Gjimnazi "Partizoni"

KATALLANI

Primus registratum
Re: Gjimnazi "Partizoni"

o plako rrofsh mer se na pati marr malli per shkollen e vjeter.Hallall asja cameres tate. Po pate fotografi te tjera na i fut ktu ke forumi,

Albanian_Hottie

Primus registratum

Hej mos ke naj foto te "teatrit" se vallaj aty kena kalu pjesen me te modhe te kohes tu pi biter, ene long banane..eheheh.

Guest

do ti vija me gjithe qef, por nuk jam une ai qe e kam bere kete foto. Kete foto e kam marre tek www.shqiperia.com. Ndoshta po ti luteshim Hermesit /pf/images/graemlins/wink.gif ndoshta na ve ndonje foto ketu. E Hermes duke shku ose duke u kthy nga puna /pf/images/graemlins/smile.gif a na bo nai foto?

Hermesss

Primus registratum

Never, une do te vija me shume qejf ndonje foto ketu te Partizonit, por c'e do qe me eshte prish aparati, se c'pati dhe nuk po behem per qamet mbare ta coj ta rregulloj :rolleyes: Po e bera, do ta bej ndonje paradite me diell, se me e bo kur kthehem une ne sahati 8 nga puna, eshte errsine e modhe anej dhe kam frike mos na del ndonje beqare dhe na pret rrugen e na bo me turp, apo nuk njihet ajo si lagjje "te fortesh" /pf/images/graemlins/tongue.gif
Me E. nuk jam lidhur shume edhe une, qe nga viti i ri kur e urova nuk di me ndonje te re. Kam tentuar ta marr ne telefon disa here por gjithmone me ka dale prefiksi i Londres i zene. Nqs s'ja ke numrin dhe do qe ta marresh ndonjehere, me thuaj te ta jap une.
Ciao dhe dite te mbare /pf/images/graemlins/smile.gif

marko

Primus registratum

Amon sa pal kepuc kom prish ke ai oborr, se aty lushim basketboll e futboll cdo masdite.
Ka pas ca neshje fantastike basketboli aty, me Lok Pallen, Gzim Kasmin, Genc Qorrin, Ner Drizen etj.
Pastaj ato neshjet e futbolllit me pare, me Gnet dhe Ard Canin, Gent Zavalanin, Vin Qepen(rafmet past) Gent Maren, Ger Bogdanin etj.
Amon kush e ka vu ate resme, ju boft dita 1000 ju boft, se un e kom pas shpin nja 100 metra prej atje, ,u mrapa lapidarit.
Hallall!

KATALLANI

Primus registratum

na kishte mor molli vallaj me t'thon t'drejten. kom tre vjet qe jom largu prej tirones po zemra aty me ngel tek shkolla e vjeter "PARTIZONI" ehh car qejfi qe kena pas bo aty.

sea608

Primus registratum

Edhe une kam qene te partizani, matura 92, tek 4 - 4. Ajo fotografia aty pak si e vjeter eshte se tani e kisshin rregulluar e bojatisur shkollen.... une ende e mbaj mend sa tmerr e kemi patur Nuriun e fizikes... po Aida e Biologjise a vazhdon aty? Besoj se Frida qe jepte kimi do te kete dale ne pension, por me pelqente shume se ishte edhe njeri shume i mire.... :cool: :cool: :cool: sigurisht qe partizani ka qene e mesmja me cool... une vija qe nga rruga e elbasanit se nuk doja te shkoja te ismaili... e kena pas tradite partizanin si lagje /pf/images/graemlins/wink.gif

marko

Primus registratum

Cin keni pas kujdestare ju se s'po me kujtohet kush ishte e 4-4.
Un kom qen ke 4-6 me Nikoleten e Fizikes.

sea608

Primus registratum

Une kam qene ne kujdestari me Vladen 3 vitet e para, pastaj vitin e fundit na mori ne kujdestari samira e historise. Ne fillim kemi qene ne katin e katert me klase, dera e pare djathats, pastaj ne vitin e fundit u rrebeluam, beme nje si pune greve dhe na kaluan tek salla e madhe e planifikuar per mbremje... na pelqente ajo klasa se kishe gjithe shkpllen ne pellembe te dores dhe per me teper e kishte derrasen e vogel... /pf/images/graemlins/laugh.gif

marko

Primus registratum

Ne kena qen ke kabineti Fizikes.
Saimira ka qen rob zoti.
Me siguri qe njifna ne si ftyra te pakten.
pershnetjenga nje ish-Partizonas.

