gjeni figuren e fshehur ne 3d

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: gjeni figuren e fshehur ne 3d

Çaj mali /pf/images/graemlins/laugh.gif. Sa kot qekom un te kjo loja mre. /pf/images/graemlins/frown.gif(

Wii

Grupi i të moçmëve!

nje shkrim ne qender... "3D"...

kontra,perqendrohu ne figure dhe mos i leviz shume syte derisa te filloje te formohet figura...mundohu te shohesh sikur do me pa pertej figures dhe do ta shofesh qe do ja arrish...

p.s:diana, kontrollo edhe iher se foto ime duhet te kete dale...une te pakten ketu e shoh qe eshte ne faqe te forumit! gjithsesi,po vendos edhe nje tjeter nese ajo e para nuk duket /pf/images/graemlins/smile.gif

cats_eyes.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Mu m'bojn syt tek a çift ëre, ça thu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Mir pra. M'thoni se ça shifni ktu? Nuk ka imazh të fshehur.

frasertäu.jpg

Wii

Grupi i të moçmëve!

ket nuk arrij ta shof dot /pf/images/graemlins/laugh.gif

kondra,shif te te ndihmoj tek foto qe kam vendos me siper...mundohu qe ate syrin qe eshte ne qender ta besh 2...e ke parasysh se si behet?mundohu qe ta dyfishosh ate sy me shikimin tend dhe qendro ashtu...nese arrin ta besh ate,shume shpejt do marre forme edhe dicka tjeter qe do te shkeputet nga sfondi...eshte thjesht nje veti e syrit qe kur nderthuren shikimet formon imazhin dhe e shkeput nga pjesa tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif ec tani provoje se ja del /pf/images/graemlins/laugh.gif

Wii

Grupi i të moçmëve!

hmmm...doja te vendosja nje stereograme ne levizje qe kisha ne PC por nuk ma merr imazhin /pf/images/graemlins/frown.gif ...jo vetem qe kishte nje figure te fshehur brenda por ajo figure ishte edhe ne levizje /pf/images/graemlins/frown.gif ... nejse,do mundohem tia gjej linkun origjinal qe ta vendos!

dianausa

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Çaj mali /pf/images/graemlins/laugh.gif. Sa kot qekom un te kjo loja mre. /pf/images/graemlins/frown.gif(

[/ QUOTE ]
http://www.vision3d.com/3views.html

shife kete link se ndoshta te ndihmon

dianausa

Primus registratum

ket nuk arrij ta shof dot /pf/images/graemlins/laugh.gif

kondra,shif te te ndihmoj tek foto qe kam vendos me siper...mundohu qe ate syrin qe eshte ne qender ta besh 2...e ke parasysh se si behet?mundohu qe ta dyfishosh ate sy me shikimin tend dhe qendro ashtu...nese arrin ta besh ate,shume shpejt do marre forme edhe dicka tjeter qe do te shkeputet nga sfondi...eshte thjesht nje veti e syrit qe kur nderthuren shikimet formon imazhin dhe e shkeput nga pjesa tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif ec tani provoje se ja del /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

kjo foto duket si spiranle por ne fakt nuk eshte spirale jane thjesht rrathe po nga menyra e prerjes se kontureve te jep imazhin e spirales

Wii

Grupi i të moçmëve!

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ho re,a pe nai gjo tashi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Wii

Grupi i të moçmëve!

chess_studiov2.jpg

shihni iher kete!
jane edhe 2 imazhe qe kam vendos me siper qe nuk kane marre nje pergjigje se cfare jane /pf/images/graemlins/wink.gif

dianausa

Primus registratum

chess_studiov2.jpg

shihni iher kete!
jane edhe 2 imazhe qe kam vendos me siper qe nuk kane marre nje pergjigje se cfare jane /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]
nuk hapen

Wii

Grupi i të moçmëve!
3 unaza te lidhura njera me tjetren. Ne pjesen e siperme jane 2 unaza qe lidhen me nje te trete qe eshte e vendosur poshte!

katsune

cherry blossom
ohh sa shume e kam luajtur kete lojen dikur :D

ne figuren e mesiperme ne qender eshte i njejti kompozim pemesh/palmash ne 2 plane me thellesi te ndryshme. sikur te ndodhet nje grope ne qender te figures ne forme pak a shume katerkendeshe, e ngjashme me nje elefant??

gurax

Pan ignoramus
Po po, keto pamjet jane te cuditshme dhe disi mistike sepse permbajne imazh tjeter te fshehur brenda vetes.

