Grua/Burre shqipetar apo te huaj

philly_fier

Primus registratum
Grua/Burre shqipetar apo te huaj

Kjo eshte per shqipetaret qe jane jashte Shqiperise.
Kur vjen puna dhe koha per tu martuar, do preferonit nje shqipetar apo te huaj apo ska rendesi.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Grua/Burre shqipetar apo te huaj

Alooooo o Fyeriiiii.... Fyeriiiii

hej...si kjo tema ke plot, plot, plot, fare plot...para se te hapesh teme te re futju i here me themel temave egzistuese dhe ke per te gjet qe kjo e jotja eshte konsumuar dhe jo vetem kaq po me sa mbaj mend une jemi therr e shkul per flokesh te nje teme e tille .... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E si përfundim ti e dojshe t'huj apo shqiptar? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/goofy.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ahahahaahhaahah uuhhhh sa kam qesh....ahahahahahaha....se maj men si e kam pas dash...tani me siguri e du ndryshe...

philly_fier

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">Alooooo o Fyeriiiii.... Fyeriiiii

hej...si kjo tema ke plot, plot, plot, fare plot...para se te hapesh teme te re futju i here me themel temave egzistuese dhe ke per te gjet qe kjo e jotja eshte konsumuar dhe jo vetem kaq po me sa mbaj mend une jemi therr e shkul per flokesh te nje teme e tille .... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif</div></div>

Po prandaj shqipetaret po duan te huaj me shume e me shume se ne vdesim te shesin nje cik mend, kush eshte me i zgjuari, kush eshte me shakaxhiu dhe me i shkathti.
Po mire ore cun ti ske pse shkruan dhe harxhon kohet me kete nqs e ke konsumuar me perpara. Ka the njerez te tjere ketu, you know. Jeta vazhdon edhe po nuk u pergjigje ti. Ti faleminderit per keshillen though, ca do beja une pa ty:)

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

o goca prej fieri...

e para: jam femer prej verteti...te siguroj qe ke nevoje per syze

e dyta: une te thashe qe mos mundohesh...forumet nuk jane vetem per te shkruar po edhe per te lexuar...mos ma merr per keq, kjo teme eshte thene dhe sterthene, ti nese je e interesuar mjafton ta kerkosh dhe gjen mendimet e plot personave aty....nderkohe tani ka shume pak vete qe shkruajne ne af...per ty e kam meqe je e interesume...

e treta: s'kam ça te bej...prandaj te pergjigjem... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

nirvana_m

Primus registratum

Kosova me shume perpjekje arriti ti jepte fund shovinizmit serb , duke u mbeshtetur nga superfuqite me te medhaja boterore, edhe pse era do te fryje nga verilindja ne drejtim te perendimit eshte mire qe gjithmone ta mbani nje ombrelle me vete ne canten tuaj,sepse ujku qimen e nderron por zakonin kurre se harron,gjithashtu mos harroni se nje frut mbas ngrenies se nje vakti ka gjithmone ndikim pozitiv per ju.

ere

Primus registratum

qyqa moj dahlia se ke as Dahli nick namein /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Al-Punk

Still here

Kam pershtypjen se vajzat preferojne te largohen pak nga djemte shqipetare, sidomos ato te mergimit te larget.
Sa me pak jete shoqerore te kete pasur e re ne Shqiperi, aq me shume tentojne te gjejne ndonje &quot;te huaj&quot;, qe nuk ka traditen tone, por nje tjeter kulture familjare.

Ndersa cunat shqipetare duan vetem vajza shqipetare
laugh.gif