Gjimnazi "Partizoni"

Guest
Re: Gjimnazi "Partizoni"

Hermes ne jemi mire dhe te bejme shume te fala ty dhe andej nga shtepia.
Koha ka qene fantastike si rralle here dhe jemi munduar te perfitojme sa me shume, duke shkuar per piknik ne parkun qe kemi prane.
Ximi kam pershtypjen qe duhet te jete me moshe nje vit me i madh se ne (te pakten ka qene nje mature me siper).

Uroj qe dhe ti te jesh mire dhe te kesh pasur pak kohe per te dale, pasi dhe ne Tirane duhet te beje kohe e bukur.

@+

gezim lame

Primus registratum

hermes dhe never
ka mundesi qe si fytyre te njihemi
nga klasa ime ne vit te pare ngelen ne klase gati gjysma (gezimja dhe rudolfi bon kerdine) dhe nonji nga ata cunat qe kam pase ne klase ka mundesi te kete qene ne klase me ju
besoj se i mbani mend ata "terrorristat" qe gjujshin me copa suvaje nga kati 4 kujt kalonte poshte neper shkalle
X

Hermesss

Primus registratum

Never, lum si ju qe paskeni kohe te bukur, ketej nga ne eshte prish ca koha, kane ardh "plakat" thone. Kulmi arriti te henen, kur Tirana u gdhi e gjitha nen debore, qe kishte filluar qe ne oren 3 te nates dhe vazhdoi per disa ore rrjesht deri ne mengjes... Menyra me e vecante per te kujtuar pervjetorin e pushtimit nga italianet (ishte data 7 prill) /pf/images/graemlins/laugh.gif
ximi, ndoshta njihemi si fytyra, meqe paske qene vetem nje vit me i madh nga ne. Meqe e permende, Gezimen e kam para para disa ditesh ne rruge, rastesisht, ashtu kishte ngel sic kishte qene, me ato syte si gogla me te kall daten... Di ndonjeri se c'ben Fori i matematikes?

KATALLANI

Primus registratum

Kush ka mer nanji fotografi tjeter mer nga :cry: a shkolla e vjeter se na ka mor molli. :cry: :cry:

AnilaM

Primus registratum

Pse mer vetm per zyshat ne profesoret do flisni ju, he ?Po gocat mer jahu ku i lat ,kush ka qen me kingja (gjithmon matur 92-93).
Hej po at zyshen e historis ...Muhazezin si ju osht pas duk ?

Guest

miredita,

ke te drejte ne duhet patjeter te flasim dhe per vajzat e Partizanit.
Besoj se vajza me e bukur, xhentile dhe e sjellshme , sigurisht e te gjithe Partizanit dhe e te gjitha koherave :thumbsup: ,ka qene Eni tek klasa jone, apo jo Hermes /pf/images/graemlins/wink.gif .

@+

Hermesss

Primus registratum

ciao Never, u riktheva ne Forum pas nje periudhe ca te gjate, dhe shoh qe direkt tek vajzat paska dale muhabeti /pf/images/graemlins/wink.gif Edhe une ate mendoj, qe Eni ka qene vajza me simpatike e gjithe matures 92-93, dhe kemi patur "nderin" t'a kishim ne klase. Te mbahet mend qe sa here kishim astronomi, Tomi nuk linte ore mesimi pa e cu ne tabele, sidomos kur erdhi vera dhe plasi dekolteja? /pf/images/graemlins/wink.gif Me burre qejfli qe ka qene mo.. Plus asaj kemi pas edhe Denisen dhe Almen, i mban mend besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Do te te shkruaj ndonje dite me gjate, se jemi bere per mall. Me shkruaj edhe ti kur te kesh kohe, ok? Te fala andej /pf/images/graemlins/smile.gif

X-BOY.