Kurse per kete me lart.... :eek: ok, e riprovova perseri dhe ne fakt e pashe kete qe thua ti. :D Por yyh sa thelle ke shkuar, te betohem se ke kapercyer nje dimension me teper. Une ketu shoh nje elefant, drejtuar majtas, mu ne mes te figures, dhe keto fluturat i ka te rreshtuara mu neper kembe.
Ate qe pe ti e pashe dhe une me vone por me pak perpjekje sepse mu desh te bej cross-eye dy here. Damn, stereogramet me te cilat qenke stervitur dikur paskan qene me nivel veshtiresie 'Advanced Expert'. :D

katsune

cherry blossom
1 vit duke u marre me stereograme nuk eshte pak :D disa kane qene super te veshtira, por edhe ato me vone u mesova t'i "deshifroja" :D

gjithsesi edhe une shoh elefantin ashtu sic e ke pershkruar ti :)

gurax

Pan ignoramus
Dikur para shume kohesh, fatmiresisht pasi e posedoja fuqine e deshifrimit te stereogrameve :p , me qelloi qe ne nje bar/pub ne mur ishte varur nje stereogram shumengjyresh, shume i madh, gjigand, rreth 3m gjeresi dhe 1.5m lartesi, i rrethuar me nje kornize te bukur druri. 'Hojet' qe perbenin qelizat e stereogramit, pjeset qe 'mbivendosen' tek njera tjetra ne figure, ishin ne vetvete super te detajuara dhe te bukura ne punim, kishin te benin me disa rimorkiatore ne det me dallge. Dukej si nje pikture surealiste tmerresisht e detajuar dhe shumengjyreshe. Dhe nese me pas arrije te shihje pamjen qe fshihej brenda, dalloje nje anije shume te madhe me vela, ne mes te shtrengates dhe mund te dalloheshin edhe marinaret qe terhiqnin litaret e tendosur nga era nderkohe qe anija vete ishte ne maje te nje dallge oqeanike te frikshme. Ishte shume e arrire ne cdo gje.

Ja nderkohe edhe nje tjeter, weird dhe sikur e ke nxjerre nga filmi "Tron".

StereogramCubesWeb.jpg

katsune

cherry blossom
nje tjeter i lezetshem. por duhet ta pershkruani, nuk pranohet vetem te thoni se cfare eshte, sepse mund ta beni me hile :p

Attachments

• xxxx.jpg
    xxxx.jpg
    1.2 MB · Shikime: 5

gurax

Pan ignoramus
I lezetshem? Kjo eshte fiks per cfare po thosha, "Advanced Expert Complexity". :D
Shumeplaneshe. Ne plan te pare jane dy veta, duket sikur po kercejne, i kane te dy krahet te ngritur lart siper kokes. Mbrapa kane nje si dekor me dy rrathe, si harqe qe nderpriten diku ne mes me njeri tjerin dhe ne nje fare menyre sherbejne si 'kornize' skenike per secilin nga valltaret. Dhe neper skene ka edhe objekte te tjera me te vogla, por te them te drejten sa here qe tentova te fokusohem tek to, menjehere me bejne syte 'shift' ne nivelin tjeter te stereogramit dhe e tere pamja ndrron e gjitha, behet si nje teresi objektesh te lene aty ketu neper figure. Disa qendrojne pezull, disa varen tek njeri tjetri, disa jane si gjymtyre te cuditshme te zgjatura te ngjashme me nje pikture te S.Dali.
Deri ketu arrita te shkoj une. :p