Diavolessa
Valoris scriptorum
Gjeja qe s'ju pelqen tek partneri/rja juaj?
Rrobat qe i hudh sa knej anej
Rrobat qe i hudh sa knej anej
/pf/images/graemlins/blush.gifFillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Papera, e di cila eshte zgjidhja me efikase lal?
Me mire digjja gjithe rrobat dhe lere te levrij pa to, besoj se zgjidhet problemi dhe je me e qete nga estetika... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1.. [/qb]
Beje listen e gjerave qe s'te pelqejne qe tani :idea: ndoshta disa do te distancohen por do te mbesin ata qe do ti /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga 82-shko:
[qb] Po ate qe nuk kene nje partner??????????? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Nuk jam nga ato qe ven folteren ne zjarr para se te ze peshun ti FloBo.Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]Beje listen e gjerave qe s'te pelqejne qe tani :idea: ndoshta disa do te distancohen por do te mbesin ata qe do ti /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga 82-shko:
[qb] Po ate qe nuk kene nje partner??????????? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Mua s'me pelqen kur ben "te veshtiren" /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Je yll bote por hyyyyyyyyyyyyyyy sa her qe flet do nga nje mrapa :smash:Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Besoj se skam ndonje gje qe ste pelqen. :tipsy:
FloBo se mos kujto se po te hy ne hise re?
/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Pse mo, te merzita une tyFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Ik cmallu i cik tani me mamin dhe mos na merzit shume.
Kur te vish na thuaj ,si ishte mami dhe si ja kishte kalu anej nga xhungla.
Ai muhabeti im kishte ardh,apo ?
Mos mi ngri kot pipzat mu. [/qb]
Ah se harrova, nuk me pelqen edhe se eshte goc shum e mire /pf/images/graemlins/blush.gif ja kshu si puna jote /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga 82-shko:
[qb]Jam goce e mire une nuk bej asi punesh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb][/qb]Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb] [/qb]