne fund ariu u merzit dhe shkoi tek ujku me i marre nje qese droge borxh. Vjen lepuri dhe pyet ariun nese ka droge, ariu i nxjerr qesen dhe i thote:- ja ku e ke, se me cave trapin- lepuri buzeqesh dhe i nxjerr nje dokumet dhe thote- Antidroga, je i arrestuar.

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Admirali

Primus registratum

Nje grua, kur burri nuk ishte ne shtepi, merrte dashnorin ne krevat. Nje dite e pa djali i vogel, dhe per te pare se cfare do bente, u fsheh tek dollapi i rrobave. Mirepo burri kthehet heret ne shtepi, dhe gruaja e fut dashnorin ne dollap, pa e ditur qe aty eshte djali i vogel. Midis djalit dhe dashnorit zhvillohet ky muhabet:

Djali - erresire ketu
Burri - po
Djali - kam nje top beizbolli, don me e ble?
Burri - jo, faleminderit
Djali - im ate eshte jashte
Burri - dakort, sa kushton topi?
Djali - 300 $
Burri - ok

Me ne fund dashnori ia del qe te ike pa e pare i zoti i shtepise. Por rastis qe dite tjeter te perseritet po e njejta skene, burri vjen heret ne shtepi, djali ishte ne dollap, kurse gruaja e fsheh dashnorin ne dollap. midis tyre zhvillohet nje dialog tjeter:

Djali - erresire ketu
Dashnori - po
Djali - kam per te shitur nje shkop beizbolli
Dashnori - flm, nuk e dua
Djali - im ate eshte ne dhome
Dashnori - dakort, sa?
Djali - 700 $

Dashnori iken. Kur vjen fundjava i ati i thote djalit qe te shkojne te luajne beizboll, por djali i thote qe nuk i ka me topin dhe shkopin. Ku i ke- e pyet i jati. Ia shita nje shoku i thote djali, po sa? 1000 $ i thote prape ai. I ati e merre djalin dhe i thote: do shkojme ne kishe qe te rrefehesh, per mekatin qe ke bere duke i shitur shokut tend gjera pa vlere. Shkojne ne kishe dhe djali hyn tek dhoma e rrefimit, prfiti ishte nga ana tjeter.
Erresire ketu - thote djali
Aman te lutem mos ma kujto se me kan ik kot 1000 $ vetem nga kjo shprehje - i thote prifti.