Albanian_Hottie

Primus registratum

Gimin e matematikes e ka pas njeri mer??
Amon se na knoqi ne matematik thash se me njeli qafsha ijen...Kisha faj une?!
Po ate Lushken e fizikes e ka pas njeri?? ahaha, kam ca te forta me ate, do i tregoj naj dite.. se tani skam koh.

sea608

Primus registratum

Mua me ka dhene matematike Gimi ne vitin e fundit, 2 vitet e para e kam bere fiziken me Forin dhe vitin e trete me ate Luanin e Ministrise... ky i ministrise kisha idene qe nuk dinte ti zgjidhte ushtrimet vete, gjithnje i bente gabim, i fshinte pastaj i fillonte nga fillimi dhe ne fund te ores na i jepte detyre shtepie... Samira ishte e mire si kujdestare, na linte rehat dhe nuk na e bente jeten ferr si Vlada, kurse Frida e kimise me ka pelqyer shume...

Marko, une edhe mund te te njoh si fytyre, por ne pergjithesi kam qene tip i urte atehere dhe nuk para bija shume ne sy. Me ka rastisur te takoj ish partizansa dhe nuk me besonin qe kam qene aty... ca te besh... pershendetje edhe ti...

KATALLANI

Primus registratum

Ajo Vlada mer lal ishte shrige e madhe ishalla ka kthy komet nga djelli. Gezimja e Kimise ma ka nxi shpirtin apo se nuk e kisha ene kujdestare, gaxhia e dreqit. Kush e man men Bukuroshen e Fizikes ajo i kishte komet gjith lesh si me qen burre. Profesori mo i mire ke Partizoni ka pas qen Teuta e matematikes si rrush ishte, yll fare.
Na ka morr molli shum. HAJDE ISHALLA PO JU SHOF KE TEATRI NE VERE T'JU JAP NANJI KAFE.

sea608

Primus registratum

lere se kur e kujtoj Vladen me behen nervat kacurrel, shtrige me 7 koke ishte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .... une kam patur fat qe me ka dhene mesim Frida se Gesimja me dukej sikur nuk mbushte mire... Aida e biologjise eshte akoma aty apo ka shkuar gjekundi, edhe Lili qe na ka dhene Elektro ka qene shume e mire, por Ajteni e diturise se makinave na e beri jeten ferr me ate lloj lende... :rolleyes:

gezim lame

Primus registratum

pershendetje
markos dhe sea nga nje partizons i brezit tuaj une jam nga klasa qe ka pas me pak cuna po e gjetet (7) ne mature
marko te klasa jote kam pase edhe nje kusheriren time A D me iniciale
gjithe te mirat

gezim lame

Primus registratum

sea
nga klasa jote kam 2 shoke me te dy edhe ne fak. me njerin po ne te njejten dege
po me kujtohet ajo klasa qe keni qene ju ca here kam lujt futboll aty
une kam qene ne vit 1 2 3 tek klasa e trete djathtas ne kat 4
ne vit te katert kam qene ngjitur me klasen tuaj(per denim /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )
perballe klases time ka qene 4-2
eh ci kemi bo deres se asaj klase

marko nga klasa jote njoh disa se ka pasur shume nga s.caci ku kam qene 4 vjetet e fillores
mbaj mend se ka qene ang-fre
me kujdestaren tuaj e kam pasur shume mire me ka dhene fizike vit 3-4
shtepine e kam nja 5 min larg shkolles me kembe

kur po shihja foton u habita se se dija qe po i benin shtese shkolles
ehhhh u be kohe qe s kam qene aty
te fala
X

gezim lame

Primus registratum

kam ca probleme me inter. ne shtepi
pas disa ditesh do e rregullojne
per momentin po punoj ne nje librari

a te fillon emri me e

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ximi:
marko nga klasa jote njoh disa se ka pasur shume nga s.caci ku kam qene 4 vjetet e fillores
[/QB]
ximi, ti paske qene tek s.caci? cfare brezi je si moshe?
Never say never (vertet cudi kur e therrasim nj-tjetrin me keto emra :rolleyes: ) c'kemi nga ty, si po ja kalon? Te fala atyre /pf/images/graemlins/smile.gif