Gruaja e emancipume

Seriozi

Primus registratum
Gruaja e emancipume

1-Ishin mbledh grate dhe po flisnin per emancipimin.Ajo qe drejtonte mbledhjen po ju thoshte:emancipimi nuk vjen pernjiheresh eshte nji proces i gjate etj...prandaj ketej e tutje nuk duhet te ulim koken dhe t'ju bindemi burrave verberisht.Kur kthehet nji nga keto ne shtepi burri i thote na bej per te ngrene kjo ja kthen:-beje vet une jam e emancipuar tani,grua me sill nji gote,kjo prape:merre vet se u emancipova une e keshtu me radhe.Kur shtrihen per te fjetur dhe filluan amoren kjo i thote:pa prit njehere se do te hypi une siper tani,se jam e emancipume.Mbledhjen tjeter do tregonin te gjitha si ja kishin kaluar.Kur i erdhi radha kesaj te fliste kjo thote:Nuk ishte gje ajo puna e emancipimit-pse??-sepse te emancipuara te pa emancipuara ne e hakemi prap.

2-Merushja me Merjemen kishin dale ne pazar.Kur afrohen prane nji tezge me patate Merushja thote:-Qyqa moj Merjeme kur shof keto patatet me kujtohen koqet e Bajromit tim.Uaa ja pret Merjemja pse kaq te m'dhoja i ka koqet Bajromi yt.Jo kaq te m'dhoja ja kthen kjo por kaq te pista

loaded

Primus registratum
Re: Gruaja e emancipume

Hahhahahahahhaha... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif E forte ajo e para.

Seriozi

Primus registratum

1- Nji çun kishte ngelur pa pune,perdite merrte gazetat i shkreti dhe i telefononte atyre qe kerkonin pune,por hiç.Njiherë lexon ne nji gazete se diku ne nji laborator grumbullonin sperme dhe paguanin mire.Shkon te nesermen tek laboratori.Ishte pak i ndruajtur se helbete nuk e dinte si do shkonte kjo pune.Aty sheh vetem nja dy veta ne radhe.Mbaron pune dhe iken.Te nesermen prap kjo gje vetem se ishin mbledhur me shume veta.Dhe keshtu çdo dite.Por kur shkon mbas nji jave shikon aty nji derro radhe te madhe.Uf thote kush rri mban gjithe kete radhe,po mundohem se mos hyj pa radhe.Dhe fillon kalo njerin kalo tjetrin shty andej shty ketej.Por arrin deri diku dhe shikon qe para tij ndodhej dikush qe nuk po e linte te kalonte,i fut nji te shtyme te forte po hiç,biles tjetri kthehet nga ky dhe e shikon.Kur ç'te shikoj kjo ishte femer.-Po ti moj çfare ben ketu, e di ti se perse po rrime ne në radhe.Kur kjo pa hapur gojen me bulçite e fryra ja kthen:-ëhë,ëhë.

2- Gruaja dhe burri pas nji darke romantike qe i kishte bere te dy çakerqejf fillojne ti rrefehen njeri tjetrit.Ne nji moment te caktuar burri e pyet:-grua dua te me tregosh te verteten,a ma ke dredhur ndonjiher.Dhe gruaja i thote vetem 3 here burre.Si i thote ky.-Po mi trego pak.E mban mend i thote ajo kur pothuajse falimentuam dhe nuk gjenim dot nji financues,dhe papritur hop doli a bosi nga Bostoni.Mire i thote ky,po hera e dyte.Po kur u semure dhe ishe ne rrezik jete dhe asnji doktor nuk po te merrte ne dore,..pastaj hop doli ai doktori italjan qe te shpetoi jeten.Si thote ky i perlotur ti ke shkuar me te tjere per te me shpetuar mua.Ti kam falur te gjitha hallall,po hera e trete.Po ja i thote kjo ne zgjedhjet e fundit per deputet te kujtohen qe te duheshin akoma dhe 331 vota per tu zgjedhur.....Si uluret ky tashme esëll, :goofy:

Bep,bep,jeeeee

Seriozi

Primus registratum

1- Dikush pyet shokun e vet:-Si njihen gocat e ndershme?Pse ja kthen ky.-Po ja e kam lon me njonen sot dhe me pelqen.Ky i pergjigjet:-Po ja kur ben dashuri ato nuk din si te sillen dhe jane te hutuara.Iken ky dhe te nesermen kur takohen e pyet hë mo si ishte ajo?Lëre,lëre ajo s'po dinte ç'te bente nga hutimi,aq e hutuar ishte sa ne vend qe ta vinte jastëkun posht kokes e vuri posht bythës.

