GJENERALI TUNGJATJETA...!!!

GJENERALI

Primus registratum
GJENERALI TUNGJATJETA...!!!

Neser iki dhe une 15 dite:D e di qe do gezohet ndonje por une vij me fuqi te shume fishuara si Anteu /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

Male850

Primus registratum
Re: GJENERALI TUNGJATJETA...!!!

E ku po iken o i Madhi GJENERAL???
Si po e le Ushtrine pa Komandatine e Tij???
(Pushime te mbara)
Male850

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Male850:
[qb] E ku po iken o i Madhi GJENERAL???
(Pushime te mbara)
Male850 [/qb]
une po ja rras nja 15 dite nga Divjaka po degjo ketu: ato materialet smi solle or burre.Ty ste coj dot as Mesazh Privat une se nuk prano ti /pf/images/graemlins/laugh.gif gjej nje zgjidhje komunikimi /pf/images/graemlins/wink.gif

Male850

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb]
Fillimisht postuar nga Male850:
[qb] E ku po iken o i Madhi GJENERAL???
(Pushime te mbara)
Male850 [/qb]
une po ja rras nja 15 dite nga Divjaka po degjo ketu: ato materialet smi solle or burre.Ty ste coj dot as Mesazh Privat une se nuk prano ti /pf/images/graemlins/laugh.gif gjej nje zgjidhje komunikimi /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E kalofshe mire me pushime, dhe kur te kthehesh me thuaj se si eshte gjendja, sepse vitin tjeter do te shkoj edhe une. Per kete vite do te shkoj ne Himare.
Persa i perket dokumentit te kam derguar, imperializmin dhe revoluzionin ne anglisht por nuk kam marr as edhe nje mesazh nga ty. Ndoshta kam shkruar keq adresen.
Megjithate mund te me kontaktosh ne male850@shqiperia.com<br />Te fala Male850

GJENERALI

Primus registratum

erdha prape /pf/images/graemlins/wink.gif Male rrofsh e mora materialin edhe nga divjaka ishte mire fare,por po te kesh shoke shtyhet,se vetem sja vlen te shkosh /pf/images/graemlins/frown.gif kishte pak mishkonja por no problem /pf/images/graemlins/wink.gif