GUDMORNING ALBANJA

GUDMORNING ALBANJA

Hi everybody. Dua te diskutoj ne kete forum se kush esht mendimi juaj per emisjonin e mengjezit GUDMORNING ALBANJA. Esht ber kaq vjet qe e nigjoj perdit dhe sado qe nuk jam dakort me ato qe thuhen nga gocat aty prap nezi pres te qeli dita qe ta nigjoj prap.Me esht ber si drog mengjezi.

i_own_u

Primus registratum
Re: GUDMORNING ALBANJA

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
A e shef kush ket emisjon ?

[/ QUOTE ]

ti estela dhe Ujku81...

i_own_u

Primus registratum

aha mir bo

epo te ngrihesh ne mengjes e te shikosh programet Shqiptare ne TV

dotethot qe sje normal

GrifshAAA

Primus registratum

S'e njoh. :d

Me duket se e ke fjalen per Goodmorning Albania qe e drejton Aldon Lipe....dhe kur jam ne Tr e kam pare ndonjehere....po nuk me terheq fare. Nje idiotllik i madh.:-s /pf/images/graemlins/shrug.gif

ssssssss

Primus registratum

pfffffffff program koti fare.nder programet me te deshtuar te top channel dhe top albania radios /pf/images/graemlins/smile.gif

estela_boston

Primus registratum

deri tash po shof vetem inatcinj por megjithmen deshta me e diskutu kete emisjon. jam shum dakort qe nganjeher nuk jam dakort me ato qe behen aty se nuk jam dakort me mnyren qe tallen femrat. keshtu jemi ne megjithmen ne femra?

pippo

Primus registratum

per mendimin tim duhet ta zvendesoje me filma vizatimor .... jane me shume edukues......

pppppaa

Primus registratum

une e ndjek cdo mbremje dhe me pelqen shume... vazhdoni keshtu...

genci_belgjike

/pf/images/graemlins/lol.gif

Aiola

Primus registratum

Ky titulli i temes /pf/images/graemlins/booki.gif....nejse /pf/images/graemlins/shrug.gif....
Aldo eshte nje ironik i madh dhe mund te jete edhe i suksesshem (rralle, por eshte). Dikur ka bere Telebuckon /pf/images/graemlins/thumbsup.gif, nese ju kujtohet diku nga mesi i viteve 90-te. Ishte regjisori i saj.
Me pas ka tentuar regji, redaksi, te drejtoje stafe, gazata, lajme, Fiksin, e tani, bashke me gjithe te tjerat, ben edhe ate pacavuren e shkruar bezdisshem "Miremengjes Shqiperi".(Do ishte me bukur keshtu? /pf/images/graemlins/idea.gif Apo eshte pershtypje imja? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif)
Kurse ajo Paloma....Rudina...qe kujton se eshte drejtuese, kengetare, gazetare /pf/images/graemlins/rockband.gif(meqe ra fjala, pasi ia mbushen mendjen tek Topi se eshte e zgjuar, e regjistruan edhe ne fakultet e edhe pse nuk paraqitet asnjehere ne te, ajo vazhdon te jete studente per gazetari /pf/images/graemlins/shrug.gif!!!!)...eshte trishtuese te degjosh fjalite e saj.
Nuk para kane shume kuptim. As perulja e Aldos deri ne ate pike sa te pranoje kaq gjate nje emision, ku tek e fundit, nuk percjell asnje vlere.
Megjithate, sipas kokes vihet festja /pf/images/graemlins/wink.gif...dhe ky emision vazhon te transmetohet edhe pas pese vjetesh. /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

pppppaa

Primus registratum

Aio mos me thuaj qe ti ke qene gazetare te topi dhe te kan heq /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Se pervec kesaj nuk arrij te gjeneroj asnje arsye te forte sesi nje antar fringo i ri futet ne forum te shtunen ne mbremje (!!!) dhe shkruan gjys faqeje per Goodmorning Albania /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Aiola

Primus registratum

Jo, nuk kam qene gazetare...dhe aq me teper tek Topi...
Kjo puna e se shtunes...nuk eshte e tera keshtu... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Une e shof nje ose dy here ne vit. Mbaj mend nje here qe u be nje sfilate mode e ndoqa vetem per modelet /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe nje here tjeter ne vit kur behet finalja e Miss-it te pishinat. I kam qejf ato gocat e gjimnazit se me kujtojne kohen time /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa per kusurin s'ja vlen, sidomos Paloma syshtremse qe te fut friken kur e afro kamera.

njemik

Primus registratum

Shum emision i bukur. Prej ketij emisioni e hoqa topin nga numri 1 ne telekomande qe mos te kem asnje shans ta coj tv aty ne mengjes
Ishalla e mbyllin tani qe topradion e moren ata te Vajdinit
Te shofim kush do ja ngec aldon njeri tjetrit se palomen po hoqi Berisha sollakun do ta fusin brenda se ka shtyp njerin mu ne mes te Tiranes

estela_boston

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Shum emision i bukur. Prej ketij emisioni e hoqa topin nga numri 1 ne telekomande qe mos te kem asnje shans ta coj tv aty ne mengjes
Ishalla e mbyllin tani qe topradion e moren ata te Vajdinit
Te shofim kush do ja ngec aldon njeri tjetrit se palomen po hoqi Berisha sollakun do ta fusin brenda se ka shtyp njerin mu ne mes te Tiranes

[/ QUOTE ]

TI QEJKE FRIKACAKU ME I MADH SE JAM E SIGURT [ndaluar] PUNO ME ATA TE EMISJONIT DHE QEJKE XHELOS I MADH DHE INATCI.

S

Scorpion

Guest
Re: GoodMorning Albania!

Emision i bukur! Ata qe shprehen kundra e qe ironizojne kane qejf telenovelat e lajmet. Hallall.

Eshte emision me ide origjinale te pakten.

Hajd shnet!

shqipe2006

Primus registratum
Re: GoodMorning Albania!

Ej ju qe thoni "eshte emision i bukur" e keni me gjithe mend apo talleni?!!!!
Nje emision me disa shushka qe nuk e di ku i peshkon drejtuesi "mendjendritur" dhe teper ironik, i cili tallet me to si me lekuren e gomarit. Dalin e thone: Aldo na kenaqet, eshte emision shume i bukur, mezi presim per t'a pare... Se ç'ka per t'u pelqyer aty une nuk e di. A me thoni ju qe ju pelqen ku qendron e bukura ne te??