Gjuhesia

gangsterja

Primus registratum
Ditari i ndjenjave te mia.

Eshte nate,dhoma eshte e erret,e ka mbuluar vetmia me mantelin e saj ne ngjyre te zi.Te gjithe po pushojne,te gjithe po enderroj ndersa une e zgjuar qendroj.Lotet pikojne pa pushuar,dhe ne zemren time kane ndaluar.

Heshtjen time te ngrysur askush nuk po e kupton,askush per te me ndihmuar nuk po vjen.Askush,askush nuk mund te me thote dicka,nje fjale sa per te me dhene nje fijez shprese per te vazhduar perpara.E une qendroj e ulur ne kolltuk duke degjuar muzike te trishtuar,me floket e pushpuritur dhe me syte e enjtur nga pagjumesia(nga lotet e shumte) me cigare ne dore dhe me shishen e Wiskit per te me bere shoqeri.

Pastaj trupi im pershkrohet nga nje rryme e ftohte ajri,trupi im pershkrohet nga kokrriza te vogla.Heshtjen time te vetmise po e shoqeron edhe hena.Qe me ndricimin e saj here qesh e here qan me mua.Madje duket sikur me thote:-"Mos qaj,por buzeqesh mbase dikush tjeter jeton per buzeqeshjen tende".Por une vazhdoj perseri me heshtjen time te ngrysur,ne ka perendi qe me shikon apo ndonje qe thelle me dashuron.

Tutje flak mbulesen e shtratit dhe vazhdoj te humbas ne rruget e pafund te jetes ne ato rruge ku une krijova iluzione dhe ne fund perfitova lendim dhe zhgenjim.Nje shi me prek lehte buzet dhe trupin,endem rrugeve si nje shpirt i vrare,por nuk mundem qe te shpetoj edhe pse e di se ku do te gaboj.Nuk mjafton kjo faqe letre per ta pershkruar dhimbjen dhe vuajtjen qe ndiej ne shpirt duhen muaj per ta kaluar................shekuj ..............

gangsterja

Primus registratum
Kam nje shprese qe do ta enderroj...........nje jete qe do ta vazhdoj.........nje lufte qe do ta fitoj..........nje armike qe do ta shkaterroj...........nje shprese qe do ta mbaroj...........nje njeri qe do ta dashuroj...........nje mike qe do ta mbroj..........nje shpirt qe do ta gezoj dhe nje perendi qe e dhuroj.

Edhe nje alate sic eshte vetmia,,,,,,,,,qe me dha shprese kur me tradhetoi dashuria.Kam shume gjera por ce do se asnjera nuk me lumturon madje edhe lumturin po ma mohon.Ndonese qendroj e trishtuar dua qe te tjereve buzeqeshje t'ju dhuroj dhe mos ta kuptojne gabimin tim,ket vetmi qe e rrethon shpirtin tim.........

I lutem zotit qe me shikon,nese lutjen time e degjon te me leje dhe ca kohe te jetoj.Nuk dua te vdes,por nga ana tjeter pse te jetoj kur njerezit me 2 fytyra te gezuar shikoj.Nuk e di as vete sesi kam mbijetuar,por une e di se dikushi me ka ndihmuar.
Ndjenja ime e fajit eshte si lulja e majit,
ndjenja ime e shpirtit eshte si lulja e blirit.

"Per dashurin vdes,per urrejtjen jetoj".