tek ajo foto jane 2 birra te vendosura ne pozicion per te bere "Gezuar" (100 % i sigurte per kete /pf/images/graemlins/laugh.gif)gota djathtas eshte pak me larte se ajo majtas......ai stereogrami eshte i lehte fare per tu pare...disi me te veshtire jane ato qe jane dinamike...imazhe po te fshehura por qe levizin...
hidhini i sy iher ketij stereogrami ketu...
dhe mos me thoni qe shihni male dhe peme por perqendrohuni mire...do shihni nja 2 kafshe prehistorike (njerin e keni ne lartesine e maleve,tjetri ka nxjerr koken mbi peme por ka edhe dicka tjeter po ashtu mbi peme)...ca lloji jane? /pf/images/graemlins/laugh.gif
i pari eshte kalores me flamur ne dore e shof une,i veshur me armature... kali e ka kemben e pare majtas te ngritur pak nga toka po ashtu edhe njeren nga kembet e pasme (ate te djathten nese do ta shihje nga pas) te ngritur nga toka...
kjo e dyta eshte thjesht imazhi qe paraqet ti,por nese perqendrohesh arrin ta futesh ne loje edhe dimensionin e trete..dmth thellesine...fiks ashtu sic do ta shihnim nese do ishin perpara atij hoteli... /pf/images/graemlins/wink.gif
une nuk di ti bej lidhe qe te dale fotoja ashtu si ka dale te nemesis me del me lidhje keshtu qe duhet ta hapni lidhejen me siper po i bej dhe nje here lidhje
Me shpjegoni pak si ka mundesi qe une s shof asnje gje?? As zogj,as kafshe parahistorike,as shishe birre, as yje as zemra... Nuk eshte normale /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
lol, vintage mos u merzit, do pak perqendrim, dhe ne rast se ke shume drite ne dhome behet akoma me e veshtire se shikon reflektimet e tua ne ekran.
e printuar eshte me kollaj.
Ah , rrofsh Blendo. 8 ore pune para compjuterit s'te lene te shofesh shkronjat, jo me " iluzionet optike "
Do ta provoj neser ne mengjes pasi te kem pire nje kafe te forte! /pf/images/graemlins/goofy.gif
ok,nje tjeter...sec ka dicka pertej atij gardhit...dhe nuk eshte e vetmja gje...ka edhe dicka me teper pervec asaj qe do shihni... /pf/images/graemlins/wink.gif
figura jote duket nje forme rrethanore ne qender...rreth e qark hapesira duket e perthyer per poshte...ne qender te asaj fugures rrethanore eshte nje grope...nuk di ti jap definicionin e duhur formes por ky eshte shpjegimi /pf/images/graemlins/smile.gif
tek ajo qe kisha vendos une nje person eshte. dhe duket sikur mbeshtetet diku perpara...edhe 2 zogjte anash...me e forta eshte qe ne fillim une e mora per nje nga ato shatervanet ku shkojn e ulen zogjte...nuk i kisha pare mire krahet /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.