Gjimnazi "Partizoni"

Guest
Re: Gjimnazi "Partizoni"

hermeso edhe une me duket se te e katerta 5 kam qene. Me dergo nje MSG.
Marko po i mbaj mend te gjithe keta persona. Po Altinin, Argosin, Skerdi Bejzaden a i mban mend?

@+

Hermesss

Primus registratum

Never, ec se dolem te njohur me duket... :thumbsup:
Tani po vras me gjithe mend mendjen nese kam qene vertet e katerta 5 apo jo, u bene kaq vjet dhe na ka fillu skleroza sic duket /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ela_001

Primus registratum

Ne kemi qene e katerta 4 tek matura e vitit 98. Nejse se une ika ne vit te trete kur nisa studimet ketu.

Ela_001

Primus registratum

Kushe ka bere matematiken me Fatmirin? Per mu ai ka qene prof me gallate /pf/images/graemlins/wink.gif

Hermesss

Primus registratum

Never say never, duke te pare profilin po filloj te dyshoj se te njoh vertet, madje shume mire...
Provova te te nis nje msg ne privat, por s'e di pse adresa jote me nxjerr probleme kur i jap "send". Provoje njehere ti te me dergosh i pari mesazh.
Ja kalofsh mire.

Guest

si i ke siglat grupo BT? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermesss

Primus registratum

Never, c'me ngaterron mua vlla me British Telecom, kemi Vodafonin ktu qe ja marrsha t'ligat, ti shton nja 2-3 sekonda per cdo bisede sa te kaloje tarifa tek niveli pasardhes i pageses, po hec mo, s'duhet me u qajt /pf/images/graemlins/smile.gif
Nuk i kam inicialet BT jo, madje po vrisja mendjen kush i ka pas keto iniciale ne klasen time dhe s'po me vjen ndermend asnje.
Te kam derguar nje PM, lexoje.
Ose per me shkurt: mos pime gje nje kafe bashke ne Tirane ne daten 2 ose 3 janar? Se me qene ti vallaj... /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

o yll o F...,

je i modh fare se me kenaqe me kete mesazh. :tipsy:
Po mer ti ai jom qe ke pi kafe dhe qe mu bo qefi qe te pash se me kishte mor malli.

@+

DriniS

Ecejak

Nanjoni ketu njef Erarber Kryemadhin? Se mu kujtua qe e kam pat ne klase dhe meqe ishte figure e njohur thashe po e nis me te hahahah /pf/images/graemlins/smile.gif

Hermesss

Primus registratum

o Never, te kam cu nje mesazh ne privat, lexoje dhe me kthe pergjigje atje.
Me qene ti ai qe mendoj une... :thumbsup:

Guest

Hermes,
a ka tjeter te klases sone ne kete forum?
Mesazhin ta dergova dhe mu bo zemra mal qe te takova ketu.
Pashe para disa ditesh fotot e matures qe bom te shtepia ime.
ça koherash kane qen :thumbsup:

@+

Hermesss

Primus registratum

Never, edhe mua mu be shume qejfi qe u takuam edhe ketu, dhe ta dish qe me ka marre malli te ulem e te pij dicka me ty e te llafosemi gjate si dikur, se hera e fundit sikur kaloi shume shpejt, ose ashtu mu duk mua...
Per te tjere te isha kalases tone s'e kam idene, do me pelqente sikur vertet te kishte ketu dhe te mbidheshim e te shikonim ku jane e cfare po bejne. Meqe ra fjala, per ke e kishe fjalen kur permende inicialet BT? se s'po me kujtohej per qamet ndonjeri. Ato fotot e matures i kam edhe une, madje njeren prej tyre ku kemi dale ne te dy e kam vene te paren fare ne album, sa here e shikoj me merr malli per ato vite...
Gezuar edhe Shen Valentinin lal, ja kalofsh sa me mire sonte, dhe shume te fala nga une /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Faleminderit!
Uroj qe edhe ti t'ja kesh kaluar sa me mire!

Ai çuni eshte Bledi qe erdhi ne vitin e katert.

Te premtoj qe radhes tjeter kur te vij do te pime bashke nga nje birre te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe do te diskutojme me gjate. Kesaj radhe realisht qe ishte shkurt dhe kjo nuk tu duk vetem ty
blush.gif
.

@+

Hermesss

Primus registratum

Flm per urimin, do te ta tregoj ndonje dite si me kaloi kete vit Shen Valentini /pf/images/graemlins/wink.gif por kur te kemi nge' te dy dhe me nga nje birre te mire perpara.
Tani mu kujtua Bledi...nga behet ai, di gje ku eshte dhe me se merret? Mua me erdhi keq qe nuk arrita te takoja vjet ne vere shoqen tone S. qe eshte ne Irlande dhe qe sic me thane kishte ardhur per nje vizite te shkurter ketej, u bene kaq vjet pa u pare me te /pf/images/graemlins/frown.gif
Kam pare para ca ditesh ne rruge Vasiliken e historise, e cuditshme si ka ngel ajo femer njesoj, nuk eshte plak hic... Bravo i qofte :thumbsup:
Ja kalofsh mire, dhe te fala andej /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

çkena Hermes,

Bledi nuk e di fare se çbehet, por heren e fundit qe u takuam (shume kohe me pare) ai kishte ca plane per te shkuar ne Kanada.
Si mer se paske taku S. ? Po ça ben ajo ne Irlande?
Vasilika ka qene zyshe e mire, mgjs me "pak" ngjyra politike /pf/images/graemlins/wink.gif .
Vajzen e Gjinovefes e kam takuar ne avion kur vija ne France ne fillim. Bnete nje kurs pasuniversitar ne Marsej me duket. Tani nuk e di çbehet.
Po mire me po Silven e matematikes a e ke pare me?

@+

Hermesss

Primus registratum

Never, une mire jam, shume i zene kete periudhe me pune, vendi ka nevoje per ne /pf/images/graemlins/wink.gif Nga ty ckemi, mire?
S. me sa di une eshte e martuar me nje irlandez, dhe u bene kaq vjet qe eshte andej. Si jemi ndare... gjysma e atij rrethi-grupi qe kemi qene jane jashte, edhe ne qe kemi mbetur ketu nuk behemi mbare per qamet ta leme njehere te mblidhemi e te bejme nje dore muhabet si dikur...
Per Vasiliken qe thua se kishte pak nuanca politike, mos e ke gje fjalen per faktin se ishte bjonde, pra anonte nga Partia e te Verdheve? /pf/images/graemlins/laugh.gif Silven e matematikes s'e kam pare fare, ndersa Gjenovefen qellon qe e shoh shpeh nga larg se sic duket do e kete shtepine diku atje nga lagjja ime. Po atje ku je ke takuar gje ndonje qe kemi pasur ne shkolle?
P.S. Para nja 2-3 javesh mora ne tel. shtepine tende, dhe i urova per ate muhabetin qe me the. Urime edhe nje here /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Faleminderit Hermeso,
me duket çudi qe te therras keshtu po nejse mo.

Trashegime S., mgjse ajo komshija ime nuk na ka thene gje.
Ketej nga ata te shkolles tone nuk njof njeri :confused:
Po me E. ne Angli a je lidhur, se nuk me ka marre me ne tel. dhe duke qene se nuk ka as adrese @ s'kam me asnje te re prej tij.

@+