Gjumè per kokrren e qejfit tek #ndihme Sop & Aop

Zemrushi

Primus registratum
Gjumè per kokrren e qejfit tek #ndihme Sop & Aop

<font color="blue">Pershendetje!!! Esht hera e pare qe un po hapi nje teme te re, edhe arsyja ishte teper e thjesht, ekam ven re qe shpesh here kur hym ne kanalin #ndihme gjejm usera te thjesht duke pritur ti jepet ndihme! mir po si Sop &amp; ashtu edhe aop flejne gjume te shumten e rasteve, pa marre parasysh ato qe qendrojne +v tek #ndihme , meqe rregullorja esht nese nuk jeni pran pc, qendroni deop +v. do doja ta merrnit parasysh dhe ta shqyrtoni nje cik, sepse vertet esht bere problematike... me falni per zgjatjen e tepert... </font>

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Gjumè per kokrren e qejfit tek #ndihme Sop & Aop

Po ti pse s'jep ndihme po sa vjen e ben direkte nick deop?!
Per mendimin tim ajo keshilla te rregullorja duhet hequr fare.Te gjithe aop-et qe sjapin ndihme se kane pune,e sjane prane pc-s duhet te dalin nga dhoma #ndihme derisa sbejne asgje.Ckuptim ka te rrish me voice te dhoma nderkohe qe ndihme sjep?! Sop-at nuk flene mos ki merak,se tashi meqe aop-et jane per pordhe ne chat e per te gjet dashnore,jane Sop-at qe japin tere kohes ndihme.

Me duket e tepert te hapesh aq me teper ti kete teme.

Zemrushi

Primus registratum

hehe un jap me shume se ty moj ndihme, ti hy edhe le nick name , un e vertet esht qe shpesh here hyj edhe qendroj deop +v, por fakti esht qe kur jam i lire jap ndihme, meqe jemi njerz qe kemi angazhime, dhe chati nuk o plan i pare, rregullorja esht shume e mire, ato qe ekan vendos ekan studjuar me mire se ty, kshu qe ti per vehten tende je 0 % per ndihmen qe jep karshi userave, jo 1 her po 100 her nuk jep ndihme, me sakt mbase mendon qe do te pyesin per komandat, edhe besoj qe si di te shumten e tyre, kaq kisha ....

^^MIA^^

Forumium maestatis

komplet qesharak dhe i pamenduar ky shkrimi jot.E po sdita komandat ,kam ku i gjej dhe ndihme jap.Skane ndonje shkence komandat, ns ,cs ,ms jane ndaj skane ku vene me shume.Ndaj mos me trego mua ndihmen qe jep ti apo dhe aop te tjere.

Zemrushi

Primus registratum

Je ti ajo e cila me ben te jem qesharak, sepse po flet sipas qejfit tend, Un Jap Ndihme, Dhe qendroj shume me shume se ty Online + Jam me aktiv me shume se ty, dhe tani po shpreh dhe mendimin tim qe 'ti' personalisht kte sop qe ke besoj qe nuk e meriton kaq.

^^MIA^^

Forumium maestatis

S'me intereson mendimi yt..as qe e marr ne konsiderate.Je thjesht xheloz.

E

EL-DIABLO

Guest

bla bla bla....Fjale pa fund pa vlere.....
Problemi qendron dhe ka qendruar ketu gjate experiences sime 6 vjecare qe:Sa marin statusin aop shqyhen neper private duke ju lut sopave etc etc une do boj kshu une do boj ashtu dhe sa e arrijne qellimin i vejne dhe prv +D jo qe nuk ndihmojne users te #ndihme por behen arrogante zgjidhja ka qene dhe eshte vetem nje...:Kush nuk eshte aktiv te ndihme te shkoje me te shumtit dmth /cs aop #ndime..#shqiperia del nick Kapish?? /pf/images/graemlins/wink.gif

Timi

Valoris scriptorum

Me vjen keq qe nje Aop i dhomave #shqiperia e #ndihme te ankohet prej kolegve te vet. Nuk po hyj ne detaje te thella por nje mendim. Zemrushi kur te kesh ankime te tilla flit me Sop ose tani qe je kap edhe me Sop flit drejtperdrejt me Founder. Sikur ska shum lezet te kritikosh te gjithe. Eshte nje e thenme italiane qe rrobat e pista lahen nen shtepi. Me kte dua te them sqarohuni bashke ku te doni por jo ketu. Sa per mendimin tend se meriton Sop o jo mos kritiko ate o ata qe ja kane dhene. Mos te behemi shum qesharak. Te flasim e te ankohemi per ate qe na takon. Gjith te mirat. Tema mbyllet..