Primus registratum

HEC ATYYYYY PARTIZONI PERSHENES T'GJITH MATUREN 2000 JO PER GJO PO ESHTE E MIRA
FOREVER THE BEST :lol: NEJSE DO KEMI KOHE EDHE PER DEBATE DERI AHTEHERE ...............

lira malo

Primus registratum

Ku paskeni qen o partizonsa?une kam bo vetem vitin e pare se pastaj ika ne Itali por dua te them se ka qenq viti shkollor me i bukur i jetes time se ketu ne Itali jan te gjithe si debila,i gallate nuk dine me e bo!Kam qene te e para 1 :wave: ne 97.Sa me ka marr malli me e bo dhe 1 hare rrugen e shkolles nga oxhaku te Partizani se kam 7 vjet qe sjam kthy ne Shqiperi :cry: .Nje puthje te gjitheve. :wave:

DRITAN SEJAMINI

Primus registratum

- hallall ju qofte per kete teme
une kam qene matura 1999-2000 me kujdestare driten vitin e katert
- X-BOY ty duhet te te njof do kemi qene paralel, ke ke pasur kujdestare ti dhe me ke ke qene ne klase
- PALLA po ta kesh per gesi sybukren edhe ty duhet te te njof
- sa per shkollen vertet tani eshte bere shume e bukur por me thene te drejten mmua me pelqente me shume ashtu sic ka qene me xhama te thyer...
- se u kujtova po si se ka permendur njeri hakiun mer cuna dhe goca se per faj t'atij kam bere tre njezet perqindsha
- forca partizonsat edhe shkruani ndonje gje se me sa mbaj mend une ne s'kemi qene kaq te heshtur ne shkolle
- teatrin e kane prishur, dykacin e kane bere pike eurolloto. tani ka mbetur finestra dhe mirazhi eh kohe te arta ato
- mireushkrofshim partizonsa

Hermesss

Primus registratum

Pershendetje te gjithe partizonsave :wave:

U riktheva edhe njehere tek kjo teme, pas shume kohesh mungese, per te pare c'ka ndonje te re, por ehe! hic :rolleyes: Nejse, uroj qe te gjithe te jeni mire atje ku jeni.

Never, c'kemi nga ty, si ke qene? Thnx per e-mailin, do te te kthej pergjigje se shpejti. I pashe fotot qe me kishe cuar, kishe lezet me i pa se me duket te kishte rene pak barku qe nga hera e fundit kur jemi takuar /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe te rrinte ai kostumi mooo... shik :thumbsup: kishit dale vertet shume mire, me erdhi keq qe s'pata mundesi te isha edhe une ne ato foto :shrug:
Ja kalofsh mire, dhe te fala andej :wave:

Meqe jam qe jam ketu, a ka dale ndonje forumist i ri qe ka qene matura '93?

oberhausen

Primus registratum

car gallate kom gjet partizons ne forum...

kam 14 vjet jasht dhe kom harru emrat e profesoreve e shume gjona te tjera dhe kur lexova shkrimet tuaja mu duk sikur nje pjese e jetes time u ringjall perseri...

edhe un kom qen "Partizons", por shum koh me pare. Do kisha deshire nese eshte ndonj i matures se vitit 88-89.
Ne kemi pas ne ate kohe histori partie, na jepte drejtoresha gruja e ismail lleshit, dhe na mesonte sesi ta luftojshim armikur e klases.
megjithate kq qene nji koh e bukur
nji pyetje kisha: a osht gjall Lushka dhe a u martu?

edhe dicka:
Gjinovefa Dashi ka qene shpirt njeriu

ju pershendes

endrin

Primus registratum

une per vete jam me i freskti ketu me duket, kam qene matura 2002-2003 tek e 4-tra I .

Pershendetje mo shoke !!!

Aramit

Primus registratum

i pershendes te gjithe Partizonsat
un kom qen matura 1997-98
nese ka ndonje qe ka mbaruar ato vite dua tju jap nje lajm, po me perpara shkruani.

sweet_eyes

Primus registratum

une pershendes maturen 4.1 1999-2000. Po si nuk u be njeri i gjalle xhanem nga kjo klase??? /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

shifni mer goca e çuna sa e bukur qe eshte bo shkolla.

Gjimnazi_Partizani.jpg