-Sa e hutume motra :eek:

2-Nji çun po i kalonte mosha dhe nuk po martohej.Pyet nji shokun e vet si t'ja bej.Ky i thote po ja hapi namin vetes qe ke dy k*ra se keshtu i pelqejne burrat ato,(e vertete si ndonjera ketu ne forum)E mire i nxjerre namin vetes ky dhe u martua pernjiher.Naten e pare qe flen bashke ajo e pyet po ti ku e ke veglen tjeter,ky i zën ngushte i pergjigjet -ja kam dhën komshiut se i eshte prishur i veti po do ma kthej prape.Kaluan dite dhe jave dhe kjo perdite e pyeste hë mo a ta ktheu komshiu.Nji dite iken diku ky,dhe kjo me vrap te komshiu.Po ti ore pse nuk ja kthen burrit tim ate.-Ke i thote ky.-Po ja ore ate veglen.Oooo thote ky kam harruar,po futu brenda se do ta jap ty,dhe .....Kthehet burri nga sherbimi dhe sa hipen tek shkallet kur kjo bertet nga siper:po ti more idjot atë më të madhin i kishe dhënë komshiut e. :cry:

Seriozi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:
Fillimisht postuar nga ximi:
[qb] besoj se do jesh i kenaqur tani mistreco...
ps: meso mer amon me bo copy paste /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ok

Edhe ketu ti mistrec..??Me grate e emancipuara di dhe une nje pak te ngjashme...
Mblidhen grate ne kuvend dhe vendosin t'ua mbledhin burrave.Vendosin: Qe sot,burrat te kujdesen per femijet,te gatuajne ,te lajne..etj
-Pas nje muaji do te mblidhemi dhe do te shohim rezultatet...
Mblidhen perseri pas nje muaji dhe pyet kryetarja.;-Ti ..filane ...a pe ndonje rezultat...
-eh,diten e pare ...eh
-Diten e dyte ,fillova te shoh pak ndryshime...
Diten e trete ...,gjithcka ne rregull...femijet i kishte marre ,punet ne rregull,dreka gati.. /pf/images/graemlins/smile.gif
-Po ti...filane...???
Edhe une -thote.. - diku nga dita e 4-5 e vura re ndryshimin dhe c'do gje ok.. /pf/images/graemlins/smile.gif
-Po ti ...filane...??
Eh ,edhe une keshtu...Shkova ne shtepi dhe i thashe burrit....-Qe sot ...vete do te gatuash,do te marresh femijet nga shkolla ...do te pastrosh...boll me ...
-Diten e pare....asgje..
-Diten e dyte....asgje ..perseri
-Diten e trete...eh..
-Diten e katert...coku fillova te shihja me njerin sy.....

Seriozi

Primus registratum

Se mos na bohesh dhe ti e emancipume /pf/images/graemlins/laugh.gif se paçen e bera vet unë. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Po ja merr doren dhe ti kesaj pune..... /pf/images/graemlins/wink.gif Te shohim c'do n'a besh diten tjeter.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

evis9

Primus registratum

Shkon njoni me ble televizor
i pelque te shkretit nji i modh fare
-Or ti zotni sa bo ky pilipsi ktu re?
-Ku ka pilips Filipsi thuj.....
-Or ti mos u tall me mu per ket Pilipsin e modh jom tut pyt...
-Po pra po nuk thuhet Pilips po Filips.....
-Ficke e semes qekur e paskan bo p-f kta horra

adhamudhi_philly

Primus registratum

po pra kshu e beri dhe nje kamarier ktu :
ulet shqiptari i sapoardhur ne amerike ne lokal, kamarieri shqiptar gjithashtu, i thot klienti: o kamariero ma bie nji coca cola se jam i etur, kamarieri i pergjigjet, o mer daj se i thon koka kola ktu jo coca cola, C thuhet K ktu, mendohet klienti i shkret, dhe i pergjijet, mir me cun sipas teje si me i then Carit te Rusise une?