Re: Gjuetia e Rishtarëve
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E bukura asht qe ka nga ato qe mbrojne idene se "Forumi asht i lire, dhe secili ka te drejte te shkruje, nqs s'te pelqen dicka injoroje" dhe pastaj kur i takon te lexoje gjera qe nuk i pelqejne shkruajne "Kujt i plasi ajo cfare je ti, ca mendon ti etj etj." edhe kur postimi ne fjale s'ka te beje fare me personin e tyre.
Ksaj i thone "te hedhesh balte mbi balte" dhe "te shohesh 1, te mendosh 2 e te shkruash 3."
[/ QUOTE ]
Kur njeriu thote kujt ja ndjen se nga je ,apo se ca je,eshte sepse si intereson te di per personin ne fjale.Por kjo sdo te thote qe e tall ne sy te te tjereve,thjesht as te ben fare pershtypje nese dikush thote nga eshte dhe per kte ti qendron indiferente madje habitem pse duhet ditur nga jemi derisa jemi te gjithe nje kombesi,me duket komplet e panevojshme kjo gje ,dhe pikerisht kte gje kam shprehur.Dhe ne kete menyre shpreh mendimin tend per kte gje.
Une se di sa mendon ti 1 dhe shkruan 1 ,2 apo 3.Por personalisht mendoj dhe shkruaj ate cfare dua pa ndryshuar asnje presje te asaj qe mendoj.Dhe po te replikoj ne kete postim sepse e di mire per cfare e ke llafin dhe po te them gjithashtu,qe serish sma ndjen fare dhe cmendojne te tjeret edhe nese do isha une ajo qe do shkruaja qe jam nga Tirana ,kruja apo Dibra.
[/ QUOTE ]
Kush foli per tallje? Imagjino pak se si do behej sikur secili nga ne, ne lidhje me nje teme te caktuar apo me nje postim te caktuar te shpreheshim me : "kujt i plasi!" Sa here na takon te lexojme gjera aspak interesante, apo budalliqe te tjera? Ti vete thua : "Injoroje nqs nuk te pelqen". Ti nuk e njoron dot? Fakti qe jane te hapura 50 tema (bie fjala) s'do te thote qe medeomos ti duhet te shkruash tek te gjitha, aq me teper kur ajo qe ke per te thene ti s' eshte aspak interesante. Imagjino ti sikur une pas postimit tend te kisha shkruar ". Po kujt i plasi nese ty te plas apo jo" dhe ai qe do shkruante pas meje te thoshte te njejten gje per mua...Temat "shperfytyrohen" kur ne( edhe une) shkruajme edhe pse s'kemi asnje gje per te thene.
Dhe per tu kthyer tek puna e talljes qe permenda ne fillim, me ler te te them se asnjeri s'eshte ne gjendje te talle nje tjeter. Nqs njerit i kalon neper mend te talle nje tjeter, ne momentin qe mundohet ta beje, thjesht tregon veten, asgje me teper. Goca ne fjale me ate teme qe ka hapur tregon cektesine e saj, ti arrogancen tende, une...boh...intepretim i lire.
Gjithsesi, ti mendon se je e vetmja ketu qe nuk i intereson cfare thone te tjeret? Po pse, ajo qe shkruan ti na intereson neve? Holle holle asnjerit nuk i intereson asnje gje nga ajo cfare thone te tjeret, po shpesh bejme sikur interesohemi per te krijuar dialog. S'ka arsye te shkruash ne nje forum nese s'te intereson ASPAK cfare thone te tjeret.